Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Pe Ghetar se poarta Martisoare!


634 raspunsuri la acest subiect

#571
Ioana_Pos

Ioana_Pos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 18.083 mesaje

Postat 03 martie 2015 - 02:26

Mi-a plăcut tare mult articolul asta: http://www.totuldesp...a-cu-libertatea

 

Il mai citisem mai demult si de atunci mi-a ramas in minte.  [flo2]  multumesc ca l-ai readus la suprafata.



#572
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 03 martie 2015 - 02:52

mey, trebuia, but remember me fresh green off the boat si niste cucoane ofticoase la secretariat care m-au refuzat in cel mai oribil mod si s-au stropsit la mine ca asa e legea? (my arse legea, asa vroia muschiul lor)

 

 

Mei, nu-s la voi, dar la noi nu poci sa schimbi, asta e. Adica si daca copilul are un handicap care il opreste sa mearga la scoala, o sa mearga in scoala speciala, in clasa speciala, in ce-o fi, dar merge la scoala. E un pic mai bine ca la voi, ca sint copiii care implinesc 5 ani inainte de 30 septembrie care merg in anul respectiv la scoala, nu 31 decembrie. Ceea ce muta frustrarea pe parintii cu copii in septembrie, ca si Catrinel, care merge in clasa 1-a la 5 ani, 11 luni si o saptamina. 

Am dat un milion de telefoane la comisia scolara, nu puteam sa schimb nicicum. Din contra, cica derogarile se cer in sens invers, adica copii care inca n-au virsta merg la scoala la cerea parintilor, ca cica-i mai ieftin sa ii trimita la scoala decit la gradi. Te iei cu miinile de cap la asa motiv. 

En tot cas, fiica-mea e cea mai mica din clasa, are colegi nescuti in octombrie, care practic sint cu un an mai mari ca ea. Nu inteleg nicicum de ce nu e voie sa alegi, tu, parinte de copil asa mic, ca doar tu stii cel mai bine daca e pregatit sau nu.

 

Ladies, puteti sa rideti cit vreti, ca de-aia am si scris, pe mine si acum ma face sa rid gaura aia in perete, e ovala, asa :)))) Nu stiu ce declic am facut in ultimii ani, nu pot sa pun degetul sa zic in ce moment, dar nu ma mai intereseaza ca sa strica lucruri. Ce pot sa inlocuiesc, inlocuiesc si gata. Ce nu, traim cu ele asa, ca n-o fi foc. Pina sintem intregi, sanatosi si ne iubim, nu ma intereseaza lucruri care se strica. Si constat ca traiesc mult mai relaxat :)

 

Leti, ce coincidenta draguta cu zilele de nastere ale baietilor :) Ciocnim in mai :)

 

Reteta de paste acum:

 

- mult usturoi, dar mult, eu pun o capatina, poate si una si jumatate, taiat feliute si calit in ulei de masline, un pic mai mult ca de obicei, se fie destul cit sa ajunga pe pasta.

- rosii mici, puse la sfirsit de tot, cit sa se incalzeasca, fara sa plezneasca in tigaie.

- paste fierte al dente, ale mele sint de-alea ca tirbusonul, dar orice pasta zic ca e corect, amestecate in tigaie.

- parmezan dupa gust in farfuria fiecaruia. SI piper. 

Gata

 

Kari punea si carne tocata intre usturoi si rosii, dar noi sintem f. happy asa, eu fac spaghetti cind pun carne tocata, cu sos de rosii si morcov ras si ceapa. Nu-mi plac sosurile din comert, ca nu agreez flavours mediteraniene si aici asa sint toate sosurile de gata.

 

CInd vreau sa pun si brocoli il pun in flori mici mici dupa usturoi imediat, ca altfel se arde usturoiul pina se caleste brocoli un pic, cit sa ramina jumatate nefiert.

 

 

La noi e vacanta de iarna, jumatate din Quebec e in Sud, am verificat si eu biletele, ma costa macar 6000 de dolari saptamina, intr-un hotel mediocru. Inr-un hotel chiar fain ar fi fost 7500 si plus. Asa ca sintem acasa, Radu sta cu cea mica, o ajuta sa se specializeze la jucat Tomb Raider :) Ce e cool e ca nu e trafic, m-am trezit la opt fara zece, la noua fara un sfert am plecat, la 9 eram la job. Wow. Speram sa pot iesi cu ea pe seara la patinat, dar s-a facut ier frig, pe mine iar ma doare in git, vreau un doctor sa-mi scoata amigdalele, dom'le, ca m-am plictisit. 

 

Aqai, am avut tone de roboti din aia, super creativi :) Mi-ai vazut mesajul cu dedicatie despre ce facea fiu-meu pe la 10 ani? Ala cu Foosball table? Cred ca si tie ti-ar fi utila una de-aia.

 

Simonna



#573
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 03 martie 2015 - 04:41

Din categoria dezastre in bucatarie, eu am scapat odata o galetusa de zer, cu tot cu branza din ea ...s-a intins totul in bucatarie, sub frigider ...cand am vazut si mai ales mirosit, m-am pus pe plans de s-a speriat barbatul si m-a trimis sus ...a facut el curat, spalat de 4 ori pe jos, in timp ce eu am facut un dush ...eh, nu face de fiecare data asta, ce e drept ca nici eu nu plang asa la orice.

Pfuai, ce idee de patentat!!! O sa pling, neiculita, sa sara camasa de pe mine! Vezi, Leti, daca stiai... :)

 

S.



#574
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 03 martie 2015 - 04:47

am varsat lapte in Cadillac...nu asta care-l am acum ...primul.

Hihihi, best-friendul lui fiu-meu a decis sa afle cum e sa fii beat, a baut kilometri de votca si i-a vomitat pe toti pe scaunele de piele, de-aia fina cu gaurele, de la Porsche-ul lui tat-so. Amu' isi comanda oamenii huse noi, ca cica dupa multiple curatari iesise si pata, si mirosul, dar gaurelele nu s-au curatat nicicum. 

 

S.



#575
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 03 martie 2015 - 05:15

buna ghetar [flo2]

va pun o poveste scrisa de Ana in clasa care imi place foarte mult, imi place de profa cum ii pune sa lucreze, deci ii pune cate 2 sau 3 si ca tema incepe unul la scris contiunua al 2 lea si termina al 3 lea, povestea poate lua orce intorsatura caci ficare poate aduga cce vrea [:-)))]  doar le da un start ca ex avion, calatorie, sper sa va placa

 

I carried up my heavy bags to the entrance of the airport. Why must I leave this tropical paradise back to the frigid climate I live in. I frown at the thought. I turn around to look at the scenery once more. Palm trees were swaying in the wind, the sun shone brightly illuminating everything and there was not a cloud in the sky. Finally I walked into the airport ...and boarded my plane, flight 667. While packing my stuff, I noticed that no one else had any luggage and they were all red and ashy. As the plane took off, the pilot spoke over the loud speakers and uttered the most terrifying words of my life. " Good afternoon passengers of Flight 666." That was the first problem and the worst occurred soon after. Somehow, I had found myself taking a one-way trip to Hell. And I thought living in Ohio was bad. The air around me filled with the putrid stench of sulfur. I looked to was seated next, a man with horns like a goat protruding from his vermillion tinted forehead. He looked back at me with eyes pitch black, and flash me a smile of yellow, serrated teeth. "You never quite get used to the smell, huh?"

[:-)))]

Wow! E totala! Pupam scriitoare, mama, ce-mi place :)



#576
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 03 martie 2015 - 05:38

Vestul si centrul tarii, Air Transant zboara direct la Budapesta dinMontreal, Toronto. Habar n-am avut, sper sa-i tina, asa vin acasa data viitoare!



#577
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 03 martie 2015 - 08:27

buna dimineata

 

avand in vedere ca incep sa invii (relativ....), sa scriu Simonnei ca am ras infundat la faza cu Radu cu capul in zid... si sa zic "thank God" ca sunt pereti "din aia" la voi in casa. altfel..... :)))

 

si sa mai zic ca ieri am crezut ca e ultima zi pe pamant, inainte de Apocalipsa. asta pentru ca copilul cel mare, dupa ce a terminat tema la matematica, vine si ma intreaba "am gasit niste exercitii care imi plac foarte mult, mai pot sa fac altele tot asa?" io..... am incercat sa nu fac ochi bulbucati ca de broasca si am ingaimat "da mama, cum sa nu?"

dupa vreo jumatate de ora ii zic "hai la masa de seara ". raspunsul "stai sa mai fac un exercitiu din asta si vin". ei, la asta chiar ca m-a apucat lesinul..... oare sa fi fost efectul tonelor de antihistaminice pe care le-am bagat in mine in 3 zile? sa fi delirat...??? :)))



#578
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.297 mesaje

Postat 03 martie 2015 - 08:34

Simona, mercic pt reteta. Eu pun brocolli la pastele carbonara.
Ai mei mananca mult pesto...e facut din planta care seamana cu frunzele de lacramioare, dar are gust de usturoi; nu stiu in romana cum o cheama (in germana e Baerlauch); aici o gasesti in padure.

#579
cristina30

cristina30

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 930 mesaje

Postat 03 martie 2015 - 08:43

Buna ziua,

Iar dau buzna... Pentru fetele care cauta postcards... Puteti folosi fotografii proprii cu ce vreti voi, numai marimea de card sa aiba si spatele sa il alba alb sa puteti scrie si sa lipiti ub timbru; cel putin in Europa la site-urile de printat fotografii e si optiunea de facut postcard, asa ca va alegeti din fotografiile proprii cu ce vreti voi, w voila aveti vederi originale si unicate.

Cristina

#580
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.297 mesaje

Postat 03 martie 2015 - 08:44

Roxana :-))

La noi peretii sunt din caramida...si dati doar cu vopsea alba peste (fara glet)...zici ca e casa neterminata...dar celor care vin in vizita le place, cica arata ft bine :-))

Ai mei au fost ieri sa ia tot ce ii trebuie instalatorului; azi incepe cu montatul: calorifere, cada etc...au luat tot de la Romstal; sunt cei mai buni la capitolul asta...ne-am hotarat si la centrala...sa speram ca vom avea si gaze...noroc ca au fost ai mei la ei, ca lipsea nu stiu ce hartie de la primarie...curent avem acum; aici a mers repede...sper sa fie gata pana in iulie...

O zi buna va doresc !


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Astăzi, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

  • Carucior

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:07

  • EMOTII VERSUS STRES

    Andrevvv
    - Astăzi, 13:54

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -