Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Pe Ghetar se poarta Martisoare!


634 raspunsuri la acest subiect

#241
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 26 februarie 2015 - 23:50

Oh, sic, sunt mai campioana decat tine ...eu i-am alergat asta vara, cu respiratia si voma in gat.

#242
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.651 mesaje

Postat 26 februarie 2015 - 23:54

Eu am o scuza, daca alerg ma doare capu :), fix la creieru mic.



#243
Carolyne

Carolyne

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 539 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 00:08

Hello fetele,

 

Mai ce mai scrieti! Ca supersonicu' sunteti:)

Mai bag si eu ochiul din cand in cand, dar nu pot sa recuperez, din pacate.

 

La multi ani lui Felix de Ziki! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii !!!

 

Ma intorc un pic la masini: dupa ce mi-am luat carnet de sofer tata mi-a luat un fiat 850, din ala mititel rau. Masina aia avea 28 de ani vechime, un singur proprietar de la inceput si mai mult nefolosita. Tot Bucurestiul il bateam si nu aveam treaba:) Stiu ca am dat cateva sute de dolari si a meritat cu varf si indesat. Am avut fiatul ala vreo 4 ani.

 

Cat despre insurance, Buflea cred ca e cu atat mai scumpa cu cat masina e mai noua. Daca masina e mai veche costa mai putin. Noua ne scade insuranceul mereu la una din masini. Am luat-o de noua si sotul o conduce, dar el are distanta mica pana la serviciu si nu am schimbat-o (are 8 ani acum)

 

Trebuie neaparat sa imi vars naduful ca fii-mea a facut-o fiarta...

Sambata si-a pierdut retainer-ul (sarmele din gura) la un birthday party, l-a lasat pe servetel pe masa si dus a fost la gunoi. Are 3-4 case-uri acasa ca sa le protejeze, dar credeti ca le foloseste ??? Nu !! Am scotocit si eu si sotul in tomberoanele alora, dar nu l-am gasit. 350$ aruncati...

Marti si-a pierdut cerceii...150$ s-au dus dupa retainer. Are alergie si nu poate sa poarte decat aur. Daca se rupeau sau ii pierdea la joaca mai ziceam, se intampla, nu e cazul. A fost la volei si I-a scos din urechi si I-a aruncat in sacul de sport...

Cum mai sa arunci 2 cercelusi in sacul de sport? Nu buzunar, nu nimic. I-am luat toti banii din pusculita (340$) si, fara sa stie maimuta, sotul I-a pus in alta pusculita a ei, dar sigilata beton.

 

Nu a pierdut/stricat nimic grav, insa acum in scurt timp a pierdut 2 chestii importante. Pe mine cel mai tare ma deranjeaza lipsa de responsabilitate. Sa fi zis si ea "mama, tine tu te rog retainer-ul la tine in poseta", tot era ceva.

Si ai vostri mai sunt asa nepasatori visavis de lucrurile personale? Nu-mi aduc aminte ce pierdeam/stricam la 10 ani, ca nici nu aveam prea multe in afara de minge si papusa (plus ori minus:))

 

Eu am gatit cateva sarmalute, fii-mea si husbandul sunt super incantati, acum ma duc sa dau mamaliga jos.

 

Iar in weekend o sa gatesc peste la cuptor cu legume.



#244
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.699 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 00:34

am pierdut in ultimii ani la cercei si bratari de aur ca mi-am zis singura ca nu mai merit decit tinichele de la target.

mai am cred ca doar o perreche de cercei de aur si un lantisor rupt cu medallion, un inel cu un diamant sarit(care sa-l repar ma costa dublu decit tot inelul) si vergheta. asta sunt bijuurile mele...daca ma calca hotii,  iau plasa.

 

 

William nu pierde nimic...adica si-a mai uitat hanoracul, la scoala l-a gasit a 2-a zi.e mai grijuliu cu lucrurile decit mine...e gena lui tac'su.

 

masina, cand mi-am luat prima masina un ford thunderbird...am avut si primul accident. a intrat un bmw in mine...masina mea nu a avut decat bara din spate un pic crapata ...bmw culmea era facut zob toata partea din fatza- laterala ca a incercat sa ma occoleasca si nu a mai putut.



#245
aminna

aminna

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.799 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 01:04

 

Daca vrei sa-ti micsorezi stomacul ca sa slabesti iti pot recomanda un dr. ffffff. bun la o clinica particulara.

 

 

daca e intr-adevar ffff bun, n-o opereaza pe Buflea, ca nu e cazul la greutatea ei. daca e doar pe principiul "clientul nostru, stapanul nostru, doar banul sa iasa", eu nu l-as cataloga cu atatia "F". parerea mea, fireste.



#246
BellaDonna

BellaDonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.973 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 01:50

Felix de Ziki La multi ani! frumosi si cu multe bucurii [s] [s] [s] [s] [s] [s] [s] [deziuata] [deziuata] [deziuata]



#247
BellaDonna

BellaDonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.973 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 01:53

Carolyne [flo2]

I hear you [:)]  la mine nu e cu pierdutul cat e asa in nori,

intrebare???

mai e cineva aici care incepe copilul din toamna liceul???valeu valeu cate info si clase si ...si....deja ma doare capul pls pls



#248
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 02:38

Buflea, da curata cartofi. A venit spasit in bucatarie si m-a intrebat daca nu poate sa ma ajute cu ceva, mie sa-mi cada fata la o asa intrebare. M-am recompus si i-am dat cartofii sa-i curete. Am crezut ca o sa faca nazuri, dar nu,  a luat curatatorul de cartofi si chiar a facut o treaba buna. Din pacate a fost prima si ultima data cind a facut si el o treaba in casa.

Leti, first, mor de invidie pentru ghiocei. Nu stiu daca ai vazut o poza care circula pe FB, cu niste lalele pictate cu spray colorat pe zapada. Asa-i la noi, imi vine sa ma duc dupa strey, ca o sa mai tine macar o luna mormanele de zapada.

 

Second, Atomix trebuie sa scoata vasele din masina de spalat, zilnic. Daca vin acasa si nu sint scoase trebuie sa lase tot si sa vina sa le scoata. Non negociabil. Negociabil e sa imi curete cartofi uneori, sa faca clatite (cind eu plec din bucatarie, intru doar sa fac curat cind e totul gata :) ), sa-si faca curat in camera (negociabil in sensul ca daca nu isi face nu ii face nimeni).  Si sta cu Catrinel cind avem nevoie. Si pe mine ma impresioneaza, de fiecare data, ca nu comenteaza la asta. La schimb, primeste o mama care-i motiveaza absentele, care-l locomoteaza pe peste tot aproape de cite ori are el chef si care e binedispusa ca nu trebuie sa-si scoata singura vaslee din masina de spalat! (Maica, ce problema am cu masina aia de spalat, astept s-o inventeze pe aia care pune singura stuff la loc).

 

Fleur, e super cool Eric asa. Eric, nu? Poti sa vezi cum o sa arate in 15 ani. Eu l-am tinut asa pe fiu-meu toata copilaria mica, pe motiv ca un copil chel e mai usor de spalat decit unul cu par in cap :) 

 

Buflea, am incercat cu accesul nelimitat la dulciuri. N-a folosit :) Orice om normal facea soc diabetic. El n-a facut. Dar la noi e o chestie genetica, tata pune 4 lingurite de zahar in orice cafea, n-are nici urma de diabet, eu mincam un borcan de Finetii dintr-un foc, acum nu mai pot, pot doar jumatate. O tableta de ciocolata normala ma tine o jumatate de ora, si-aia pentru ca ma fortez sa n-o inghit ca pelicanul. LOL Am mai povestit eu cum am gasit, cind ne-am mutat, plin de ambalaje in spatele bibliotecii de linga biroul lui. De la inaltimea la care ajungea mina lui din pozitie sezinda, pina jos, pe vre-un metru, era plin de ambalaje de dulciuri, adunate in patru ani cit am stat acolo. Si nu le luase pentru ca ii dadusem eu voie, aia sigur. Voila! 

 

Ella, foarte-foarte frumoase pozele din CUba, m-am delectat :) 

 

Aqai, sar'na. 

 

Caut martisoare, atita-s de urite astea de la mag romanesc, teribil. Noroc ca mi-a pus mama intr-o punga toate martisoarele pe care le-am colectionat de-a lungul anilor si mi le-a trimis. Imi place asa de mult sa ma uit la ele!

 

Simonna



#249
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 02:55

Daca dai bani buni :))))

 mna :))

 

 

Mi se ppare ca prea va stresati cu dulciurile. E f bine sa nu faca excese, dar...cand ma gandesc cum eram eu, mancam dulciuri zilnic, tone.

Ciocolata, prajitruri.

Mancam ciocolata Kiss, cam 2 pe zi.

Pe toata durata liceului mancam la micul dejun una sau 2 felii de paine cu Finetti si la scoala un croissant 7 Days. Plus ce mai voiam pe langa.

Facea bunica-mea inghetata cand eram in generala si mancam....si 2 kg pe zi.

 

Sora mea intr-ale lui mincat kile de inghetata pe zi! Asa mincam si eu, erau niste torturi de inghetata de Sfintu Gheorge, de 1 kil sau asa ceva, mincam continuu. Acum cumparam ceva inghetata facuta loco, intr-o fabrica mica in quebec, pe care scrie 2 litri, daca nu imi ia Colegu' cutia maninc jumatate fara sa bag de seama, lejer. Inghetata e micarea mea preferata. 

 

Tine minte cineva prajitura aia din spuma de zmeura? In anii 80? Asa, un cum cu latura de 5 cm. Mincam una pe zi. Si Cibo facea ceva care imita ciocolata de casa, era roz, era si verde, cred ca era si alba, intr-una mincam. Cred ca toti banii mei s-au dus pe dulciuri in liceu. Ah, si prajitura  Laura care imita cremesul... Daca-i spun lui Atomix ma da in judecata pentru rele tratamente aplicate minorului, ca lui nu-i dau voie :) 

 

Simonna



#250
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 27 februarie 2015 - 03:29

Carolyne [flo2]

I hear you [:)]  la mine nu e cu pierdutul cat e asa in nori,

intrebare???

mai e cineva aici care incepe copilul din toamna liceul???valeu valeu cate info si clase si ...si....deja ma doare capul pls pls

Fuse si la noi, aici incep liceul in clasa la 7-a, daca stau sa le numar. Si n-a fosat asa de rau, ma rog, scoala noua, colegi noi, profi la fiecare materie...

Anul asta a inceput ultimii doi ani, in care ii acomodeaza cu regimul de colegiu, asa ceva, nu stiu care-i motivul exact, dar, dom'le, n-are aceeasi colegi la doua materii. Si nici nu au acelasi numar de identificare, mai sa-l plezneasca la nu-s ce test ca si-a scris numarul de la stiinte si testul era la mate! Si rezulta ca n-a fost la test, dar ca nu stiu cine l-a dat de doua ori! 

In plus am avut de ales nivelul de mate si ala de stiinte, din fericire am fost de acord cu ce-si dorea el asa ca nu ne-am scos ochii pe tema asta. 

In plus, se plimba prin scoala aia ca bezmeticii, toata pauza ei fug pe holuri, sa ajunga de la o ora al alta si la cazier, sa-si duca/ia lucrurile. 

Dar lor le place, isi cumpara mincare singuri la cafeteria, in pauza de o ora, la prinz, se duc la pizza, merg in parc, joaca fotbal, se duc la colegi care stau aproape si mai fac pe-acolo nefacute, dupa scoala mai pierd vremea pe-acolo, e complet alta viata :)

 

Carolyne, imi par rau ca si-a pierdut cerceii si retainerul. Dar sint sigura ca ii pare si ei. Si eu i-as fi luat banii, clar. Poate ca de-aia cheltuie fiu-meu tot ce prinde, instant :) Retainerul trebuie sa i-l faci din nou, nu? 

 

Simonna




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Un pic de liniste

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:56

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -