mirela, o masa traditionala incepe cu aperitive : sunca, branza, ceapa, masline, sorici, toba, leber, salata boeuf, salata vinete, salata pui cu ciuperci si maioneza (cu sau fara usturoi), icre, zacusca, piftie - ma rog, nu toate gramada, alegi si tu ce poti face :-)
sarmale zici ca le-ai mai dat, incearca varza calita cu afumatura (ciolan) sau fasole cu ciolan afumat.
ardei umpluti ?
tochitura iar suna bine si apetisant. pui cu mujdei si mamaliguta.
mici, daca ai de unde sa faci rost de carne si condimente.
fiind seara, nu stiu cati dintre musafirii tai sunt obisnuiti sa manance supa/ciorba la cina.
la desert ar merge o placinta cu branza dulce si stafide, sau placinta cu mere/cu dovleac, prajitura cu visine. poate si un compot de fructe ?
acum depinde si in ce zona a tarii ai crescut, cu ce mancaruri traditionale esti obisnuita si ce stii sa prepari.