Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Bobocei de Septembrie-Octombrie 2012 - 5


1121 raspunsuri la acest subiect

#461
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 04 iulie 2015 - 02:29

Hello.
Mi-am dat seama ca de aceea sunt in cărucior copiii. Si anul trecut am văzut prin Roma copii dormind in carucioare si erau asa de mari ca le atârnau picioarele pe afara. Pur si simplu unii le târau dupa ei. Evident ca e mult mai simplu de dus asa copiii plus ca multi parinti rămân pe la terase dupa ora de somn ca copiiilor si ei dorm im.cărucioare. Andrei de pe la 1 una jumate nu a.mai stat in cărucior.Am tot vrut sa luam unul mic tip umbrela dar am fi ajuns sa il cărăm si pe ala si Andrei tot în brate. Sa vedeti cum se gudura pe lângă noi si zice ca nu îl dor picioarele dar ii place in brate si când îl luam atata ne pupa si ne strânge in brate si e atat de fericit. Ii tot spun ca picioarele sunt făcute sa umble pe jos dar are replica la.toate. Da da zice bine un pic pe jos un pic in brate asa se face. Mai avem doar trei zile si back to reality.
Azi a primit cadou de la un băiețel un pistol cu apa. De mult isi dorește pistol ca tot vede pe la copii. Cred ca o ora a stropit tot ce misca. Pe noi din cap pana im picioare, bărcile, pietrele etc Nici nu ne-a lăsat sa il ajutam sa il umple...el s-a descurcat sa il desfacă sa pună apa. L-a vrut si la restaurant la.cina ....cred ca săracii clienti ar fi fost uzi leoarcă. Acolo mai scapam cu tableta si se mai lipește cate un copil doi pe la noi pe la masa.
Bălăceală placuta la piscina. Si f bine ca nu faci efort. Menajează-te cat poti. Pupici

#462
Olivette

Olivette

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.214 mesaje

Postat 05 iulie 2015 - 10:43

Hello, hello. Hai ca am de recuperat vad, dar am vazut chemarea Gabrielei :P

inca nu am terminat. Mai am 3: Bacau, Constanta si Bucuresti...apoi ma mai linistesc si eu pitin (cum zice M).

Dani a terminat a 8-a, a luat media 5.15 la capacitate... putin, dar tinand cont ca a avut vreo 250 de absente anul asta, eu zic ca e rezonabil. L-am inscris si la liceu, licee de fapt, pe 14-15 iulie se afiseaza unde a fost repartizat. Undeva tot o intra si el....

 

fetelor, indraznesc sa zic ca am trecut la intarcare. Nu credeam ca va fi asa usor cu M, tinand cont ca ea inca sugea de 4-5 ori/noapte si ziua fara numar. Sincer, incepuse sa ma enerveze ca la orice discutie cu ea, se termina cu 'mami, vreau tzitzi'. Deja nu ne mai intelegeam, nu vroia sa ma asculte deloc si sa ma impun in anumite situatii ca incepea sa traga de mine sa suga. 

Am fost plecata 3 nopti si la intoarcere ma astepta fata mea in usa si a inceput sa ma traga de bluza. I-am zis ca mami nu mai are laptic in tzitzi, s-a uitat cam confuza si i-am distras atentia cu jucaria pe care i-o adusesem. A mai avut 2 tentative pana la somn si imi tot zicea: o sa-mi dai diseara la nani.

cea mai haioasa a fost cand mi-a zis: mami, cand mai pui laptin in tzitzi sa ma anunti. Eu: da, mami, sigur, te anunt. La culcare mi-a cerut, eram dispusa sa-i dau daca facea urat. Dar a functionat faza cu nu mai e, hai sa te tin in brate. A doua zi a tinut sa-i spuna maica-mii ca: mami are tzitzi, dar nu mai e laptic. Seara cand am venit de la munca m-a intrebat, i-am zis ca nu am si a zis : Biiineeeee. :)

cel mai naspa a fost ieri la somnul de pranz. Ea cu maica mea nu mai doarme la pranz si cu mine adormea doar sugand. A inceput sa planga rau ca vrea sa suga, la un moment dat eram pe punctul sa cedez. Pana la urma a cedat ea, mi-a cerut apa si s-a culcat. Mi s-a rupt sufletul. 

Noaptea nu mai cere. Tot se mai trezeste si maraie de 1-2 ori, dar o mangai, ii zic ca sunt acolo si adoarme tinandu-ma de mana.

mi-e greu si mie sa nu o mai tin in brate si sa ii vad ochisorii cand se uita la mine in timp ce suge. Simt ca s-a incheiat o etapa si sunt putin nostalgica....

mai ales ca ma gandesc ca asta a fost alaptatul in viata.... Mi-e dor de un bb mic, dar nu cred ca se va intampla. Analizele sotului sunt praf, a zis dra ca nici inseminare artificiala nu poate face cu rezultatele lui... Mai repetam peste 2 luni... dar nu cred ca mai sunt sanse. Incerc sa ma resemnez. Nici inainte nu erau grozave, dar a iesit M dupa 2-3 ani de incercari. Macar atunci erau la limita, acum sunt sub limita si cu concluzia de infertilitate de cuplu. Noi practic de cand s-a nascut M nu ne-am mai protejat si .... nimic.

am profitat ca sunt la pedichiura si am avut pitin timp. 

Citesc si din urma si sper sa revin curand.

concedii placute si va pup.

 



#463
Olivette

Olivette

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.214 mesaje

Postat 05 iulie 2015 - 11:57

Alta haiosenie: mami, cand o sa mai fiu bebelus o sa-mi dai tzitzi? Da, mami. Uraaaa, si o sa pap multa multa tzitzi :)))



#464
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 05 iulie 2015 - 14:32

Hello. Cat de simpatica poate fi Maya. Cred ca va distrați de minune cu ea. Îmi pare rau pt analizele soțului, va doresc succes totusi iar daca nu ....asta e Maya va va umple oricum viata cu fericire si bucurie. Noi mai avem azi dupa somn o baie in mare si plaja si mâine o pornim spre casa. Mă bucur ca a fost ok, Andrei e un copil cu care se călătorește usor si e f adaptabil. Suntem in al saselea concediu cu el si nu am avut niciodată probleme cu el. Anul in Turcia a păpat Putin dar nu s-a îmbolnăvit.

Pupici tuturor.



#465
papelusca

papelusca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.114 mesaje

Postat 06 iulie 2015 - 21:13

Oli, bine-ai revenit!

felicitari pt intarcat!!!! Doamne ajuta sa fii tare pe pozitii!

 

sa stii ca mai greu ne este noua decat lor, copiilor. Pe mine m-a apucat putin depresia, am fost putin low o perioada, imi era dor de apropierea aia, de nevoia de a fi "buna" si eu la ceva, de-a fi utila pt cineva.

V-am spus ca acum vreo 2 luni asa ma apucasera hormonii de imi venea sa-i bag tzatza-n gura lui Stef??? nebunie curata! el e intarcat din aprilie anul trecut, nici nu mai stie ca tzitzi era hrana lui, e interesat de ele doar asa, de... fun! dar creierul nostru ne joaca feste, so be careful!

 

Ma bucur ca se aranjeaza treburile cu nepotul. Bravo ca a reusit sa ia peste 5! mno, ce poti sa zici? sanatos sa fie si Doamne ajuta sa se indrepte pe un drum mai safe. si voua putere multa sa-l sprijiniti/

 

imi pare rau ca analizele sotului nu-s bune. sa stii ca si stresul e major in infertilitate, si din pacate nu stiu cum se poate evita, ca e f f f greu.

La IVF v-ati gandit? asta daca va doriti mult un sibling pt Maya, ca altfel... si cu unul e minunat.

 

Norma, bine-ati revenit acasa si sa va fie de bine concediul!



#466
papelusca

papelusca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.114 mesaje

Postat 06 iulie 2015 - 21:15

noi suntem bine, doar ca e f f cald (aseara la 9 erau 31 grade) si e mult fum de la wild fires din zona. e absolut oribil, am dormit cu geamurile inkise si ventilatorul nu a ajutat mai deloc.

si-a asa de obosita... si nici S nu se odihneste bine.

 

cica se mai racoreste, poate chiar va ploua sapt. viitoare. vara asa calduroasa n-am mai avut aici, e f greu. DAR bine ca suntem sanatosi si la servici e aer conditionat :)



#467
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 07 iulie 2015 - 09:12

Hello.
Am ajuns du bine acasa. Ieri am călătorit cu trenul, autobuzul, avionul si taxi. Mai lipsea o barca si bifam cam toate mijloacele de transport. Incredibil de cuminte Andrei. Am stat multe ore in aeroport dar s-a jucat a mancat si a dormit. Asa de mult s-a bucurat ca a ajuns acasa ca la 12 noaptea se juca cu lego. Abia l-am convins sa.mergem la culcare. Acum e 10 dimineata si încă doarme dar are o lusta lunga cu ce sa joace cand se trezeste. Ieri in avion, a zis Mami. Am încredere im mine. Am încercat sa aflu ce înseamnă asta in capsorul lui dar nu cred ca ii e f clar.
Mai am doua zile de concediu si apoi la munca din nou pana in septembrie cand îmi voi lua din nou pt gradi lui Andrei. Voi încerca sa merg cu el câteva zile.
O zi minunata si Gabi .....zile răcoroase.

#468
papelusca

papelusca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.114 mesaje

Postat 07 iulie 2015 - 19:38

ce frumos, Norma... sper ca s-a jucat mult Andrei :)

 

daaa, s-a racorit azi-noapte, in sfarist am 24 grade in casa!!! mi-nu-neeee!

si fumul s-a ridicat, nu se mai simte mirosul, dar cica tot e nivel ridicat, cu alerta pt cei bolnavi de astm, diabet, newborns & batrani.

 

am dormit si eu azi-noapte, desi spre dimineata asa m-a kinuit Stefan... fetelor, cele cu pruncii inca-n patul vostru, pe voi va calaresc copiii? mai, doarme putin, si maaamiii, hug! sau maaamii, vreau pe perna (mea adica), si vrea sa doarma exact in nasul meu, pur si simplu ma crispez ca nu vreau sa-i respir direct in nas (ca nici mie nu-mi place), vreau sa respiram aer curat, dar n-ai vazut asa ceva! vrea sa ma tina de gat si sa stam nas in nas.

oricum, per total am dormit f f bine, am recuperat, ca eram deja nauca si nervoasa de oboseala.



#469
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 07 iulie 2015 - 22:42

Fetelor, voi cum culcati copiii noaptea? La 24 de grade in casa? Andrei nu vrea acoperit deloc. Am încercat si doar cu cearceaf, si înainte si dupa ce a adormit. In secunda doi se dezveleste si se smiorcaie pana îl da jos de pe el. In sac de dormit nu se pune problema desi iarna sta dar acum nu vrea si pace si am.facut subtire din material de cearceaf. Asa ca doarme in pijama cu mâneca scurta si pantaloni scurti. Si fără nimic altceva. Parcă nu ma.simt bine ca il stiu asa. Daca ii dau pijama lunga transpira. Deci, voi cum.ii culcați?

#470
papelusca

papelusca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.114 mesaje

Postat 07 iulie 2015 - 23:19

nici S nu doarme invelit. desi la daycare are o paturica de bbc, si cand se culca la el in pat si-o aranjeaza grozav de frumos! (l-or fi invatat acolo, e tare haios cum o aranjeaza)

daca o are pe el, atata se invarte de se incalceste in ea, si se trezeste.

deci eu il culc dezvelit. daca e rece, are pijama din fleece, cu body de bbc dedesubt, ii e f bine.

 

eu zic sa-l lasi in pace daca transpira cu pijamale lungi. ei oricum au propria temperatura, nu il infofoli (asta-mi aminteste de taica-su, cum alearga dupa S sa-i puna sosete in picioare, zicand "pai mie mi-au inghetat picioarele! :)))




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

  • Control trimestrul 2

    lili.95
    - Ieri, 19:50

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -