Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Mamici de Iunie 2015 (Capsunele de Iunie 2015) - CAP.2

sarcina iunie 2015 gravida

1154 raspunsuri la acest subiect

#1111
onutza83

onutza83

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 489 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 16:59

Ioi Onutza ce prunc frumos ai  [m-a] sa-ti traiasca vreau si eu unul de-a gata se poate? Ferice de tine ca nu ei kg,in plus ce burtica frumusica si maricica avem noi aici pup [gravired]

Dia de-a gata nu gasesti:)))) trebuie sa il cresti:)))) sa treci de colici,de dinti,de nervii lui:)) si abia a inceput:))) imi e groaza mai incolo ce va fi. si tot imi zic ca am vazut alti baieti si mai nazbatiosi ca sa nu zic obraznici:))))))



#1112
onutza83

onutza83

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 489 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 17:00

Eu nici la prima sarcina nu am pus mult...9 kg am pus:) acu sa nu credeti ca am mancat doar iarna:)) am mancat numa shaworma si pizza:))))



#1113
diatur

diatur

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 417 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 17:06

Glumeam Onutza ,de-a gata nci nu vreau,eh o sa trecem prin multe dar si cand te uiti la ei cum cresc ti se umple inima de mandrie si ochi de lacrimi de fericire,mama mea a crescut 5,si nu avea la indemana toate posibilitatile care le avem noi acum.O consider eroina mea data de la dumnezeu  [ruga] ne-a crescut frumos ,uniti si ne-a educat,ceea ce am invatat de la parintii mei imi voi invata si eu copii mei la randul meu. [:)]



#1114
ElaHappy

ElaHappy

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 61 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 17:19

Dragele mele dragi [flo2]

 

Ma bucur ca sunteti bine, vesele, cu chef de vorba. N-am mai intrat ca am avut multe-multe probleme la serviciu cu inchiderea de an si nu sufereau amanare.

 

Flo e normal si natural sa iti faci griji dar o sa vezi ca ai sa pleci plutind de fericire de acolo. Toate am mancat painea asta si a fost o perioada super stresanta dar a trecut. si sa-ti mai zic ceva: nu sunt chiar asa frecvente nenorocitele astea de trisonomii si nu la noi in Romania pentru ca noi nu avem mancare modificata genetic (inafara de cazuri izolate: de ex soia); e drept avem mancare hormonata dar nu modificata genetic; Mie asa mi-a explicat dr meu; toate testele sunt aduse in ultimii 20 de ani din SUA (de fapt ei le-au si inventat) pentru ca ei manaca castraveti albastri si curcani cat porcul. Chiar daca noi iti spunem sa te relaxezi e greu, stiu. Doar BB vesel te poate linisti! Mult succes! 

 

Dia ma bucur de cunostinta, ca sa zic asa! Fatuca de inger! Mamica de inger! si culmea e ca am impresia ca te-am vazut pe undeva.. poate in oras sau in supermarketuri... ai o figura tare dragalasa care se evidentiaza.

 

Georgia frumos blanila ala tau! Nume de fete, zici? Antonia, Samira, Patricia, Ioana; Nume de baieti: Alexandru, Tudor, Andrei... dar noi nastem aprope de Sf Petre si Pavel...

 

Rita si eu am hotarat sa nu mai stau sa ma stresez; o mie de vise si de griji. Cand simt ca o iau razna ma duc la eco si gata.. Tare ma mananca palma cu Angel sound.... Sa vad cat ma mai pot abtine. Si inca ceva: si al meu mai tot timpul doarme si dr il trezeste din somn la eco; Mie mi-a zis ca e normal la varsta lor... si de fiecare data dupa eco ma mustrez ca l-am deranjat si ca n-am avut incredere in el.
 

Mislin  tu esti o mare figura! dar sa vad daca te tii de promisiune: ai zis ca mananci un stup intreg de albine daca iee rezultatele bune la testul de vilozitati! Eiiiii, stai ca n0ai scapat doar cu promsiunea: avem martori, a ramas scris! deci te rog astept un filmulet live cu infulecat de albine! Ma bucur nespus de mult  [flo2]  pentru tine.

 

Ramonel  spune-ne ce zic rezultatele! Ajutam si noi cu ce stim/putem!

 

Miaw  te salut! Mie imi pare ca tu vei fi mamica de fetita! sper sa nu cobesc aiurea... esti suava si delicata exact ca o zana buna... numai mama de fetita poti fi.  [flo2] Imi place ca esti credincioasa si echilibrata! O sa caut si eu cartea cu Invataturile lui Arsenie Boca.

 

Pirelia multa sanatate sotului! si tie spor la petrecerea porcului. Ma bucur ca sunteti bine si in verva [flo2]

 

Onutza baiatul tau e de revista; eu totdeuana mi-am dorit un baietel pentru ca se maturizeaza mai greu, raman mult timp naivi si dragalasi; sunt poznasi si foarte atasati de mame; al tau e un  ingeras nazbatios si cred eu exact cum ti l-ai dorit!

 

Carla, Tear  va salut! Stiu eu ca sunteti bine chiar si Tear cu maronelile ei... 

 

Ma gandeam la Valentina  (ea a avut un rezultat mare la PAP-A) si la Kapshunika  ( a ramas ca merge la echo ca vosa urat); Fetelor sunteti bine?

 

Noi suntem bine. O sa plecam si noi din bucuretsi la o pomana a porcului insa porcul va fi cumparat. Aveti idee ce altceva ce analize se fac carnii? Eu stiu doar de trichineloza; Se mai face si altceva? N-as vrea sa mananc si sa-mi stea in gat.

Altfel m-am pricopsit cu o candida destul de agresiva si nu stiu ce si cum sa fac... am si labiile rosii iar secretia este abundenta? Ati patit?



#1115
mislin

mislin

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 496 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 17:23

ONUTA,ce burtica maricica ai...si se vede..offf deja sunt geloasa..a mea este mai mica,si iam dar si cozonac,si piftie,si salata...

DIATUR,sora mea,ce frumos sa ai asa multi frati...si crescuti frumos..respect pentru mama ta.A.cum inteleg de ce esti tu asa dulce si sufletista...



#1116
Janinlav

Janinlav

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 346 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 17:29

Ela, ma bucur ca ai mai intrat sa ne povestesti de tine! [flo2]  Referitor la candida, sa stii ca si mie mi-au iesit analizele la sumarul de urina mai proaste, dar urocultura ok si suspectez o infectie vaginala. Acum doua zile mi-a recoltat dr si astept rezultatele. Dar banuiesc ca o sa imi iasa ceva aiurea... nu am dureri sau usturimi, insa si eu am scurgeri. Nu abundente, dar exista. Nu stiu daca e normal si daca alte fete ne pot ajuta.



#1117
Teardrops

Teardrops

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 692 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 17:30

rita păi în februarie 2012 l-am tuns bob din ăla scurt. Anul ăsta în iunie era destul de lung. Deci cam 2 ani - aproape 3 (ținând cont că acum înainte să-l scurtez era mai lung decât în iunie). Mai pe seară intru pe laptop să vă pun poze. Dacă nu, mâine. Să vedeți evoluția [:D]

mislin felicitări pentru cariotip!!!
- uite cum mă faci tu să deschid laptopul.. așa mi-e leneee.. dar pt capitol nou, îl deschin în seara asta. Și vă pun și poze.

onutza ai un copil wow! cum s-a machiat el mititelul!

happy sunt bine! cu tot cu maroneli..

Vă pup. După ora 8 intru la laptop. Adică după ce vorbesc cu soțul meu proaspăt plecat la munci.

#1118
mislin

mislin

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 496 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 17:37

ELA,ce mai facut sa rid cu albinuta,si nu pot sa cred ca nai uitat..am vrut sa ma fofilesc pe aici dar tu nimic...o sa caut o albina moarta si o so inghit ce sa fac acum..si pun si poza ca daca am zis am zis...

Candida,am avut si eu dar nu acum in sarcina...si bineinteles ca la toata educatia mea tot nam putut sa nuil boicotesc pe al meu,dar o sati  spun ca ia se face cel mai adesea de la antibiotice si din pacate se uita asta la farmacie si de aici bataie in familie...se mai poate face de la detergent dar in sarcina principala cauza este dezechilibrul hormonal si lipsa imunitatii ceia ce inseamna ca ai o pierdere mare de minerale din organism,cele care protejau in mod normal flora vaginala...mergi la medic si ia ceva local...eu ti-as recomanda clotrimazol crema de terapia ca este mai ieftina si cunosc personalul de la terapia si fac produse de calitate,adica chiar respecta normele..si bineinteles  complex de minerale pentru sarcina plus doze duble de citrice zilnic,fiinca este clar ca imunitatea este foarte slabita....sper ca ti-am fost de folos...sanatate multa!!!


Editat de mislin, 18 decembrie 2014 - 17:40 .


#1119
diatur

diatur

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 417 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 17:37

ELA Hapy multumesc pt.cuvintele frumoase si tu esti o dulcica de inger,poate ne-am vazut din intamplare ca si tu imi pari cunoscuta ,daca ai facut candida dute repejor la dr.nu sta asa ca nu-i bine pt,bebe,eu am avut inf.urinara si mi-a dat tratament 1 saptamana ,si am scapat.Iar cu secretia din cauza candidei o ai din abudenta,daca era un pic acolo nu era nici o problema doctora mea imi spunea daca nu are miros urat si schimbare de culoare e ok.Te doare sub burtica sau cand urinezi?Haide Tear haide odata cu pozica ca ne-ai facut tare curioase Mislinico pe unde umbli? Eu mam mancat pest la gratar si nu mi-a facut bine m-a deranjat la stomac dar trecem noi peste asta.Ela nici eu nu am avut simptome pana m-a luat si cand m-a luat am zis ca crap deci nu stati si asteptati simptome daca vedeti ceva suspect spuneti doctorului.



#1120
carla_cluj

carla_cluj

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.148 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 17:38

Ella sunt bine si eu, astept cu nerabdare eco de marti cand sper sa aflam si noi sexul.

Medicul meu a zis ca in 80% din cazuri vede sexul la eco morfo, se pare ca noi facem parte din cei 20%  [batcap]

O chestie ciudata: ai dat exemple de nume de baieti si fete si primele nume din exemplu sunt exact numele pe care le avem noi pregatite de ceva vreme: Antonia si Alexandru  [pk]


Editat de carla_cluj, 18 decembrie 2014 - 17:40 .




Etichetat si cu sarcina, iunie, 2015, gravida

Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

  • Control trimestrul 2

    lili.95
    - Ieri, 19:50

  • Ziua naÈ™terii

    Roxanesss
    - Ieri, 17:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -