Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Bulgarasi de Februarie 2015 (7)


296 raspunsuri la acest subiect

#191
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 28 noiembrie 2014 - 10:57

Wow fetelor. Am vrut de aseara sa va scriu dar cand am vazut cat ati postat am zis ca las pe astazi. Nu aveam cum sa fac fata... eram prea obosita.

Andreea - e bine ca esti asa optimista. Si eu incerc in fiecare zi sa vad partea plina a paharului...dar trebuie sa recunosc ca mai sunt momente cand ma las coplesita de ganduri. Cred ca e firesc atunci cand stii ca in interiorul tau sunt probleme ce nici macar nu tin de tine... cand stii ca ai facut tot ce ti-a stat in putere sa fie bine, si totusi nu a fost suficient.
Felicitari! Ti-am citit cu emotie povestea... m-a lasat fara cuvinte. Iti transmit toata caldura mea sufleteasca si multe imbratisari sincere! [pup]

Alynutza - asa este. Eu una sunt in categoria celor care deja plang cand vad copii, numai la gandul ca mi-am dorit toata viata sa am multi copii si acum deja am unul pierdut si unul care se chinuie.
Imi pare extraordinar de rau sa aud o poveste atat de trista. Mult respect din partea mea... Doamne ajuta si multa sanatate! [pup]
Te inteleg in privinta atmosferei de sarbatori! Astept cu inima la gura primii fulgi de zapada, luminitele de pe casa si ceaiul cald la gura sobei! Sa nu mai vorbesc de mirosul de brad si de colindele minunate! Ioi ioi ioi! Feeric!

Nadia - felicitari pentru vestile bune!

Soparlica - sotul tau este ca mama mea. Ea mereu se amuza ca pofteste mai mult decat mine. Daca vrea ceva si nu face simte ca lesina. nu se lasa pana nu obtine. Eu, in schimb, de mica am invatat sa imi infranez poftele :)) si acum ma ajuta.
INCREDERE! Nu vine bebe inainte de 14 februarie! Mergi in  Giulesti la cripta Pr. Ilie Lacatusu si adreseaza o rugaciune. Sa vezi ce increzatoare te vei intoarce. La mine a functionat!

Alina - imi plac bunele astea dispozitii in care se lasa cu cheltuit bani. Multumesc pentru felicitari dar cred ca trebuiau indreptate catre adevarata Miha de aici, respectiv Soparlica.
Sa iti traiasca si bebele, si sotul si sa fiti mereu fericiti si sanatosi! Imi place atitudinea asta.
Unde se gasesc acelea cu vata si tifon? Cum se cheama?

Kytana - tare dragut este patutul.. chiar daca pictograma e mica, se vede ca e simpatic!
Nu te mai gandi la bebe care nu mai e. Dumnezeu stie mai bine de ce nu mai e. Gandeste-te ca daca era, bebelina din burtica nu mai era ;).
Apropo de constipatie... eu de vreo luna si ceva nu mai am probleme. Nu stiu ce se intampla... ca ajunsesem la culmea disperarii cu hemoroizi sparti la fiecare scaun (ma iertati ca vorbesc de asa ceva...), dar de cand nu mai mananc fibre animale si am revenit la regimul meu vegetarian am scaun normal.

Nu stiu daca am apucat sa precizez vreodata... si am vrut sa o fac atunci cand incepuseram discutiile despre post, soia samd... eu pana sa raman insarcinata, de ceva ani buni, eram lacto-ovo vegetariana. Adica am avut ani buni in care nu am pus gram de carne pe limba. Si asa de bine mi-a fost! In sarcina am mai mancat, fortata de ai mei, dar cu extrem de mare retinere.


Gabi - ce vesti bune! Ma bucur ca ai scapat de dureri. Lasa fetele ca pun pe ele, sunt sigura! Si soarecele meu e crescut de 29s si gras de 27... dar are timp sa mai puna.
Apropo, cand faci RMN-ul? Pe mine m-a programat la sanador pentru 12 decembrie. Mi-e cam frica. Sunt claustrofoba... dar o inving eu si pe asta. Nu imi poate face sedare din cauza sarcinii...
AC este circumferinta abdominala (Nu stiu daca a apucat sa raspunda Iuli, ca sunt inca in urma cu mesajele. Daca a raspuns, mea culpa). Fetita ei vrea sa fie fotomodel cu mijlocel de zana ;).

Carmen - Veti gasi pana la urma timp si pentru bebe! Mult succes!
Ce dulce e micuta ta!
 

Acum sa revin la ale mele... dupa ce v-am citit am realizat ca fiecare om are o poveste impresionanta in urma si oricat de mult am nega, nu exista viata perfecta. Totusi, sunt recunoscatoare pentru faptul ca Dumnezeu a dat speranta, puterea de a trece peste si uitarea. Privind in urma realizez ca nimic din ceea ce a durut acut candva acum nu ma mai afecteaza. Sunt amintiri pe care le retraiesc oricand cu emotie dar care raman blocate in trecut, indiferent de intensitatea cu care le-am trait atunci. Si la fel sunt convinsa ca va ramane si povestea de acum.

Dupa ziua de ieri parca (fara sa va citesc) m-am armonizat cu starea ce s-a indus aici. Sunt foarte increzatoare ca Dumnezeu nu ne va lasa. Am impresia ca toata povestea cu tumora deja nu ma mai afecteaza. Cred ca am capatat ceva anticorpi. Sunt sigura ca va fi bine.

Ieri am invatat sa privesc altfel medicii in mana carora imi voi lasa viata. Am incredere ca va fi bine. Am vazut ca spitalul unde urmeaza sa nasc are dotari foarte bune si personal tanar dar specializat. Am vazut ca doamna dr stie exact ce face si ce are de cautat, chiar daca poate nu actioneaza cum as fi sperat. Totusi, faptul ca am pasiune pentru domeniul medical si poate frustrarea ca de dragul familiei am renuntat in timpul facultatii la a-mi definitiva studiile medicale, cred ca aduce o contributie deosebita reticentei ce ma caracterizeaza. Ei bine, acum ma dezbrac de acest caracter urat si merg inainte cu incredere.

 

In alta ordine de idei, bebele meu e cu o saptamana si ceva mai slab decat ar trebui, dar tot are 1.200. Tumora atinge aproape 9cm dar nu lasa semne de decompensare circulatorie, ceea ce ma bucura teribil.

In mod ciudat placenta mea este INALTA, ceea ce inseamna ca rugaciunile mi-au fost auzite. Dupa frica din primele saptamani ca as putea avea placenta previa, acum s-a prins bine de coloana si s-a inaltat. Imi explic astfel durerile de coloana si de omoplati.

 

De saptamana viitoare incetez administrarea vitaminelor prenatale, conform indicatiilor doamnei dr. insa voi incepe sa iau fier. Nu sunt foarte incantata intrucat stiu ca la trombofilie este contraindicata administrarea fierului, insa avand in vedere ca acum imi curge sange din ambele nari, nu doar din una, iar starile mele de ameteala s-au intetit... ma bucur si merg inainte pe mana specialistului :).

In rest.. sunt fericita ca am reusit in sfarsit sa fac ceva ce imi propusesem de mult, si anume sa ajung in Giulesti (cu un anumit scop). ACum stiu ca am multi sfinti "aliati" de partea mea care sa ma ajute... si nadajduiesc ca vom ajunge si la termen. Mai e putin... asa ca nu mai pot fi sceptica! Sunt sigura!

Singurul lucru care nu stiu exact ce reprezinta este rezistenta crescuta pe artera abdominala. Daca stie vreuna din voi... sa-mi explica si mie. Totusi, eu sper sa fie ceva de bine :).

 

Va pup si va imbratisez pe toate! [pup] [flo2]



#192
Gabriela33

Gabriela33

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 615 mesaje

Postat 28 noiembrie 2014 - 11:32

Buna dimineata !

 

Wow cat ai scris Miha .... mie imi place cand scrieti mult . Mi-a scos Andrei butoanele de la laptop si scriu greu si de pe telefon ma enerveaza sa intru .

 

Miha , pe 12 decembrie la ora 17 la Sanador in piata Victoriei am si eu . Sper sa fie o zi minunata pt amandoua [ruga] Tu la ce ora ai ?!

 

Mai notez si eu ce scrieti voi pt cumparaturi  [:)]  Parca acum nasc prima data , nu stiu ce sa pun la geanta , zici ca-s nebuna  [alcool]  [alcool]  [alcool]

Duminica il sarbatorim pe Andreiu, asa ca sunt in liste si pregateli  [biz]



#193
Gabriela33

Gabriela33

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 615 mesaje

Postat 28 noiembrie 2014 - 11:53

Am vrut sa zic tastele , mi-au iesit butoanele  [:-)))]  [:-)))]  [:-)))]



#194
_Micaela_

_Micaela_

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.969 mesaje

Postat 28 noiembrie 2014 - 12:16

Miha imi place starea ta de spirit, te felicit!! Cat de crescuta e rezistenta de artera ombilicala?. Dar rezistentele pe arterele uterine cum sunt (stanga, dreapta)?? Stiu ca acestea trebuie comunicate hematologului, dc sunt mari iar bb are retard tb marita doza de clexane. Eu ma confrunt cu o sit ciudata, rezistenta pe artera uterina stanga e mai mare 0,76 iar pe dreapta e mica 0,45 , analiuza AntiFXa la 4 ore 0,25 iar bebita are avans. Ginecoloaga mi-a zis sa intreb si hematologul dc sa raman pe ac doza de clexane, parerea ei e sa raman pe ac doza.
Pt sangerari nazale e buna vit C, ai inceput sa iei?? Ru nu as renunta la vit prenatale dc bb are retard, elevit are si fier.

Gabi si Miha o sa ma rog pt voi ca ziua de 12 dec sa fie o zi cu vesti bune [ruga]

#195
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 28 noiembrie 2014 - 12:40

Miha, that't the spirit, my dear!  [pup]

 

Miha, Gabi, va tin pumnii stransi pentru ca ziua de 12 sa fie cu vestile cele mai bune pentru amandoua!  [pup]



#196
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 28 noiembrie 2014 - 13:58

Fetelor, la cine mergeti la Sanador? Daca va vede Uzum sa stiti ca sunteti pe maini excelente!

#197
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 28 noiembrie 2014 - 14:21

Gabita si Miha, o sa ma gandesc la voi si o sa ma rog pentru voi pentru 12 decembrie. Mai e un pic.

 

fetele eu azi am reusit sa dorm pana la 8.30, ca atunci s-a trezit pitica mea :). Am mancat impreuna, am fost la cumparaturi impreuna, acum ne-am intors acasa si ea o sa se culce si eu ma apuc de curatenie, ca e nevoie. Am o fata care vine de obicei joia dar ieri nu a putut veni, asa ca sa ma vezi ce o sa ma mai lupt cu aspiratorul.

 

Burtica e activa nevoie mare, si sta asa cu un unghi in partea stanga. Si bebe imi apasa rau pe coaste. Eu sper sa se intoarca odata. Acum am o frica si eu, ca ma gandesc ca daca nu se intoarce bebe si o sa trebuiasca sa imi faca cezariana. Stiu ca nu e un capat de tara dar eu imi doresc tare mult sa pot naste natural! Sa speram ca se intoarce pana la urma, incapatanatul asta din burtica mea :).

 

Pup fetele, ma duc sa duc pitica la culcare si apoi ma apuc de curatenie



#198
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 28 noiembrie 2014 - 14:30

Carmen, daca stai in 4 labe :)) cum se zice il poti ajuta sa se intoarca. Stiu ca sunt mai multe metode, caut si iti zic. :*

#199
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 28 noiembrie 2014 - 14:39

Carmen, spor la treaba, sa nu te obosesti prea tare!

 

Iuli, ai fost mortala cu statul in patru labe :))

 

Voi stiti ca eu nu l-am simtit pe bebe niciodata in coaste, organe si alte alea? Exceptand cate un calcai (sau ce-o fi) pe vezica. Sper ca nu e vreo problema ca e mai altfel decat de obicei. In 2 ore avem programare la doctor. Astept cu nerabdare sa vad ce mai face poznasul meu iubit.

 

Va pup!!!



#200
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 28 noiembrie 2014 - 15:18

Doamne ajuta Andreea, sa vii cu vesti bune!  [il]




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Ieri, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -