Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

FIV cu ovocite donate Cap 75


503 raspunsuri la acest subiect

#301
bemi

bemi

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.013 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 16:28

..adevarul cred ca e la mijloc, uneori medicii din pacate sunt superficiali , nu studiaza particularitatile cazurilor si vor mai mult banii decat rezultatele ; dar nici extrema cealalta, de auto-medicatie excesiva mai ales luata in orb, fara a verifica si fara a se pricepe, nu e ok. Dar e greu de a tine o balanta buna intre cele 2 variante..

#302
Kassandra22

Kassandra22

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.444 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 16:41

Poppy, îmi pare nespus de rău. Stiu ce înseamnă sa t-i se năruie totul, dar trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe, trebuie sa lupti cel Putin pana te ton buzunarele. Acorda-ti timp si vei vedea ca va fi bine.
Chiar daca am zis ca pt mine va fi ultima încercare, dar asta din cauza financiara, dar sustin ca trebuie sa luptam pt visul nostru.

Maria, asta e valabil si pt tine! Chiar daca acuma esti supărată pe dr, si poate pe buna dreptate. Eu pot sa zic ca dr H chiar isi da interesul (putea sa îmi facă Et linistita si sa nu reusesc, dar insista pe un uter curat si pana nu va fi nu îmi face Et! Toata stima pt asta. In schimb un pic si eu is supărată ca am avut si alte întrebări fără nici un răspuns, printre care ca fac acuma, întrerup totul....dar datorita fetelor dragute am dat de drumul drept.). Si eu sustin ca si interesul lor este reusita, nu iei permit antireclama.

Haideti sa fim optimiste. Avem nevoie de asta.

Eva, sper din tot sufletul sa vi cu vesti bune.

Velvet, sa sti ca am sa ii scriu lui dr inclusiv cu eci scanata de curiozitate sa vad ce zice. Desi sunt convinsa ca răspunsul va fi "polipii pot creste oricând chiar si in doua luni"

Seawave, sa-ti fie de bine concediul, si sa incepi drumul către bb cu forte proaspete.

Bemi, Daisy, Flory, Micaela si restu gravidutelir, pup burtica.

Amalia, sunt superbe printesele tale.

Danasar, hai ca in noiembrie iti dau din endo al meu. Ai sa reusesti in final sa ii vi de hac ,daaaa!! Optimista, da!

va pup fetele

#303
Georgiana2013

Georgiana2013

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 23 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 16:48

Da Bemi, ai dreptate, dar atunci cred ca solutia este sa schimbi medicul sau sa-i ceri parerea despre ceva ce vrei sa faci tu.

 

Recunosc ca n-am fost prea empatica nici de data asta, m-au amarat si pe mine vestile. [grup]  [grup]



#304
Poppy

Poppy

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 982 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 16:49

Multumesc pentru sustinere, dragelor.

Nu pun esecul meu in vina nimanui. Stiam ca pot da chix fara nici o explicatie. Asta e FIV-ul. Nu e un algoritm exact care sa-si garanteze rezultatul.

Mie cei de la Brno mi s-au parut in regula si merg cu incredere din nou la ei. Parerea mea e ca au tot interesul sa avem rezultate bune. Asta le asigura painea in continuare.

Sper ca nu am suparat pe nimeni cu rezultatul meu negativ. Stiu ca sunt fete care se pregatesc de procedura si le doresc sa reuseasca! Nu mi s-ar fi parut insa corect sa nu scriu nimic pe forum. Asa cum as fi intrat si as fi impartasit bucuria cu voi, impart si necazul. Asa au facut toate cele dinaintea mea.



#305
Poppy

Poppy

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 982 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 16:55

Cat despre medicatii dupa ureche, ma supara tare postarea ta, Georgiana. Nu e cazul, cel putin la mine. Tot ce am facut a fost recomandat ori de cei de la Brno, ori aprobat de ei. NU am facut histero pt ca ei nu mi-au zis sa fac si pt ca ginecoloaga mea s-a impotrivit din rasputeri, zicand ca se vede pe eco si ca nu am avut niciodata probleme.

Data viitoare, desigur, o voi face. Citesc si eu in paralel si alte forumuri de donate, din UK si SUA, si vad ca este o procedura care li se recomanda si lor. O sa astept un ciclu ca sa ma curat si dezintoxic, ciclul viitor fac histero, inca unul stau si-mi masor endo, apoi pornesc dupa pinguini.

Clexane am luat strict dupa recomandarea dr hematolog. Am o colectie de mutatii multe si urate, le-am sters din semnatura ca am vrut ceva mai optimist. Dar te asigur ca nu mi-as face burta vanata pentru ca am citit undeva ca asa fac alte femei. Cei de la Brno, din nou, stiu de tratamentul meu anti-coagulant si au fost foarte de acord. Ei sunt cei care mi-au prescris 5 mg de Prednison. E totusi vorba de embrioni donati si organismul are tendinta sa ii respinga. Doza e minima. Atat au zis, atat am luat. Euthyrox nu am luat, am TSH mai mic de 2 si am facut un eco la tiroida care mi-a aratat ca stau bine. Nu am riscat sa mi-o dau peste cap.

Deci as vrea sa fiu scutita de lectii despre automedicatie.



#306
Poppy

Poppy

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 982 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 17:11

Cat despre obsesia infertilitatii, asta ma infurie la culme.
 Am mai auzit remarci din astea de la o gramada de femei care au ramas insarcinate dupa maximum cateva luni de "incercat" si au dus sarcina fara sa stie ce e ala endometru, Clexane, TSh si un milion de alte chestii dureroase. Am citit opinii pe forumuri de la insi si inse plini de superioritate care nu inteleg de ce nu adoptam sau nu ne vedem de viata, de impliniri profesionale si hobby-uri.

Dar nu ma asteptam sa gasesc tampenia asta aici, pe un forum unde femei amarate se lasa aproape taiate in doua ca sa iste un copilas. Pentru ca e cel mai puternic instinct al vietii si actioneaza cu o forta ingrozitoare. Ca la somonii aia care navigheaza mii de mile in susul sau in josul apei ca sa depuna icre. Ca la insectele care se imperecheaza chiar daca dupa aia mor instant.

In afara de forumuri si bloguri de donate, din care invat enorm, citesc si bloguri de femei care s-au resemnat cu viata fara copii si incearca sa se convinga ca e ok. Ei bine, nu e!!! Sunt pline de tristete, ciudate (mi-a ramas mintea la niste poze cu catelul uneia, imbracat ca un copil) si frustrate. NU vreau in zona aia de-as sti ca mor incercand. Din cand in cand le pocneste jalea pe neasteptate, cand aud un copilas cantand sau vad o recalama cu scutece la TV. Nu prea par sa le ajute profesia si hobby-urile.

Nu-ti tin minte povestea, Georgiana, dar vad ca ai la semnatura 35 de saptamani. Din minima decenta trebuia sa te abtii fata de o gramada de fete de aici care se chinuie, unele de ani de zile. Nastere usoara si tot binele, dar nu-i ok ce-ai facut.

Le sarut cu tot dragul pe fetele care ne incurajeaza cu poze sau povesti despre copiii lor. Asa o sa fac si eu daca o se indure Dumnezeu si de mine si o sa reusesc.

Pana atunci, incerc sa-mi ling ranile si sa fac deja un nou plan de atac, cum am spus. Mai am trei pinguini, poate reusesc sa aduc acasa macar unul. Incerc de prea multi ani, cine stie, m-oi fi prostit, dar asta simt ca ma defineste in primul rand ca femeie: maternitatea. Daca imi fac uterul praf si n-o sa reusesc, adopt. Nu sar la adoptat pentru ca prefer sa am un bebe in burta, sa alaptez, sa ma bucur de primele lui zile. Dar daca nu, orice e mai bine decat viata fara copii. Nu e o optiune pentru mine.



#307
daisy14

daisy14

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.093 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 17:18

Poppy, de aceea suntem aici, sa impartasim si bune si rele.
Nu a afirmat nimeni ca trebuie sa spunem numai rezultatele pozitive.

Mi se pare corect ca spunem ce rezultat am obtinut la procedura, in conditiile in care pana la procedura cat si in timpul procedurii am avut suport de la fetele de pe forum.

La fel mi se pare corect, ca si dupa reusita, sa intram sa le susținem pe fetele care au nevoie de suport. Asa cum am stiut sa primim sfaturi cand am avut nevoie asa mi se pare ok sa fim aici langa fete macar cu o vorba buna.

#308
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 17:23

Redactor, de ce nu incercati sa luati legatura si cu clinica Reprofit din Brno?

Cele mai multe fete care scriu aici, la acest topic, fac FIV cu ovocite donate/embrioadoptie la această clinică.

Orice oferta, reducere, oricat de mica ar fi ea, poate sa ajute f mult.

Cei de la Reprofit stiu ca exista acest forum in Romania.

Multumim!

buna Daisy  - orice clinica ne contacteaza, incercam sa obtinem niste bonuri pentru voi, dragelor. Deocamdata - avem 2 recomandari foarte serioase pentru voi - care contin si bonuri de reducere.

 

Acestea sunt:

- Clinica de Fertilitate din Praga - aici aveti bonul de reducere: Bon de reducere de 300 de euro la FIV

- Clinica de Medicina Reproductiva si Ginecologie Zlin, Cehia - aici aveti bonul de reducere

 

Cititi linkurile de mai sus pentru ca sunt clinici profesioniste - care va asteapta cu mare drag.



#309
floreamaria

floreamaria

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.705 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 17:25

Nu mai intenționam sa intru cel puțin o perioada, dar am vrut sa fac unele precizări, inainte de a arunca intr- un fel sau altul cu piatra in mine, va rog tare mult sa recitiți din urma, am scris de câteva ori, in afara de a suplimenta cu 0,2 Clexane, cu 200 mg progesteron, in rest am respectat ce mi s-a spus de dr. Dar daca doctorii hematolog si cei de la clinica, o data au spus intr- un fel, apoi in alt fel, apoi in alt fel, s-au contrazis singuri, eu ce trebuia sa fac ??? Ce sa respect?? Va rog sa- mi spuneti??? Daca tot ma judecății unele dintre voi. Va multumesc si va doresc multe reusite.



#310
floreamaria

floreamaria

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.705 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 17:27

Poppy sunt langa tine si te rog nu te mai enerva, asta e, in viata depinde pe ce mal esti...




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Astăzi, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Astăzi, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Astăzi, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -