Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Ghetar: tot despre vacante


488 raspunsuri la acest subiect

#141
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 29 iulie 2014 - 19:50

 Hai, Ziki, ca nu-i chiar asa. Numai cate mobile perimate se aduna, aparate foto, imprimante, monitoare, calculatoare intregi, telecomenzi...au ce desuruba.
Fi-miu deocamdata scoate baterii din orice, asteptam cu interes momentul cand va incepe sa le puna la loc...le pune si-acum...da invers.
Aqai, in ce stadiu ai gasit motocicletele?

 

 

nu le-am gasit inca, mai am vreo 2 ore pana sa ajung acasa :)

 

is curioasa daca si-au terminat lectiile sa ajunga la motociclete, ca ieri s-au intins o tona



#142
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 29 iulie 2014 - 19:52



Aqai, eu nici macar acoperire nu am facut [:)]

Fleur, macar ne-au iesit baieti frumosi ;) Si el mai povesteste dar eu tune out ca dupa ce am dat atentie o data la ce zicea si bunicul mi s-a facut rau. Am copii cuminti (inca) [pk]

Nu stiu zau cu desfacutul, ca daca desfac o data de unde simtul de raspundere sa o faca doar cu lucrurile care au voie? [fri]

Si ca sa nu uit, doamnele cu fete in dotare, pe lista de prioritati trebuie sa fie cercetarea atenta a tatalui baiatului inainte de o hotarare majora! Si baiatul analizat eventual daca seamana cu tatal lui [batcap]

Mare, mare noroc ca a facut baieti frumosi [il]

 

 

:) funny :)

 

pai cred ca tre' sa functioneze asa: le spui - in nici un caz nu ai voie sa

dez-surubezi motociletele astea :D si de restul nu zici nimic. in mod natural, ar trebui sa se limiteze la desfacutul chestiilor interzise 

 

ta-dam!


Editat de Aqai, 29 iulie 2014 - 19:54 .


#143
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 29 iulie 2014 - 19:56

2 intrebari pt pingu, pls:

 

1. in romania exista cd-uri cu yoga in limva roamana? ma intereseaza yoga usoara, pt mama. pe youtube am gasit doar in engleza

 

2. exista posturi tv romanesti care transmit online, si daca da, aveti linkuri?

 

multumesc de ajutor!



#144
rall

rall

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.248 mesaje

Postat 29 iulie 2014 - 20:18

2. exista posturi tv romanesti care transmit online, si daca da, aveti linkuri?

 

Asta stiu sigur ca se vede si in Canada: http://webtv.realitatea.net/live

Poate si http://www.antena3.ro/live.php ?

O sa mai intreb [:)]



#145
rall

rall

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.248 mesaje

Postat 29 iulie 2014 - 20:19

A, si pe youtube se pot vedea online toate emisiunile lui Teo (Trandafir). Nu sunt live, dar apar cam in cateva ore - a doua zi [:)]

https://www.youtube....afirShow/videos



#146
oana_MVT

oana_MVT

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.426 mesaje

Postat 29 iulie 2014 - 20:19

Salutari ghetar!

 

La multi ani juniorului de Roxana.  Frumos si destept e sa fie sanatos si sa ajunga acolo unde il vede mama lui.

 

Si noi in parametri, chiar cu raze de speranta ca lucrurile sunt pe drumul cel bun.  Sambata l-am luat pe Tudor de la camp, dupa o saptamana.  In primele minute dupa ce l-am gasit am aflat ca nu facuse nici un dus toata saptamana si ca facuse No. 2 numai o data.  Nu putzea ca facuse baie in lac aproape in fiecare zi, daca nu era lacul cred ca il aduceam acasa cu toate geamurile deschise la masina sau il ancoram de portbagaj ca pe biciclete.  Si ce e incurajator e ca si-a schimbat 2 perechi de chiloti toata saptamana sper deosebire de acum 2 ani cand si-a schimbat numai o pereche, de aia sunt foarte optimista ca suntem pe drumul cel bun.  Pana la 18 ani o sa si-I schimbe in fiecare zi de buna voie.  Cu No.2 am rezolvat-o cu un kg de piersici si caise, dupa care a tronat o ora.

 

Raport din camp:

  • Cam nasol cu mancarea ca i-au obligat sa manance salata ca sa primeasca desert
  • S-au culcat in jur de 12 in fiecare seara iar la 7 li se dadea trezirea
  • Unii din cabina au venit cu 1 kg de bomboane si nu au vrut sa le imparta pe toate
  • A fost fain si mai vrea

Asta e tot ce am aflat

 

Buflea, iti trimit o imbratisare ca nu mai am nimic de adaugat la sfaturile ce ti s-au dat pana acum.

 

Mada, eu nu te cred ca esti la mare pana nu vad poze.

 

Ziki, Michelle si Mihaela am savurat pozele voastre din vacanta.  Faine locuri ati vazut/vizitat. 

 

Michelle intrebai de cersatori.  Sunt si la noi o gramada, sunt anumite zone ale orasului pe care le evit ca sunt pline de ciudati si miroase a urina mai ales vara.  E un parc chiar la intrarea in oras unde dorm pe iarba.  Dimineata cand trec cu autobuzul unii dorm altii isi strang pe ce au dormit. La doua blocuri mai la vale e un shelter si o cantina.  Nu se duc sa doarma acolo ca sunt reguli, adica nu se intra dupa 10 pm, nu ai voie baut, nu ai voie sa aduci bautura inauntru, nu ai voie sa deranjezi etc.

 

Aschi bafta la scoala.  Sa te vedem shoferitza.

 

Kari nervi de fier si buzunare adanci.  Asta imi doresc si mie pana ii vad maturi si cu capul pe umeri. 

Viviana, a scapta Celcesforaie de vuitoane?

 

Karu mai are Chira semne de la cazatura?

 

Rufus alergi sau nu?

 

Aaa uitam sa va zic ca duminica i-am facut si ziua lui Tudor.  Desi cand a a vut de ales intre birthday party si altceva a ales whiteriver rafting (habar nu am cum ii zice in romaneste – calatorie cu barca pe rau la vale)  a ales rafting.  Dar nu m-a lasat inima sa nu ii fac si party.  Am primit directive clare: nu baloane, nu goody bags si nu lumanari pe tort ca e rusinos ca la varsta asta sa mai sufle in lumanari.  Am zis “Great, thank you” si m-am conformat.  Mai putini bani si mai putina bataie de cap pentru mine, deci win-win situation. 

Eu si sora mea ne-am dus devreme la parc sa ocupam locul.  Ne-am chinuit vreo ora sa incingem carbunii asta in timp ce ne cinsteam cu cate o visinata pana am realizat ca amandoua trebuie sa conducem inapoi acasa si am pus visinata inapoi in rucsac.  N-am mai dat la nimeni, ca e numai a noastra [alcool] .  Am reusit intr-un final sa punem carnea pe gratar si sa ne prezentam onorabil in fata invitatilor.  E diferenta mare intre 5 ani si 12 ani.  Tudor a primit un sigur cadou in rest cash si gift cards, ei hotarasc cand si ce mananca, adica desi mancare era gata au zis ca vin la masa dupa ce mai intoata juma de ora, dupa masa au refuzat tortul au zis ca ma inoata o ora apoi vin la tort.  Nu a trebuit sa supravegehz pe nimeni si nici sa ii numar din 10 in 10 minute.  Mult mai relaxant.  Cremesul meu a avut mare success dar cred ca voi fi pomenita pe viata ca au avut liber la s’mores,  unii au mancat cate 5 yuck!!!!

 

Cam asta e raportul meu pe ziua de azi.  Acus ma duc sa ma indop cu sushi.



#147
Daiopri

Daiopri

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.796 mesaje

Postat 29 iulie 2014 - 20:39

La Multi Ani Tudor!Sa fie cum a zis mama ta pt Patrick [flo2] Si Oana scrie mai des sa ne mai dai sperante [il]

Treaba cu nr 2 poate a fost si din cauza de discomfort. Eu tot ii explic celui mic ca la scoala o sa trebuiasca sa se descurca [fri] si el cica nu face doar acasa. Si al meu cam tot acasa face oricat ar fi de lunga ziua.

Cu chilotii, na zi mersi ca a venit cu ai lui acasa. Ai vazut la buflea ca mai sunt si alte variante [:-)))]

Ma gandesc si eu la vara viitoare poate sa il pun in tabara de o saptamana. Desi la ce "matur" este ofof. Duminica am fost la o plimbare prin padure [batcap] (hiking) si cand il auzeam cum vorbea el de ametit (pre adolescentul mamei preadolescent) am luat-o mai repede la picior ca sa nu ma trezesc ca ma bag in seama [batcap]

Nu de alta da cica am talentul asta de a zice adevarul (al meu bineinteles) fara sa ma gandesc prea mult inainte [fri]



#148
Daiopri

Daiopri

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.796 mesaje

Postat 29 iulie 2014 - 20:40

Aqai, cred ca merge si vreo antena ceva ca anul trecut l-am auzit pe M badea de imi venea sa fac numai cap zid bang [smulgpar]



#149
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 29 iulie 2014 - 20:46

Kelewele, kelewele...bine ca l-ai gustat acuma, Buflea, ca altfel nu mai intra nimeni pe ghetar, presupun. Sau poate nu?

Toleranta la o anumita iuteala e chestie de gust personal, dar nu numai, cred eu. Cred ca e o confluenta intre mediu, clima, cultura culinara, etc, care ne face sa toleram anumite gusturi puternice si sa nu suportam altele. Dar si gustul se educa. Persoanele gurmande, curioase dpdv culinar, si care mai stau si intr-un mediu cosmopolit in care au acces la toate bucatariile lumii, au mai multe sanse in sensul asta.
Si eu eram asa...dar de cand cu barbatul asta al meu foarte conservator intr-ale gurii, m-am potolit. Nici o mancare chinezeasca, nici un sos tabasco sau macar un amarat de sos picant la pizza...ou sont les neiges d'antan? "Dezmaturile" nostre se cheama usturoi, ardei iute, hrean (stomacul lui nu prea-l suporta, eu l-as manca direct din borcan cu lingura.)
Noi am adoptat ghimberul de ceva timp cu gustul lui dulce si iute, il folosim la marinade pentru carne si peste, somon in special, in combinatie cu ingrediente dulci (miere, sirop de artar). Asa ca, daca ma gandesc bine, s-ar putea sa-mi placa kelewele...ia sa citesc reteta.

Am si eu intolerante proprii la anumite condimente/verdeturi, cred ca fiecare le are pe ale lui, eu nu suport curry si coriandru.

 

Da mai ..si al meu la fel, nu se desprinde de bucataria romaneasca. De aia sunt eu maestra in "mancarica de cartofi" [smulgpar] .

 

Combinatiile astea dulci-sarate sa stii ca nu au ajuns sa orgasmeze paleta mea gustativa ...sosuri dulci pe carne sa nu vad, mai bine piper ghanez, daca mai cu masura.

 

Curry nici eu nu il pot tolera ...de altfel, bucataria indiana este singura bucatarie care nu imi place, ma si mir ca am ceva de macare care nu imi place, zau asa ...

 

Cilantro (coriandrul) - mvai ce imi mai place. Mi se pare asa de racoritor si aromat, imi place mai mult ca patrunjelul ...desigur ca nu gatesc acasa cu coriandru, ghiciti din cauza cui ?

 

Dar m-am gandit cu iutzeala asta la africani ...eu cred ca isi fac mancarea asa de iute pentru ca nu au multa, stiti voi, foamete in Africa ...si aia pe care o au, o fi asa de nashpa, ca mai bine o iutzesc ca sa nu simta nimic. Apoi, cu explozia aia in stomac nu cred ca potzi manca prea mult, 2-3-5 guri si gata, te-ai umflat de foc, ramane mancare si pentru a doua-a treia-a zecea zi ...de stricat nu se strica, ca nu cred ca creste nici o bacterie, mucegai, fungus prin piperul ala, animalele nu se ating de ea pentru ca ele macar au shansa sa prinda vreo mortaciune delicoasa prin padure ...asta trebuie sa fie ! [:-)))]


Editat de buflea, 29 iulie 2014 - 20:50 .


#150
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 29 iulie 2014 - 20:49

normal c-o termin [:)]  (Elyda, sa nu te prind ca te bagi sa-mi strici iar placerea de a darui, io i-o dau, am zis!!!)

 

Oooo ...multumesc, multumesc ... ce sa-ti aduc la schimb ? 50 shades in varianta originnala ? [:-)))]

 

Elydo, dupa ce termini sa te sinucizi mai incolo, citeste si "Sotzia 22" ...read my lips - o sa-ti placa sigur !!!




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

  • Carucior

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:07

  • EMOTII VERSUS STRES

    Andrevvv
    - Astăzi, 13:54

  • Febra bebe A si nopti nedormite

    Deutzuk
    - Astăzi, 12:25

  • Un pic de liniste

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:56

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -