Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

FIV cu ovocite donate Cap 62


492 raspunsuri la acest subiect

#481
carprod

carprod

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.125 mesaje

Postat 21 martie 2014 - 16:51

un articol de citit , toata stima pt mama care a scris scrisoarea catre  'dna dr deputat'

 

http://www.gandul.in...fiinta-12292852



#482
_Micaela_

_Micaela_

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.969 mesaje

Postat 21 martie 2014 - 16:53

Carmen eu nu-mi fac Torch, am facut de-a lungul timpului acele analize . Acum fac doar hepatitele, sifilis, hiv (astea pt ca mi le cer ) , anal infectioase din secretie, PAP, si histeroscopia. Atat! [soricel]

 

Eu imi fac calculul cate pastile de cycloproginova sa-mi cumpar pana ajung la Brno si cate tb sa cumpar apoi sa-mi ajunga pana la 12 sapt  [:)]

O sa merg cu utrogestan pana ajung la Brno apoi imi iau 2 cutii Crinone de acolo . di schimb utro de dimi cu un crinone. 

 

Pupici!!



#483
carprod

carprod

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.125 mesaje

Postat 21 martie 2014 - 16:55

Micaela stii cand mergi la Brno? data exacta?

 

Poate ne intalnim la Brno


Editat de carprod, 21 martie 2014 - 17:02 .


#484
daisy14

daisy14

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.093 mesaje

Postat 21 martie 2014 - 17:17

Carmen unde te-ai programat? Parca la Zlin nu? ti-au propus o data?



#485
samira33

samira33

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.331 mesaje

Postat 21 martie 2014 - 17:18

va pup fete.

ce faceti???

 

daniela....daca ajung la Brno...ajung direct la ovo donate.

acum mai fac o ultima incercare cu outele mele ca am raspuns foarte bine la ultimul protocol la PK si as vrea sa-l mai incerc odata pentru linistea neuronului meu.

cred ca ultima realizare cu 8 blasto din 9 embrioni a fost o exceptie si nu ma mai astept tot la atat...dar 2 blasto fresh si vreo 2 pentru crio mai sper.

la ultimul FIv....am luat doar ce mi-a spus el si de la mine am bagat doar ovulele cu Viagra....acum,tot pe protocolul ala bengos incerc sa acopar si aspectele virale,infectioase pe care le-as putea avea.

 

danasar...cel mai bun prg este local...cel oral se metabolizeaza jumatate in ficat....cel injectabil creste activitatea celulelor NK la nivel uterin-lasand la o parte faptul ca e dureros ca  naiba.

 

am uitat ce mai vroiam sa spun...sau cui....iertare,neuronu e plecat la plimbare la mirosit de bosheti galbeni infloriti.

 

aaaa....qiao...herpesul il avem toti in stare lantenta in organism....pe fond de imunitate scazuta se activeaza....si el poate fi bucal,gastric si vaginal.

eu n-am avut ever herpes...insa dupa aventura otomana mi-a iesit la gura herpes prima data in viata mea.....si ultima ca de atunci n-am mai avut....deci de la Prednison,IL mi s-a tras buba la gira siguuuuur.



#486
carprod

carprod

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.125 mesaje

Postat 21 martie 2014 - 17:46

Samira eu eram cu herpesul .....mersi de info

 

 

Daisy, programarea e in functie de CM din martie, in principiu daca nu isi face de cap, la sf lui mai ar trebui sa fiu la Brno, as vrea sa stau la Brno chiar daca ma duc la clinica in Zlin.

 

[flo2]  [flo2]



#487
samira33

samira33

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.331 mesaje

Postat 21 martie 2014 - 17:50

aha...carprod...am zis eu c-am uitat ce vroiam sa spun si mai ales cui.

[flo2]



#488
mirivili

mirivili

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 697 mesaje

Postat 21 martie 2014 - 18:24

Bemi, Flory sunt cu gandul la voi si trimit numai energii pozitive [bib]  [bib] catre berze.

 

Fetelor [flo2]  va salut pe toate.

Sunt pe fuga dar vroiam sa va spun un singur lucru, cititi informatii despre medicamente de pe site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului (ANM) din Romania. La aceasta institutie se autorizeaza toate medicamentele de pe piata din Romania si gasiti ultimele informatii de prescriere. Pe alte site-uri riscati sa cititi efectiv informatii vechi, neactualizate sau chiar neadevarate care sa va puna in situatii nedorite.

Site-ul ANM este urmatorul:

http://www.anm.ro/anmdm/med.html

Iar in link-ul urmator gasiti cele mai noi informatii de prescriere ale medicamentului al carui nume il veti introduce in campul "Denumire Comerciala".

http://193.169.156.2...m1/anm_list.asp

 

Va apare o lista cu toate medicamentele cu numele respectiv. Apoi dati clic pe "detalii" din stanga randului medicamentului ales.

 

Apoi clic pe fiecare dintre cele doua de mai jos:

 

Rezumatul Carateristicilor Produsului Prospect  

Rezumatul caracteristicilor produsului este destinat profesionistilor din sanatate deci este intr-un limbaj destinat acestora dar aflati informatii mai multe din el decat din prospect.

 

Va pup si va doresc succes la cautari. Poate incepeti cu Prednison??? [:-)))]



#489
floreamaria

floreamaria

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.705 mesaje

Postat 21 martie 2014 - 18:37

Buna seara la toate FETELE

 

vreau sa postez ceva, un studiu, l-am tradus, sper sa ne foloseasca, daca nu sa nu ma blagosloviti ca e prea "lung"...

 

Până în ultimul deceniu , a existat puțin un cuplu ar putea face în cazul în care au suferit de pierderi de sarcină recurente ., care nu au putut fi atribuite defecte cromozomiale , probleme hormonale sau anomalii ale uterului au fost etichetate " inexplicabile ", iar cuplurile vor continua de a ramane insarcinata , Avorturi spontane doar pentru a suferi timp și din nou, ca au pierdut copiii lor . Noua cercetare , cu toate acestea , a furnizat informații cu privire la cauzele pierderilor de sarcina până acum inexplicabile care permit un tratament mai eficace care să permită femeilor să își copiii lor la termen .

 

Aproximativ 15-20 % din sarcini duce la avort spontan , și riscul de pierdere a sarcinii crește cu fiecare pierderea sarcinii succesive . De exemplu , într-o primă sarcinăriscul de pierdere a sarcinii este de 11-13 % . Într- o sarcina imediat după această pierdere , riscul de avort spontan este de 13-17 % . Dar riscul unei a treia sarcină , după două pierderi succesive aproape se triplează la 38 % .

 

Multi medici nu incepe testarea pentru cauza de pierdere a sarcinii decât după trei avorturi spontane consecutive . Cu toate acestea , deoarece riscul de un al treilea pierdere a sarcinii după două avorturi succesive este atât de mare , Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie (ACOG ) recomandă acum de testare , după un al doilea pierderi , mai ales pentru femeile cu varsta de peste 35 de ani .

 

Există două motive majore pentru avort spontan recurent ( RSA ) , sau avort spontan . Una dintre ele este că există ceva în neregulă cu sarcina în sine , cum ar fi o anomalie cromozomiala care restrânge dezvoltarea embrionară . Un ovul fertilizat este un embrion până la 10 săptămâni de gestație și un fetus ulterior . Cele mai multe avorturi spontane , deși nu toate , apar între șase și opt săptămâni , cu expulzarea loc patru săptămâni mai târziu , între 10 și 12 săptămâni .

 

Cel mai bun mod de a afla daca sarcina în sine este problema este de a testa cromozomii embrionului avortat . În timp ce , în multe cazuri, aceste informații nu sunt disponibile , se solicită testarea genetica după o dilatare și chiuretaj ( D & C ), pentru un avort ratat poate da de multe ori cuplurile câteva răspunsuri definitive cu privire la ceea ce a mers prost . O alternativă la obținerea testarea genetica a sarcinii este de a testa cromozomii de cuplu . Acest test se numește cariotip și implică un test de sange pentru fiecare partener , astfel încât cele două seturi de cromozomi pot fi evaluate pentru anomalii care pot provoca RSA , sau care poate fi trecut pe la copii . În plus față de problemele cromozomiale , sarcini pot avea fie gene anormale sau a ADN-ului anormale care contribuie la pierderile lor . Anomalii genetice asociate cu pierderea sarcinii recurente includ mutatii ale genelor HLAG contribuit fie tatăl sau mama , precum și eliminările de gene de pe cromozomul Y a contribuit de către tată . ADN fragmentat desperma a fost de asemenea asociată cu pierderea sarcinii .

 

Cealaltă categorie majoră de cauze de RSA este o problemă în mediul uterin care nu permite sarcina să crească în mod corespunzător . Cele mai frecvente cauze de mediu de pierdere a sarcinii sunt atribuite unor factori imunologice , urmate de tromboză sau de coagulare a sângelui factori . Alte cauze posibile de mediu de pierdere a sarcinii sunt hormonale ( nu suficient de hormoni necesare pentru a susținesarcina ) și anatomice ( de exemplu anomalii structurale aleuterului ) . Probleme anatomice pot fi detectate cu un hysterosalpinogram , histeroscopie sau hysterosonogram . Evaluarea mediului hormonal se uită la nivelurile de hormoni si de raspuns uterin la timpul estimat de ovulatie si implantare , de obicei, printr-o biopsie de endometru sau de examinare cu ultrasunete la nivel înalt .

 

Modul final de a determina o cauza de mediu de mai multe avorturi este prin teste imunologice și trombofilică . Pentru a înțelege mai bine rațiunea pentru testare imunologică și trombofilică , rolurile sistemul imunitar și de coagulare a sângelui în natură și reproducere vor fi revizuite .

 

Sistemul imunitar

Funcțiile sistemului imunitar ca prima linie de apărare împotriva bolilor și este unul dintre sistemele cele mai complicate și complexe din organism . Acesta actioneaza prin celule generatoare și molecule care sunt capabile de a identifica și elimina potențial dăunătoare invadatorii "străini" . Cheia pentrufuncționarea sistemului imunitar este capacitatea sa de a distinge între celulele organismului proprii ( self ) și celule străine ( nonself ) . De aparare imunitara a organismului coexista pașnic în mod normal cu celule care transporta " auto " molecule de marcare distincte . Dar atunci când se confruntă cu apărători imunitar celule sau organisme care transporta markeri care spun " străin " , se lansa rapid un atac . Markeri de celule , precum și orice alte substanțe declanșând un răspuns imun , sunt numite antigeni . Funcțional , un răspuns imun poate fi împărțită în două activități : un răspuns imun innascut si un raspuns imunitar adaptativ ( sau dobândite ) .

 

Sistemului imun innascut este un mecanism vechi de aparare gazda găsite în esență, fiecare organism multicelular de la plante la oameni . Acesta este sistemul de rapid pentru a - răspunde , fir - in - a - genele imunitar, care servește ca prima linie de apărare care intră în joc , imediat sau în termen de ore de la apariția unui antigen în organism al organismului . Aceste acțiuni sunt activate de proprietățile chimice aleantigenului și să ofere mecanisme rapide , nespecifice și generalizate de apărare împotriva unei game largi de microorganisme . Celulele implicate in raspunsul imun innascut includ natural killer (NK) celule .

 

Celulele NK sunt un tip de celule ale sistemului imunitar , care sunt numite limfocite . Celulele NK secreta proteine ​​diferite sau citokine în funcție de semnalul pe care le primesc . Ele conțin , de asemenea, granule umplute cu substanțe chimice puternice , care pot distruge alte celule celule NK recunosc alte celule care nu dispun de așa - numitele molecule auto sau antigeni , astfel încât acestea au potentialul de a ataca mai multe tipuri de celule straine . Dacă aceasta prima linie de apărare nu este de succes în neutralizarea potențial invadator nocive , sistemul imunitar adaptativ este semnalată .

 

Sistemul imunitar adaptativ este mai lent și mai complex decât raspunsul imun innascut . Antigenul trebuie mai întâi prelucrate și recunoscute . Odată ce un antigen a fost recunoscută ,sistemul adaptiv activeaza celulele imune special concepute pentru a ataca acel antigen . Imunitatea adaptivă include, de asemenea, o " memorie ", care face ca răspunsuri viitoare împotriva acestui antigen specific mai repede . Celulele implicate în răspunsul imun adaptativ includ atât limfocitele T și B .

 

Celulele T sunt un subset de limfocite care joacă un rol important în răspunsurile imune . Abrevierea " T " vine de timus ,organul în care celulele T se dezvolte . Cele mai multe dintre celulele T din organism fac parte trei subgrupuri :

 

Celulele T citotoxice exprimă pe suprafața lor un antigen numit CD8 . Rolul celulelor T citotoxice este de a monitoriza toate celulele din organism , gata să distrugă cele exprima antigeni străini . Distrugerea este mediată de molecule secretate . CD8 + celule secreta molecule care distrug celula la care le-au legat .

 

Celulele T helper exprima pe CD-ul lor de suprafață 4 antigeni și funcție ca " intermediari " in raspunsurile imune . Când este activat, celulele T helper prolifereaza si secreta proteine ​​numite citokine care reglementeaza sau " ajutor " altă funcție limfocitelor . Există două tipuri de citokine secretate de celulele T helper : citokine pro - inflamatorii care sunt implicate în mare măsură în imunitatea mediată celular (numite răspunsuri Th1 ) și citokine anti - inflamatorii , care sunt implicate în promovarea celulele B sa secrete anticorpi (numite răspunsuri Th2 ) .

 

Celulele T de reglementare ( de asemenea cunoscut ca celulele T supresoare ) suprima activarea sistemului imunitar . Celulele T de reglementare exprimă antigenele de suprafață celulară de CD8 și CD25 . Eșecul de celule T de reglementare a funcționa corespunzător poate duce la boala autoimuna, in care celulele imunitare ataca celulele sanatoase din organism .

 

Celulele B activate atunci când proteinele secrete numite anticorpi Anticorpi aparțin unei familii de proteine ​​mari cunoscute sub numele de imunoglobuline . Anticorpii inactiva antigene prin mai multe mecanisme :

 

1 . De fixare a complementului ( proteine ​​atașa la suprafață antigen și duce găuri pentru a forma , de exemplu, liza celulară )

2 . Neutralizare ( legarea de site-uri specifice pentru a preveni atașament )

3 . Aglutinare ( agregare )

4 . Precipitații ( forțând insolubilității și soluționarea din soluție ) .

 

Astfel, celulele B și activitatea de anticorpi au fost menționate la imunitate ca humeral în timp ce celulele T de activitate a fost numit imunitate celulară .

 

Rolulsistemului imunitar în timpul sarcinii

Deoarece sarcina conține antigeni contribuit de tatăl ei va fi străină de mama . Astfel, mama trebuie să se adapteze raspunsul imunitar , astfel încât să nu respingă sau să distrugă sarcinii . În același timp, sistemul imunitar materne trebuie să tolerezecontribuția antigene paterne , aceasta trebuie să păstreze un răspuns imun anti - infecțioase pentru a proteja atâtmama șisarcina . Prin urmare, sarcina a fost considerat a fi o stare de toleranță imunologice . Această toleranță este gandit pentru a rezulta din semnalele date de sarcina la celule ale sistemului imunitar mamei . Aceste semnale includ secreția unei proteine ​​numite solubile HLA HLA G. G se stingerăspunsul imun înnăscut prin inactivarea celulelor NK . Dupa raspunsul imun innascut a fost suprimată , raspunsul imun adaptativ îndreptată spre antigenele străine ale sarcinii trebuie să fie reduse .

 

Cercetari recente sugereaza ca celulele T de reglementare sunt crescut în timpul sarcinii normale și a scăzut în sarcinile complicate cu pierderi . Celulele T de reglementare sunt cunoscute pentru a suprima activarea limfocitelor T și furnizează toleranță . In plus , celulele T din timpul sarcinii normale secreta predominant citokine anti - inflamatorii ( răspunsul Th2 ) , comparativ cu creșterea citokinelor pro -inflamatorii ( răspuns Th1 ) observate la pacienții cu recurente avort . Pro - inflamatorii ( tip Th1 ) citokine pot induce coagularea sângelui . Coagulare off de vase placentare duce la complicatii ale sarcinii și eșecuri .

                                                                

Cauze ale sistemului imunitar de recurente Pierderea sarcinii

 

Toleranță incomplet duce la pierderea sarcinii . Astfel , cauze imunologice pentru pierderea sarcinii includ o problemă în cadrulembrionul astfel încât semnalele către celulele imune materne sunt nepotrivite sau o problema celulele imune materne astfel încât acestea nu răspund în mod adecvat la semnalele normale de embrion .

 

Probleme cu embrion de semnalizare

Antigenii de pe suprafata a embrionului invadatoare sau secretate de embrionul trebuie să semnaleze cele materne celulele imunitare că acesta este " de sine " , mai degrabă decât " nonself ", sau străin , astfel că mama nu se va monta un raspuns imun de respingere a embrionului . Solubil HLA G este un antigen secretat de embrion care semnalele de celule ale sistemului imunitar mamei că acesta este " de sine " și nu ar trebui să fie respinse . Anomalii in HLA G semnalizare ca o cauza de pierdere a sarcinii recurente pot fi detectate de către uita la gene HLA G în mama și tatăl sau prin măsurarea solubil proteine ​​HLA G în medii de cultură a embrionilor fecundate in vitro . Cel mai frecvent HLA G mutatie genetica gasit in cuplurile care se confrunta cu avort spontan recurent este HLA G - 725C / G.

 

Probleme cu materna imunitar raspuns

Atunci când sistemul imunitar al mamei nu poate sau nu răspunde în mod adecvat la semnalele embrionare , pierderea sarcinii se poate produce . Cum putem spune dacă celulele imunitare materne nu se poate răspunde în mod corespunzător ? Exista teste de sange care pot identifica în mod necorespunzător funcționare celule ale sistemului imunitar :

 

· Celulele NK pot fi testate cu imunofenotip reproducere ( RIP ) și activarea NK ( NKA ) teste .

· Celule T poate fi evaluată prin măsurarea celulelor RIP și T activate reglementare ( CD4 + +25 ) . Pe lângă funcția celulelor T a fost asociată cuprezența anticorpilor anti - tiroidieni , precum șiprezența circulă embryotoxins înembriotoxicitate testul ( ETA ) .

· Funcția de celule B este evaluat prin producția de anticorpi , inclusiv anticorpi antifosfolipidici , anticorpilor antinucleari , anticorpii antitiroidieni si - lupus anticoagulant .

 

Cauzele trombofilice de recurente Pierderea sarcinii

Odată ce toleranță a fost stabilită și implantare terminat , mecanismul de alte cauze imunologice de pierdere a sarcinii implica de coagulare a sangelui sau trombofilie . Navele ale placentei care ia sange si substante nutritive pentru a cheag fatului off și a sarcinii " greaban pe de viță de vie . " Citokine, în special citokine Th1 poate cauza vaselor placentare la cheag . Tip Th1 de citokine poate fi secretat de celulele NK fie activate sau T . Alte motive pentru coagulare a vaselor placentare includ atât dobândite și moștenit trombofilie . Cea mai frecventa cauza de trombofilie dobândit este de anticorpi antifosfolipidici . Thrombophilias moștenite pot rezulta din mutatii genetice implicate în coagulare ( factorul V Leiden von , Factor II protrombină , fibrinogen , factorul XIII ) , fibrinoliza ( PAI- 1 ) și tromboza ( trombocite umane Antigen - 1 , Metilentetrahidrofolat reductaza ) .

 

 

Teste disponibile pentru a diagnostica Cauzele imunologice de pierdere a sarcinii

 

Există o serie de teste menționate îndescrierea de mai sus a imunologic de pierdere a sarcinii disponibile pentru a diagnostica cauzele imunologice de eșec sarcinii . Acestea sunt enumerate mai jos în ordine alfabetică .

 

Activat imunofenotip de reproducere

Identificarea tipului de concentrațiile relative ale populațiilor de celule albe din sânge diverse din sânge este valoros în determinarea factorilor de risc pentru pierderea sarcinii . Imunofenotip genital sa dovedit a fi utile în identificarea persoanelor cu risc de nu implantarea embrionilor și al pierderii sarcinii normale karyotypically datorită ridicate circulant celulelor Natural Killer ( CD56 + ) . Cele activate măsurile de reproducere imunofenotip nu numai procentul de limfocite care circulă ca imunofenotip reproducere nu , dar, de asemenea, activat celulele NK si T . Femeile care se confruntă cu eșecul de implantare , după FIV / ET au expresie semnificativ mai mare de NK marker de activare a celulelor de CD69 + și de T marker de activare a celulelor de HLA - DR .

 

Anticorpi antinucleari

Anticorpii antinucleari reacționeze împotriva componentele normale ale nucleului celulei . Ele pot fi prezente într- un număr de boli imunologice , incluzând : lupus eritematos sistemic ( LES sau lupus ) , scleroza sistemică progresivă , sindromul lui Sjorgen , sclerodermie polimiozita , dermatomiozita si la persoanele care iau hidralazina și procainamidă sau izoniazida . In plus , ANA este prezentă la unii indivizi normali sau cei care au boli vasculare de colagen . Prezența ANA indica poate exista un proces autoimun bază care afectează dezvoltareaplacentei și poate duce la pierderea sarcinii .

Histones sunt proteine ​​care combină cu ADN-ulnucleului celulei să reglementezedezvoltarea țesuturilor . Histones sunt cele mai mici elementele constitutive ale ADN-ului . Anticorpi la aceste histones înseamnă mama este in curs de dezvoltare imunitate la componentele histone ale ADN-ului . Mecanismul prin care ANA cauza pierderea sarcinii nu este cunoscut .

 

Anticorpii antifosfolipidici

În timpul sarcinii , fosfolipide acționează ca un fel de lipici care deține celulele se divid împreună , și sunt necesare pentru creșterea a placentei în peretele uterului . Fosfolipide filtra , de asemenea, hrană din sângele mamei la copil , și la rândul său , se filtrează deșeuri copilul înapoi prin placenta .

 

Daca o femeie teste pozitive pentru oricare din varietatea de anticorpi antifosfolipidici ( APA ) , indicăprezența unui proces de bază care poate duce la pierderea sarcinii recurente . Anticorpii în sine nu provoacă avort , dar prezența lor indică faptul că un proces autoimun anormal va întrerupe probabil capacitatea de fosfolipide pentru a face treaba lor , pune femeia la risc de avort spontan , de-al doilea trimestru pierderi , intarzierea cresterii intrauterine ( IUGR ) și pre - eclampsie .

 

În timp ce testarea pentru anticardiolipins ( cardiolipins sunt un fel de fosfolipide ) este standard în unele clinici de infertilitate , numai acest test nu poate identifica prezența tuturor proceselor autoimune, care stau la baza care cauzeaza RSA . Este recomandat un panou de teste de anticorpi la șase fosfolipidele suplimentare pentru a determina prezența de APA . Teste pozitive pentru unul sau mai multe tipuri de anticorpi antifosfolipidici indică femeia are raspunsul imun care poate provoca RSA .

 

Deoarece anumite circumstanțe pot cauza alarme false pentru aceste teste , este important să se determine nivelurile pozitive persistente prin repetarea testelor în șase până la opt săptămâni.

Rata natalitatii in direct pentru un pacient cu netratate APA variază de 11 - 20 % . Persoanele cu pierderi recurente sarcinii și / sau eșec implantare , venos sau arterial , tromboză , trombocitopenie , APTT crescute sau un circulant , lupus anticoagulant sunt printre cei cu risc pentru dezvoltarea de APA . De asemenea, la risc pot fi femeile care se confrunta cu infertilitate asociate cu endometrioza , insuficienta ovariana prematura , mai multe nu a reușit fertilizarea in - vitro , și infertilitate inexplicabilă . Cu tratament , rata natalitatii in direct pentru femeile cu APA crește la 70-80 % .

 

Anticorpii antitiroidieni

Femeile cu anticorpi tiroidieni se confruntă cu dubla riscul de avort spontan ca femeile fără ele . Niveluri crescute de tireoglobulina și microzomale tiroidei ( peroxidază tiroidian ) autoanticorpi arată o relație într-o rată de avort spontan a crescut , și la fel de multe ca 31% dintre femei se confrunta cu RSA sunt pozitive pentru unul sau ambii anticorpi . Sansele de o pierdere in primul trimestru de creștere de sarcină până la 20 % , și există , de asemenea, un risc crescut de post-partum disfuncție tiroidiană . Prin urmare , testarea anticorpilor antitiroidieni ar trebui să fie de rutina la femeile cu antecedente de două sau mai multe pierderi sau nereguli tiroidiene .

Este important de observat că , atunci când este utilizat doar testul de sânge hemaglutinare , una din cinci femei cu anticorpi tiroidieni nu vor fi proiectate în mod corect . Testele mai sensibile , enzime teste legate immunosorbant ( ELISA ) , sau teste de gel de aglutinare , au devenit standard pentru anticorpii tiroidieni asociate cu pierderea sarcinii recurente .

 

embriotoxicitate Test

Celulele face proteine ​​numite citokine . Diferite citokine face lucruri diferite , unele stimula creșterea celulelor în timp ce altele inhiba cresterea . Citokinele pro - inflamatorii stimulează răspunsul inflamator , în timp ce altele inhiba răspunsul inflamator de celule . Testul de toxicitate embrion ( ETA ) este în căutarea pentru citokine care ucid embrioni . Factorii embriotoxice au fost identificate în ca 60 la suta dintre femeile cu recurente , avort spontan inexplicabile , și , de asemenea, raportat la femeile asociate - endometrioză infertilitate . Pentru ATE , serul sanguin de la femeia este incubat cu embrioni mouse-ului . Dacă embrionii mor , o toxină ( aembrion ) citokina este prezent . Terapie Ig IV controlează aceste citokine și permite o sarcină de progres .

 

HLA G Testarea

Complexului major de histocompatibilitate ( MHC ) , bine cunoscut pentru rolul său în reglarea interacțiunii celula-celula in raspunsul imun , influențează , de asemenea, succesul de reproducere . MHC afectează o varietate de parametri de reproducere, inclusiv avort spontan , de protecție a fătului de la atacul de sistemul imunitar matern și reglementarea de preimplantare creștere embrionului si de supravietuire . O gena in MHC are care a avut o atenție deosebită în ceea ce privește reproducerea este gena de clasă I HLA- G , deoarece este important în stabilirea imunotoleranță a sarcinii . Mutațiile în gena HLA ar putea interfera cu acest proces vital , ducând la pierderea sarcinii .

 

imunoglobulina Panel

Pacientii cu boli autoimune prezintă caracteristic anomalii semnificative în izotipuri de imunoglobulina . O incidență foarte mare de astfel de gammopathies este , de asemenea, la femeile care se confrunta cu endometrioza , pierderea sarcinii recurente , infertilitate și eșecul de implantare după fertilizare in vitro . Apariția hypergammaglobulinemias a fost raportat de a reduce rata sarcinii clinic cu FIV . Hipogamaglobulinemie de IgA trebuie să fie evaluate în continuare pentru a exclude anticorpilor IgA înainte de începerea tratamentului cu este considerat imunoglobuline intravenoase .

 

inhibina B

Concentrației serice de inhibina - B oferă o nouă măsură de rezerva ovariana . Rezerva ovariana descrie capacitatea ovarelor de a răspunde la gonadotrofina stimulare prin producerea unui număr suficient de ouă de bună calitate, care pot genera embrioni normale . Celulele granuloase alefoliculului ovarian secreta Inhibin - B . Cele mai multe dintre concentrația plasmatică Inhibin - B provine din foliculi mari sau dominante , deoarece aceste foliculi secreta de zece ori mai mari concentrații de foliculi de măsurare 4mm . Inhibina - B controlează secreția de FSH formeazăglanda pituitara . Astfel , Inhibin - B este o măsură mai directă de evaluare a funcției ovariene decât FSH . Concentrațiile serice de inhibina - B trase pe zi ciclu de 3 s-au dovedit pentru a prezice răspunsul ovarelor la gonadotrofina stimulare în fertilizarea in vitro ( FIV ) cicluri . Femeile care au avut mai puțin de 45pg/ml Inhibin - B în ziua ciclului 3 , necesar 50 % mai multe fiole dinziua hCG , reducere de 33 % a numărului de ovocite recuperate , mai puțin embrionilor transferați pe ciclu și reducerea cu 70% a ratei sarcinii , decat femeile cu zi 3 nivele Inhibin mai mari decât 45pg/ml . Femeile cu zi 3 nivele Inhibin mai puțin decât 45pg / ml, care a obține gravidă a avut o creștere de 11 ori în avort spontan , comparativ cu mai mult de 45pg/ml .

 

Lupus-like anticoagulant

Aproximativ 4 % din femeile cu test de avort spontan recurent pozitiv pentru lupus-like anticoagulant , iar 9 % din persoanele diagnosticate cu LES au un test de lupus anticoagulant pozitiv , sau timpul de tromboplastină parțial activată ( APTT ) . APTT este un test de screening adecvat de anticorpi anticoagulant asemănătoare lupusului , dar există o incidență mare de alarme false . Femeile care au o APTT pozitiv ar trebui să aibă , de asemenea, teste mai specifice , cum ar fi timpul de coagulare caolin , Russel test venin de viperă șineutralizare trombocite test a pentru a confirma prezența activității anticorpilor lupus anticoagulant . Și , din moment ce unele femei nu test pozitiv până când acestea sunt însărcinate sau au suferit o pierdere de sarcina , se repetă testul în timpul sarcinii este foarte recomandat atunci când există o istorie de RSA .

 

Killer Activitatea naturale

Activitatea celulelor Natural Killer sau test de activare ( NKA ) măsoară activitatea de ucidere ( citotoxicitate ) în fiecare celulă . Activitatea a crescut ucidere este asociată cu eșecul de implantare si pierderea sarcinii . O valoare mai mare de 105 uciderea cu o tinta pentru raportul efector 1:50 este considerată anormală . NKA măsoară , de asemenea, capacitatea de IgIV a suprima activitatea de ucidere . Pacientii cu activitate de mare de celule NK , care suprima cu IVIg în NKA va răspunde foarte bine la imunoglobuline intravenoase ( IVIg) terapie . De fapt , rata natalitatii in direct cu prejudecata IVIg este mai mult de 80 % , comparativ cu 20 % fără tratament .

 

imunofenotip de reproducere

Celule albe care fac parte din sistemul imunitar înnăscut sau primitiv ucide ceva perceput ca străin . Unele tipuri de celule NK produc o substanță numită factor de necroză tumorală ( TNF ) , care ar putea fi descris ca versiunea corpului tau de chimioterapie , și este toxic pentru un fat in curs de dezvoltare . Pacientii care au un nivel ridicat de aceste celule sunt la risc de esec implantare și avort spontan . Proporția de celule NK este determinată de o imunofenotip reproducere ( RIP ) de testare , care caută celulele care auCD56 + markerul . Un NK ( CD56 + ) de celule de mai sus de 12% este anormal .

 

Testul ADN de spermă de Integritate

Rezultatele cercetărilor recente indică faptul că influențează sperma nu numai ratele de fertilizare de oua , dar , de asemenea, dezvoltarea embrionului ulterioară . Markerii de calitate de sperma utilizate pentru a prezice rezultatul sarcinii nu sunt parametri incluse în analiză standard de spermă ( concentrația spermei , motilitatea sau morfologia ), ci mai degrabă rezultateletestului ADN Sperma Integritate , care măsoară cantitatea de ADN din spermă care este fragmentată . Un indice de sperma fragmentarea ADN-ului mai mare de 30% este asociat cu fertilitate slabă .

 

Panoul de trombofilie

Trombofilia este definită ca o predispoziție pentru tromboză . Tromboza a crescut poate duce la defecte de coagulare , fibrinoliza , agregarea trombocitelor și daune endoteliale . Aproximativ 40 % dintre pacientii cu tromboza sunt mostenite . Thrombophilias moștenite au fost asociate cu pierderea sarcinii recurente precoce și tardivă , ca urmare a trombozei microvasculare utero-placentară și hipoperfuzie . Complicații obstetricale , cum ar fi intarzierea cresterii intrauterine , desprinderea de placenta precum preeclampsie au fost , de asemenea, în legătură cu vascularizatia placentara anormale . Trombofilie genetice sunt suspectate de cont pentru aproximativ 30 % din aceste complicatii obstetricale . Rezultatele slabe sarcinii sunt asociate cu trombofilie materna , dar poate fi , de asemenea, asociate cu trombofilie fetale prin moștenire de gene trombofilice materne și paterne .

 

Sarcina de succes necesită fibrina polimerizare a stabilizaplaca bazală placentar precum și pentru a preveni depunerea de fibrină în exces în vase placentare și spații intravillous . Astfel , un echilibru între coagulare și fibrinoliză este obligatoriu să se asigure rezultat sarcina de succes încă din implantare . Următoarea defalcare gloanțe relațiile complicate implicate .

· Factori de coagulare legate de tulburari de reproducere includ mutații ale Factor V , Factor II și Factor XIII . Mutatii factor V asociate cu probleme de reproducere au inclus G1691A ( von Leiden ) , H1299R ( R2 ) și Y1702C .

· Factor V Leiden și von Factor II protrombină G20210A mutatie sunt de doua ori mai frecvente in randul femeilor care se confrunta cu recurente pierderea sarcinii primul trimestru și sunt suspectați de triplarea riscului de pierderi fetale târziu . Mecanismul de pierdere este prin generarea de trombină .

· Trombina transforma fibrinogenul in fibrina . Fibrinogenul este o proteina cu trei lanțuri polipeptidice . O mutație în lanțul b ( - 455G1A ) a fost asociată cu tromboză .

· Fibrina este stabilizat de polimeri de reticulare sub influența factorul XIII . Unul dintre variațiilefactorului XIII O gena ,polimorfismul Val34Leu , a fost corelată cu tromboza . Femeile care sunt homozigote pentru Factor XIII mutatii au , de asemenea, un risc crescut de avort spontan recurent .

· Tromboza crescută poate rezulta dintr- un defect al fibrinolizei , precum și de coagulare .

· Cauza principala a fibrinolizei defect este o creștere în plasmină inhibitor de activator ( PAI 1 ) concentrații . PAI 1 este indusă de insulină și este crescut la pacienții cu sindromul ovarului polichistic ( PCOS ), asociate cu rezistenta la insulina . Probleme de coagulare asociate cu creșterea PAI 1 pot cauza fluxului de sange arterelor uterine anormale , contribuind astfel la avort spontan asociate cu acest sindrom .

· Tromboza poate duce , de asemenea, la creșterea agregării plachetare și deteriorarea celulelor endoteliale . Activator plachetar uman 1 ( HPA - 1 ) este o parte asistemului de tromboza implicate în agregarea plachetară . Este un membru al familiei integrinei . B3 Gena codifică glicoproteina integrine IIIa ( GP IIIa ), care face parte din complexul GP IIb / IIIa la activare interacționează cu fibrinogenului la trombocitele cross- link între ele și provoacă agregarea plachetara . Au fost identificate două forme alelice ale GPIIIa ( PLA1 și PLA2 ) . Formularul A2 a fost asociat cu tromboza crescută .

• Deteriorarea endoteliului care duce la tromboza pot fi cauzate de hiperhomocistinemie sau anticorpii antifosfolipidici . Reductaza Methylenetetrahydro - acid folic ( MTHFR ) catalizează reacția de remetilare homocisteinei la metionină . Mai multe mutații ale genei MTHFR , C677T și A1298C , conduce la hiperhomocistinemie prin activitatea enzimatică a scăzut . Hiperhomocisteinemie este un factor major de risc pentru atât arteriale si a bolilor thrombolic venos . Indivizii homozigoti pentru gena MTHFR au un risc crescut de tromboza si tulburari legate de sarcină . Riscul de pierdere embrionare și fetale este crescut în cazul în care mutatia genei MTHFR este combinat cu factori predispozanți pentru tromboză suplimentare . Perturbare a metabolismului homocisteinei materne și fetale a fost , de asemenea, implicat într- o scădere a incidenței de înfrățire dizygotic și o creștere a defectelor de tub neural fetale .

 

Panoul de trombofilie de teste include testarea pentru următoarele mutații genetice :

Factor V mutație Y1702C

Factor V G1691A ( Leiden )

Factor V H1299R ( R2 )

Factor II protrombină G20210A

b - Fibrinogen -455 G > A

Factor XIII V34L

PAI 1 4G/5G

HPA1 a / ​​b Human plachetar glicoproteină ( PLA1/PLA2 )

MTHFR C677T

MTHFR A1298C

 

Rezultatele sunt raportate în mod normal , heterozigoți sau homozigoți .

 

Y cromozom microdeleție Test Legat de recurente Pierderea sarcinii ( MYC / RPL )

În timp ce stergeri cromozomiale Y au fost raportate inițial să fie asociat cu infertilitatea din cauza oligo - azospermia , mai recent, secventa etichetat site-ul în proximal regiunea AZFc de cromozomul Y s-au dovedit a fi microdeleted printre oameni ale caror partenere experimentat pierderea sarcinii recurente . Cele patru site-uri analizate pentru eliminări sunt

· DYS262

· DYS220

· DYF85S1

· DYF86F1

 

 

Tratamentul pentru Cauzele imunologice de recurente Pierderea sarcinii

 

Tratament eficient depinde de cauza a pierderii sarcinii . În cazul în care cauza a pierderii sarcinii este o problemă în embrionul în sine , eliminarea problemei implică tratamente, inclusiv de ou donator , donator de spermă sau FIV , cu diagnosticul genetic preimplantare ( PGD ) . Dacă , cu toate acestea , cauza este legată de celulele imune activate si citokine acestora , tratamente includ : intravenoasa Imunoglobulina ( Ig IV ) , Intralipid , și fosfodiesterazei inhibitori . În cazul în care oricare trombofilie dobândite sau moștenite cauzează coagulare a navei placentara si pierderea sarcinii ulterioare , apoi heparină și aspirină este tratamentul de alegere . Dacăcoagularea sângelui esterezultatul unui proces imunitar , atunci steroizi și / sau Ig IV pot fi utilizate . Mai multe informații privind fiecare dintre opțiunile de tratament sunt prezentate mai jos .

 

Intravenoasa Imunoglobulina ( IVIg )

IVIg a fost utilizat pentru a trata atât de pre- implantare și post- implantare pierderea sarcinii recurente asociate cu niveluri crescute de anticorpi antifosfolipidici , anticorpi antitiroidieni , care circula de celule NK și activitatea de distrugere a celulelor NK și embryotoxins . Acesta a fost de asemenea utilizat pentru tratamentul insuficienței inexplicabile recurente implantare și pierderea sarcinii . Mecanismele prin care lucrările Ig IV includ :

 

· Ig IV furnizează anticorpi la anticorpi ( anticorpi anti - idiotip )

· Ig IV suprimă producția de celule B de autoanticorpi

· IVIg intensifica activitatea de reglementare de celule T

· IVIg suprima activitatea de ucidere celulelor NK

 

Inițial , tratamentul cu IgIV a fost utilizat pentru a trata femeile care nu au avut succes în sarcini tratati anterior cu aspirină și prednison sau heparină . Rațiunea pentru utilizarea IGIV în studiile inițiale a fost suprimarea anticoagulant lupus într- o femeie este tratat pentru trombocitopenie severă . IVIg a fost de multe ori dat cu prednison sau heparina, plus aspirina . Rata de succes estimată de 71% pentru femeile cu risc foarte ridicat de eșec , cu o istorie de esecuri de tratament anterioare au sugerat un tratament Ig IV a fost eficace . Mai recent , cu Ig IV singur a fost utilizat pentru a trata cu succes femeile cu anticorpi antifosfolipidici cât și femeile care rămân refractari la tratamentul convențional autoimune cu heparină sau prednison și aspirină .

 

Citokine proinflamatorii la suprafata materno-fetale pot provoca coagulare a vaselor placentare și pierderi de sarcină ulterioară .

 Citokine proinflamatorii la suprafata materno-fetale pot provoca coagulare a vaselor placentare și pierderi de sarcină ulterioară . O sursă a acestor citokine este celula NK . Biopsii ale mucoasei uterine la femei care se confrunta cu repeta pierderea sarcinii relevă o creștere a celulelor NK activate . Celulele NK din sângele periferic sunt , de asemenea, crescute la femeile cu repeta pierderea sarcinii , comparativ cu femeile fara antecedente de pierdere a sarcinii . Măsurarea celulelor NK din sângele periferic de femeile cu antecedente de avort spontan recurent și o sarcină în lipsa repetată a arătat o creștere semnificativă asociată cu pierderea unei sarcini normale karyotypic și un nivel normal asociate cu pierderea de embrioni care sunt karyotypically anormale . În plus , activitatea a crescut NK in sange de femei neinsarcinate este de predictie de reaparitie a pierderii sarcinii . Celulele T supresoare sunt necesare pentru protecția împotriva NK dependente de citokine pierderea sarcinii .

 

IVIg a fost demonstrat de a reduce activitatea de ucidere NK și de a spori activitatea celulelor T supresoare . Ambele evenimente sunt necesare pentru sarcina de a fi de succes . Ig IV a fost utilizat pentru a trata cu succes femeile cu niveluri ridicate circulante de celule NK , activitate distrugere a celulelor NK și embryotoxins cu rate nașterilor vii între 70 % și 80 % .

 

Ig IV a fost de asemenea utilizat pentru tratarea femeilor cu inexplicabile repeta pierderea sarcinii . Patru studii clinice randomizate , controlate de Ig IV pentru tratamentul repetate pierdere a sarcinii au fost publicate .

 

· Un studiu european cu sediul arătat o tendință pozitivă , dar nu au atins semnificatie statistica din cauza prea puțini pacienți pentru putere statistică adecvată , având în vedere amploarea efectului .

· Un studiu cu sediul în SUA a demonstrat un beneficiu semnificativ , diferenta in rata natalitatii vii la 62 % in randul femeilor care au primit IVIg si 33 % in randul femeilor care au primit placebo . Mai mare Intensitatea efectului în studiul sediul in SUA decâtprocesul european bazat - a putut rezulta din utilizarea unui studiu de design diferit . Pacienții care au început un tratament Ig IV înainte de concepție în proces cu sediul în SUA , dar după implantare în proces european bazat pe . De așteptare până la 5-8 săptămâni de sarcină , pentru a începe un tratament , femeile cu NK legate de celule patologie care apare mai devreme ar fi fost exclus , iar aceste sarcini destinate pentru a reuși să fie inclus , oferind o oportunitate de selecție părtinire . Într-adevăr , o corelație negativă cu întârziere a tratamentului a fost semnificativ în acest studiu .

· Un al treilea studiu tratate doar femei care au avut o naștere anterioară viu , un grup care a aratat nici un beneficiu semnificativ al tratamentului cu leucocite imunizare , dar beneficii semnificative de la IVIg .

· Al patrulea studiu canadian pe baza de avut prea puțini pacienți pentru putere statistică adecvată pentru a da rezultate semnificative, dar a demonstrat o tendință de beneficiu la femeile cu antecedente de nastere in direct anterior , urmată de avort spontan recurent .

 

În cazul în care rezultatele tuturor acestor studii au fost combinate într- o meta-analiză a arătat concluzia IVIg a fi un tratament eficient pentru pierderea sarcinii repeta . Nici unul dintre studiile de luat în considerare sarcinile pierdute ca urmare a anomaliilor cromozomiale , cu excepția proces cu sediul în SUA . Ar fi de așteptat de aproximativ 60 % din sarcini pierdute în studiul clinic de a avea anomalii cromozomiale , care nu ar putea fi corectate de IVIg .

 

Doza uzuală de Ig IV pentru tratamentul insuficientei implantare repetate este de 40 de grame și se repetă post- implantare pierdere a sarcinii este de 25 de grame , dar sarcini de succes au fost raportate folosind doze la 20 la 60 de grame . Timpul de înjumătățire în circulație este de 28 de zile, astfel perfuzii sunt de obicei administrate la fiecare 28 zile . În funcție de istoricul obstetricale , IgIV este continuat la fiecare 28 de zile, până la sfârșitul primului trimestru ( femeile cu antecedente de pierderi primului trimestru de sarcină ) sau până la 28 - 32 de săptămâni de gestație ( femeile cu antecedente de pierderi târzii din sarcini) . Sarcinile sunt monitorizate cu test imunologic și tratament pot fi modificate în funcție de rezultatele testelor de sânge .

 

Efectele secundare ale tratamentului cu Ig IV includ greata, varsaturi , dureri de cap , frisoane , dureri în piept , dificultăți de respirație, toate efectele adverse care apar de obicei în timpul perfuziei cu Ig IV și sunt legate de viteza de administrare . Dacă apar aceste efecte secundare , rata perfuziei cu IVIg este încetinită . Alte reacții adverse care au fost raportate mai putin frecvent sunt durerile de cap de tip migrena și gât inflamat sau rigid care apar la unu la patru zile după perfuzia .

 

Ultimul , dar nu în ultimul rând , în timp ce IgIV este o proteină purificată de particule care este reconstituit în fluid și perfuzată în vene ,proteina este extras din plasma umană . Prin urmare , se execută aceleași riscuri teoretice pentru boli transmisibile și alte produse din sânge . Cu toate acestea , IVIg a fost disponibil pe piața americană sub FDA si CDC supraveghere din 1981 , cu nici un caz raportat de transmitere a virusului HIV . Au existat rapoarte de cazuri de hepatita C, dupa tratament Ig IV raportate în 1992 și prima parte din 1993 pentru care unii produce schimbat metoda de extragere și a adăugat un pas detergent solubilizare . Astfelriscul teoretic în acest moment este un risc necunoscut de transmitere a particulelor infecțioase prezent neidentificate . Datorită screening riguros trebuie să fie supuse ,costul IgIV este mare . Costul ridicat al tratamentului cu Ig IV poate fi un factor de descurajare pentru tratament pentru unele persoane .

 

Intralipid

Dovezile din ambele animale si studii umane sugereaza ca intralipid administrat intravenos poate spori implantare și de întreținere a sarcinii . Intralipid este o emulsie de 20% intravenos grasime in mod curent utilizat ca o sursă de grăsimi și calorii pentru pacientii care necesita hrana copilului . Acesta este compus din 10% ulei de soia , 1,2 % fosfolipide de ou gălbenușul , 2,25% gylcerine și apă . Intralipid stimulat sistemul imunitar pentru a elimina " semnale de pericol ", care pot duce la pierderea sarcinii . Apelul de Intralipid constă în faptul că acesta este relativ ieftin și nu este un produs de sânge . Beneficiu de natură să pacientilor FIV cu disfuncție imunologică este în curs de evaluare .

 

inhibitori ai fosfodiesterazei

Fosfodiesterazelor sunt responsabile pentru degradarea enzimatică a moleculelor in celulele implicate în generarea de energie pentru celula să funcționeze . Ei au efecte anti - inflamatorii . S-au arătat doi inhibitori - Sildenfil fosfodiesterazei ( Viagra ) și pentoxifilina ( Trental ) pentru a creste fluxul de sange catre uter . Viagra , sub formă de supozitoare vaginale date îndoza de 25 mg de patru ori pe zi a fost demonstrat de a creste fluxul sanguin uterin , precum și grosime a mucoasei uterine . Îmbunătățire semnificativă a grosimea mucoasei uterine în aproximativ 70 % din femeile tratate . Sarcina de succes a dus la 42 % din femeile care au experimentat anterior esecuri FIV repetate și care au răspuns la Viagra . Rezultate similare au fost obținute atunci când a fost utilizat în Trental 400 mg de două ori pe zi doze singur cu vitamina E pentru tratarea femeilor care au prezentat eșec implantare asociată cu endometru subțire și celulelor NK crescute uterin . Studiile pe animale au demonstrat că pentoxifilina previne avorturi spontane la soareci - avort predispuse . Eficacitatea pentoxifilina pentru tratamentul de pierdere a sarcinii recurente de ființe umane rămâne a fi stabilit .

 

aspirină

Doze mici de aspirina (80 mg sau 1 copil aspirina ), singur a utilizat pentru tratamentul de ambele esecuri de implantare repetate și pierderile de sarcină post- implantare . Terapiei cu aspirina a fost raportată pentru a îmbunătăți ratele de implantare la femeile care urmează FIV / ET . In aceste studiinumărul de ouă preluate și numărul de embrioni generate au fost mai mari îngrupul tratat aspirina decât îngrupul netratat site este clar dacă creșterea ratei de implantare a fost rezultatul mai bună selecție a embrionilor sau un efect direct asupramucoasei a uterului . Printre femeile cu rezistență crescută a fluxului sanguin prin arterele uterine lor care au fost tratați cu aspirină timp de cel puțin două săptămâni ,rata sarcinii a fost crescut de la 17 % la 47 %, iarrata de pierdere a sarcinii a scăzut de la 60 % la 15 % . Ca un inhibitor de prostaglandină , ar fi de asteptat aspirina pentru a crește fluxul de sânge la ovar înainte de implantare , la endometrul in timpul implantare și pentru a preveni coagularea vaselor placentare dupa implantare . Cu toate acestea , în studiile de femei care se confrunta recurente post- implantare pierderea sarcinii / avort spontan asociat cu anticorpi antifosfolipidici , rezultate din studiile clinice au aratat aspirina numai pentru a fi pe jumătate la fel de eficace ca și alte tratamente , inclusiv pentru heparină și steroizi . În două studii de femei care au primit aspirina sau heparina, plus aspirina pentru tratamentul de pierdere a sarcinii repeta asociat cu anticorpi antifosfolipidici , heparina , plus aspirina oferit un rezultat semnificativ mai bun ca aspirina in monoterapie ( rata natalitatii in direct de 80 % vs 44 % ) .

 

O justificare pentru utilizarea de terapie doze mici de aspirina in timpul sarcinii pentru femeile cu anticorpi antifosfolipidici este de a reduce formarea cheagurilor de sânge în vasele placentare . Mecanismele prin care aspirina previne formarea cheagurilor de sânge sunt , prin antiprostaglandinice și efecte antiprostacyclin și inhibarea aderența trombocitelor și agregare .

 

heparina

Heparina este de asemenea folosit în combinație cu aspirina pentru prevenirea coagulării sângelui . Explicația pentru utilizarea heparinei este că acesta este un anticoagulant și inhibă formarea de cheaguri de o cale diferită careaspirina . In timp ce eficacitatea heparina si aspirina pentru tratamentul femeilor cu anticorpi antifosfolipidici circulanți crescute și antecedente de avort spontan recurent este bine acceptată ,utilizarea heparinei cu sau fără aspirină pentru a îmbunătăți ratele de implantare a fost controversat . Cele mai multe studii clinice de femei cu anticorpi antifosfolipidici crescute și o istorie de eșec implantare curs de FIV / ET arată nici o creștere a ratelor de implantare cu heparină și aspirină , comparativ cu nici un tratament . Această observație nu este surprinzător, deoarece actiunea de heparina este pe celulele mucoasei vasele de sange si de pre - și peri- implantare pierderea sarcinii se produce înainte de apariția vaselor de sange placentar . Combinația de atât heparină și aspirină administrat femeilor care se confrunta cu pierderea sarcinii repetate care au avut anticorpi antifosfolipidici sunt asociate cu o rata a natalitatii in direct de 80% , comparativ cu o rata a natalitatii in direct de 44 % din femeile care au primit aspirina singur . Rata natalitatii vii cu heparina , aspirina și un steroid numit prednison sunt de 74% . Astfel, nici o sporire a ratei natalitatii vii se observă atunci când prednison se adaugă la heparină și terapia cu aspirina pentru tratamentul de avort spontan recurent .

 

Heparina se administrează de obicei în doză de 5,000-10,000 unități subcutanat de două ori pe zi , împreună cu aspirină 80 mg în fiecare zi . La femeile cu un circulant , lupus anticoagulant , pot fi necesare mai mult de heparină . Efectele secundare ale tratamentului cu heparină includ sângerare , scăderea numărului de trombocite și osteoporoza sau subtierea oaselor . Suplimentarea cu calciu ( două comprimate de Tums pe zi ) este recomandată în timpul tratamentului cu heparina . Greutate moleculară mică , cum ar fi Lovenox și Fragmin au fost de asemenea utilizate pentru a trata pierderea sarcinii recurente asociate cu thrombophilias , fie dobândite sau moștenite .

  

steroizi

Tratamentul cu steroizi în formele de prednison , prednisolon și dexametazona a fost folosit pentru a preveni atât de pre- implantare eșec sarcinii și post- implantare pierderea sarcinii . Steroizi sunt administrate în mod obișnuit în multe programe de FIV . Aceste medicamente sunt pornite înainte de inițierea stimulării ovariene cu gonadotropine și a continuat până diagnosticul de sarcină . În cazul în care testul de sarcină este negativ , doza este conic de pe peste săptămâna viitoare și apoi întreruptă . Dacătestul de sarcină este pozitiv , tratamentul este continuat până la 8 la 12 săptămâni de gestație . Steroizii se crede că acționează prin inhibarearăspunsului imun celular . Mecanismul exact și gradul în care implantarea este îmbunătățită prinutilizarea de steroizi nu sunt cunoscute . Dozele de steroizi pentru tratamentul insuficienței pre - implantare varia în funcție depreparatul . Un regim tipic este dexametazona 0.5mg o zi .

 

Punct de vedere istoric , pierderea sarcinii repeta asociat cu anticorpi antifosfolipidici fost tratat cu combinații de prednison și aspirină . Motivul pentru terapie prednison este suprimarea de autoanticorpi , cum ar fi anticorpii antifosfolipidici și antinucleari . Un studiu care a comparat rata natalitatii vii la femeile tratate cu heparină și aspirină cu prednison și aspirina au aratat 75% din nou-născuți vii , în ambele grupuri . Cu toate acestea , ambele complicatii materne si nastere prematura cu ruptura prematura de membrane și toxemia de sarcina au fost semnificativ mai mare la femeile gravide tratate cu prednison și aspirina, comparativ cu heparina și acidul acetilsalicilic . Alte efecte secundare ale steroizilor includ retentia de lichide , cresterea in greutate , și schimbări de dispoziție . Prin urmare , recomandarea actuală pentru " prima încercare " tratament pentru pierderea sarcinii repeta asociat cu anticorpi antifosfolipidici este heparină și aspirină .

 

 

REZUMAT

La fel de mult ca 40 la suta din infertilitate inexplicabilă poate fi rezultatul unor probleme ale sistemului imunitar , ca sunt la fel de multe ca 80 la suta din pierderi " inexplicabile " sarcinii . Din păcate, pentru cuplurile cu probleme imunologice , șansele lor de pierderi recurente crește cu fiecare sarcina succesive .

 

Desigur , cupluri cu RSA ( două sau mai multe ), ar beneficia de întreaga gamă de teste imunologice disponibile, în special în cazul în care o femeie este mai vechi de 35 de ani. Și , pentru că probleme ale sistemului imunitar sunt adesea cauza eșecul de implantare , cuplurile cu embrioni bune care nu reusesc sa implant in timpul procedurilor de FIV sunt de asemenea buni candidati pentru screening imunologice .

 

Cercetatorii medicale au început să acorde o atenție la problemele de pierdere a sarcinii recurente , și cercetarea genetică și imunologică în curs de desfășurare vor continua pentru a imbunatati diagnosticul si tratamentul acestei probleme sfasietoare .

 

Carolyn B. Coulam , MD este directorul Millenova Imunologie Laboratories și un medic la Centrul Rinehart / Coulam de Medicina Reproductiva din Chicago , IL . Ea a servit ca un membru al Consiliului Consultativ INCIID de la înființarea organizației . Nancy P. Hemenway este o co-fondator INCIID și servește ca directorul executiv INCIID

 

 

INCIID Insights este sponsorizat de către Institute Sher de Medicina Reproductiva .



#490
floreamaria

floreamaria

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.705 mesaje

Postat 21 martie 2014 - 18:42

Va pup pe toate si sper sa va fie de folos, v-am trimis si ghidul cu analize...mai in urma. [flo2]




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Astăzi, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

  • Carucior

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:07

  • EMOTII VERSUS STRES

    Andrevvv
    - Astăzi, 13:54

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -