Care este personalitatea bebelusului tau?

Un test de personalitate inedit

Raspunde la cateva intrebari si afla mai multe despre bebelusul tau. In plus, ai sansa sa castigi un premiu de la Humana. Citeste mai jos sa vezi ce poti sa castigi.

START TEST

Raspunde la urmatoarele intrebari

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

sign in to your account

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

Forgot your username or password?

CE CASTIGI? 10 Premii

Pe langa faptul ca afli care este personalitatea bebelusului poti sa castigi unul din cele 10 premii constand in:

 • Gentuta pentru depozitat diverse articolele
 • O oita (emblema Humana)
 • Un termometru in forma de pestisor
 • O cutiuta cu bomboane mentolate
Multumeste sponsorului, HUMANA (Vavian Pharma) si mareste-ti sansele sa castigi un premiu cu un LIKE la pagina Facebook Humana.

Mareste-ti sansele la castigarea unui premiu cu un simplu LIKE al paginii HUMANA pe Facebook

3 Motive sa cumparam produse Humana de la Vavian Pharma

Cumparati Humana de pe: www.magazinvavianpharma.ro

 • Gama larga de produse

  Humana ofera o gama larga de produse de la ceaiuri pentru mamici si copii, cereale pentru copii, piureuri si deserturi pentru bebelusi, si pana la formulele de lapte care au consacrat brandul Humana.

 • Aceasi calitate germana

  Humana este un brand german, toate produsele se produc exclusiv in Germania sub standarde inalte de calitate. Peste 600 de teste se efectueaza in fabrica pentru a verifica calitatea produselor.

 • Calitatea Vavian Pharma

  Importator unic Humana, Vavian Pharma garanteaza stocarea corespunzatoare a produselor Humana inainte sa fie distribuite la parteneri. Cumpara Humana direct de la importator: Magazin VavianPgarma

Comenteaza rezultatul obtinut la test

Ce fel de temperament are bebelusul tau?

REGULAMENT

Vezi mai jos care este regulamentul acestei campanii

Organizatorul campaniei

Organizatorul acestei campanii (numita mai departe CAMPANIE) este S.C. Desprecopii.com Shop S.R.L. Premiile pentru acesta CAMPANIE (referite mai departe ca PREMIU/PREMII) sunt puse la dispozitie de S.C. Vavian Pharma

Perioada de desfasurare a campaniei

CAMPANIA incepe la 1 August 2014. Tragerea la sorti a castigatorilor celor 10 premii oferite in aceasta campanie va avea loc pe data de 5 Septembrie 2014 la ora 23.00. La tragerea la sorti vor participa toate persoanele care au indeplinit conditiile mecanismului de participare pana la momentul tragerii la sorti. Anuntarea catigatorilor se va face pe data de 7 Septembrie dupa validarea acestora. Trimiterea premiilor se va face in cursul lunii Septembrie 2014. Campania se incheie oficial odata cu alegerea castigatorilor.

Dreptul de participare

CAMPANIA este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice cu varsta de minim 18 ani (impliniti pana la data inceperii CAMPANIEI), cu domiciliul/resedinta in Romania, care completeaza corect datele din formularul de participare si care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumiti in continuare PARTICIPANTI). Nu sunt eligibile pentru a participa la CAMPANIE persoanele juridice, intreprinderile familiale.

Participarea la aceasta CAMPANIE implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

ORGANIZATORUL isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament pe parcursul campaniei. Este de datoria PARTICIPANTILOR sa reviziteze aceasta pagina si sa observe daca au aparut modificari in cadrul acestui regulament

Pentru a avea dreptul de a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 10 premii, PARTICIPANTII trebuie sa finalizeze una sau mai multe actiuni descrise mai jos:

COMPLETAREA TESTULUI/QUIZ - Personalitatea bebelusului tau (1 SANSA)

Prin completarea TESTULUI, participantul intra in tragerea la sorti cu 1 loz )o sansa de castig)

Acordarea de 1 LIKE pentru pagina Facebook a sponsorului HUMANA (2 SANSE)

Se realizeaza apasand butonul de LIKE prezentat in mai multe locuri pe pagina campaniei (aceasta pagina). Prin finalizarea acestei actiuni, PARTICIPANTUL intra in tragerea la sorti cu inca 2 lozuri (2 sanse)

Comentand mai jos in sectiunea de comentarii Facebook rezultatul testului (2 SANSE)

Pentru finalizarea acestei actiuni, participantul intra in tragerea la sorti cu inca 2 lozuri (sanse de castig)

ATENTIE: Numarul total de sanse ce pot sa fie cumulate pentru tragerea la sorti este de 5. Spre exemplu daca un participant comenteaza de 2 ori la rubrica de comentarii acesta va primi DOAR 2 lozuri, indiferent de cate comentarii plaseaza

PREMII

In joc sunt puse 10 premii constand in:

 • Gentuta pentru depozitat diverse articolele
 • O oita (emblema Humana)
 • Un termometru in forma de pestisor
 • O cutiuta cu bomboane mentolate

Valoarea unitara a unui premiu este de aproximativ 100RON

Selectarea castigatorilor

Cele 10 premii se ofera participantilor prin tragere la sorti. Un participant poate intra in tragerea la sorti cu maxim 5 sanse. Un participant are dreptul la un singur premiu.

Responsabilitatea organizatorului

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu va fi numit parte in litigiile referitoare la dreptul de proprietate al castigatorilor asupra premiilor. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul CAMPANIEI va acorda premiul persoanei care respecta prevederile acestui Regulament Oficial.

Din momentul primirii premiilor de catre castigator, Organizatorul nu mai raspunde de integritatea si calitatea acestora. Organizatorul CAMPANIEI va acorda premii Participantilor care au luat parte la CAMPANIE, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

In cazul in care Organizatorul constata ca un castigator nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului castigator.

In cazul in care Organizatorul constata asemenea situatii dupa ce premiul a fost deja acordat, respectivul castigator va restitui Organizatorului valoarea premiului si cheltuielile aferente suportate de Organizator in legatura cu aceasta. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor oferite in cadrul acestei CAMPANII.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

 • Premiile expediate prin posta care nu ajung la destinatie sau ajung in stare deteriorata, din cauza functionarii necorespunzatoare acesteia sau din cauza comunicarii eronate a adresei postale de catre castigator.
 • Organizatoprul nu este responsabil pentru cazurile in care castigatorul nu se poate prezenta la oficiul postal pentru ridicarea premiului. Responsabilitatea Organizatorului inceteaza in momentul in care pachetul continand premiul este preluat de Posta Romana.
 • Daca un premiu se intoarce prin posta la sediul ORGANIZATORULUI datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, acesta nu va fi retrimis.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in CAMPANIE. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda inscrierile respective vor fi anulate.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice persoana participanta in CAMPANIE care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al CAMPANIEI. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei CAMPANII. Orice intentie de influentare a rezultatelor CAMPANIEI va avea ca rezultat eliminarea din CAMPANIE. Incercarea de frauda, precum inscrierea aceleiasi persoane folosind numere de telefon diferite vor rezulta in descalificarea respectivului consumator si implicit acesta nu va mai avea dreptul de a primi premiul. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

Terminarea campaniei in conditii de forta majora

CAMPANIA se termina la expirarea perioadei de participare (vezi sectiunea DATE GENERALE). CAMPANIA se poate termina si in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora*, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua acesta CAMPANIE.

*Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora,confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

In intelesul prezentului Regulament constituie cazuri de forta majora urmatoarele evenimente:
a) avarierea sistemului informatic de stocare a datelor si acordare a premiilor;
b) tentative de frauda ale mecanismului CAMPANIEI prin mijloace electronice sau alte mijloace;
c) orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia;

Enumerarea de mai sus nu este limitativa fiind utilizata numai in scop exemplificativ.

Temei legal

CAMPANIA este organizat in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007

Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii in prezenta CAMPANIE se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania. Eventualele reclamatii legate de derularea CAMPANIE se vor putea trimite prin mail pe urmatoarea adresa: info@desprecopii.com.

Protectia datelor personale

Toate datele colectate in cadrul acestei CAMPANII vor respecta politica de confidentialitate a www.desprecopii.com pe care o puteti accesa la adresa: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=166.