Comunitatea Desprecopii Ovaz peste noapte

Informatie Reteta

 • Trimis de: Anda08
 • Postat la: Aug 23, 2016
 • Vizualizari : 10734
 • Descriere: Amestecati toate ingredientele principale dupa care transferati-le intr-un recipient ermetic, pana la urmatoarea folosire. Cu o noapte inainte de a servi ovazul, adaugati ¼ ceasca (4 linguri) din amestecul respectiv intr-un castron si acoperiti totul cu ¾ ceasca (180 ml) lapte. Adugati marul ras, acoperiti castronul cu folie de plastic si lasati compozitia la frigider peste noapte. In dimineata urmatoare mai adugati putin lapte si amestecati bine. Transferati compozitia intr-o tigaie si incalziti la foc mic, invartind timp de 3-4 minute. Se serveste cu putin iaurt si fructe proaspete.

Informatie Profil

 • Ingrediente 1 ½ ceasca­ (20 lingu­ri) fulgi ­de ovaz ov­az
  ¼ ceasca (­4 linguri)­ tarate
  ¼ ceasca (­4 linguri)­ seminte d­e in
  ¼ ceasca (­4 linguri)­ seminte d­e floarea ­soarelui
  ¼ ceasca (­4 linguri)­ stafide a­urii

  Pentru ser­vire:

  300 ml lap­te
  ½ mar deco­jit, fara ­samburi si­ dat pe ra­zatoare
  1 lingura ­iaurt
  fructe pro­aspete
 • Dificultate Foarte simplu

Descriere detailata

 • Amestecati toate ingredientele principale dupa care transferati-le intr-un recipient ermetic, pana la urmatoarea folosire.

  Cu o noapte inainte de a servi ovazul, adaugati ¼ ceasca (4 linguri) din amestecul respectiv intr-un castron si acoperiti totul cu ¾ ceasca (180 ml) lapte. Adugati marul ras, acoperiti castronul cu folie de plastic si lasati compozitia la frigider peste noapte.

  In dimineata urmatoare mai adugati putin lapte si amestecati bine. Transferati compozitia intr-o tigaie si incalziti la foc mic, invartind timp de 3-4 minute. Se serveste cu putin iaurt si fructe proaspete.