Castron tip dovlecel

Ingrediente

Adauga in ciocolata topita cateva picaturi de colorant alimentar portocaliu. Umfla un balon mic se inmoaie-l usor in ciocolata topita (dar nu fierbinte) pana la jumatate. Invarte usor sa se acopere bine cu ciocolata, apoi scoate-l si aseaza-l pe o hartie de pergament. Reeta procedura cu alt balon (depinde cate castroane vrei). Dupa ce s-a intarit ciocolata pe balon (trebuie sa se intareasca foarte bine, asa ca las-o cel putin jumatate de ora, o ora), sparge balonu. Pune ciocolata neagra topita intr-un pos si deseneaza pe exteriorul "castronului" ochi (in forma de triunghi) si o gurita. Umple castronelul cu tot felul de dulciuri. Distractie placuta :)

Ingrediente si timp de preparare

 • Ingrediente ciocolata ­alba topit­a
  ciocolata ­neagra top­ita
  colorant a­limentar p­ortocaliu
  ­
  baloane mi­ci
  dulciuri
 • Dificultate Foarte simplu

0 comentarii

Preparare

Adauga in ciocolata topita cateva picaturi de colorant alimentar portocaliu. Umfla un balon mic se inmoaie-l usor in ciocolata topita (dar nu fierbinte) pana la jumatate. Invarte usor sa se acopere bine cu ciocolata, apoi scoate-l si aseaza-l pe o hartie de pergament. Reeta procedura cu alt balon (depinde cate castroane vrei).
Dupa ce s-a intarit ciocolata pe balon (trebuie sa se intareasca foarte bine, asa ca las-o cel putin jumatate de ora, o ora), sparge balonu. Pune ciocolata neagra topita intr-un pos si deseneaza pe exteriorul "castronului" ochi (in forma de triunghi) si o gurita. Umple castronelul cu tot felul de dulciuri. Distractie placuta :)

Fotografii