Cotlet de porc cu ardei

Ingrediente

Într-un castron mic, acopera carnea de porc în 1 linguriță amidon de porumb și 1 lingurita ulei - se pune deoparte. Se taie toate legumele si se aranjeaza pe o farfurie pentru un acces facil atunci când trebuie gătite. Se amestecă cea de-a doua linguriță de amidon de porumb cu 3 linguri de apa pentru a face o pastă și se pune deoparte. Se încălzește un wok la foc mare, se adauga 1 lingura de ulei și se amestecă carnea de porc rapid timp de aproximativ 1 minut. Se scoate carnea de porc din wok si se pune deoparte. Se adaugă o altă linguriță de ulei in wok (dacă este necesar) si se pune ardeii Chili uscati pentru cca 10 secunde; apoi se adaugă legumele. Amesteca cu o spatulă de metal timp de 2 minute, la foc mare. Se toarnă vinul. Se adaugă carnea de porc înapoi in wok, și se amesteca rapid. Apoi se pune oțetul, zahărul, sarea și piperul alb. Adaugă amidonul de porumb cu apă, împreună cu o lingura de ulei de chili. Mai amesteca o daa și servește cu orez!

Ingrediente si timp de preparare

 • Ingrediente 230g cotle­t de porc,­ taiat in ­fasii subt­iri
  2 lingurit­e de amido­n de porum­b, divizat­
  1 linguriț­ă ulei
  5 buchetel­e de brocc­oli, taiat­e julien
  1 morcov m­are, taiat­ julien
  1 ardei gr­as galben ­sau roșu, ­taiat juli­en
  4 ardei iu­ti verzi, ­taiat juli­en
  3 linguri ­apa
  2 linguri ­de ulei
  6 ardei ch­ili rosii,­ uscati
  2 linguri ­de vin SHA­OXING
  1 lingura ­otet de vi­n de orez
  ­
  1 linguriț­ă zahar
  1/2 lingur­iță sare
  ¼ linguriț­ă piper al­b
  1 lingura ­ulei de ch­ili rosu
 • Dificultate Foarte simplu

0 comentarii

Preparare

Într-un castron mic, acopera carnea de porc în 1 linguriță amidon de porumb și 1 lingurita ulei - se pune deoparte. Se taie toate legumele si se aranjeaza pe o farfurie pentru un acces facil atunci când trebuie gătite. Se amestecă cea de-a doua linguriță de amidon de porumb cu 3 linguri de apa pentru a face o pastă și se pune deoparte.

Se încălzește un wok la foc mare, se adauga 1 lingura de ulei și se amestecă carnea de porc rapid timp de aproximativ 1 minut. Se scoate carnea de porc din wok si se pune deoparte.

Se adaugă o altă linguriță de ulei in wok (dacă este necesar) si se pune ardeii Chili uscati pentru cca 10 secunde; apoi se adaugă legumele. Amesteca cu o spatulă de metal timp de 2 minute, la foc mare. Se toarnă vinul. Se adaugă carnea de porc înapoi in wok, și se amesteca rapid. Apoi se pune oțetul, zahărul, sarea și piperul alb.

Adaugă amidonul de porumb cu apă, împreună cu o lingura de ulei de chili. Mai amesteca o daa și servește cu orez!

Fotografii