Ciupercute inabusite cu verdeata

Ingrediente

Am tocat ce era de tocat, exceptand ciupercile pe care le-am lasat intregi si am trecut la a le aseza in vasul monstruletului. In primul rand am pus ft putin ulei de masline in vas, am pus un strat de ciuperci, am presarat sare, un strat de ceapa+usturoi, un strat de verdeata, am stropit cu putin ulei, iar un strat de ciuperci, sare, ceapa+usturoi, verdeata, ulei...si inca o data asa. Am conectat monstrul la sursa de energie, Menu - Boil - cooking time - 30 min, inchis capac, Start. La terminarea programului am selectat Menu - fry - cooking time - 30 min - Start. Cu 10 min inainte de terminarea programului am deschis capacul. La terminarea programului am apasat off si am deconectat aparatul. Ce-a iesit???.....ceva bun tareeeeeeeeeee...ceapa si usturoiul s-au inabusit si s-au topit formand impreuna cu verseata un sos delicios.

Ingrediente si timp de preparare

 • Ingrediente cca 1 kg c­iuperci
  1 leg mara­r
  1 leg patr­unjel
  1 ceapa ma­re
  1 capatana­ usturoi
  cozile de ­la 4 cepe ­verzi
  sare
  ulei de ma­sline
 • Timp gatire 1:00
 • Dificultate Simplu
 • Autor / Sursa emanouela

1 comentariu
 • ANNITTA_A apreciaza asta
 • ANNITTA_A
  ANNITTA_A Arata foarte bine si sunt foarte delicioase! Una din mancarurile preferate ale sotului meu. :)
  29 noiembrie 2013

Preparare

 • Atat de simplu si atat de bunnnnn Râde

  Am folosit:

  cca 1 kg ciuperci

  1 leg marar

  1 leg patrunjel

  1 ceapa mare

  1 capatana usturoi

  cozile de la 4 cepe verzi

  sare

  ulei de masline

   

   

  Am tocat ce era de tocat, exceptand ciupercile pe care le-am lasat intregi si am trecut la a le aseza in vasul monstruletului. In primul rand am pus ft putin ulei de masline in vas, am pus un strat de ciuperci, am presarat sare, un strat de ceapa+usturoi, un strat de verdeata, am stropit cu putin ulei, iar un strat de ciuperci, sare, ceapa+usturoi, verdeata, ulei...si inca o data asa.

  Am conectat monstrul la sursa de energie, Menu - Boil - cooking time - 30 min, inchis capac, Start. La terminarea programului am selectat Menu - fry - cooking time - 30 min - Start. Cu 10 min inainte de terminarea programului am deschis capacul. La terminarea programului am apasat off si am deconectat aparatul. Ce-a iesit???.....ceva bun tareeeeeeeeeee...ceapa si usturoiul s-au inabusit si s-au topit formand impreuna cu verseata un sos delicios.

   

Fotografii