Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de alexx5 in Panic despre 23 octombrie 2019 deschis - denunta

Sarcina cu sac fara embrion/ avort medicamentos

Buna ziua, astazi la control mi s-a confirmat faptul ca am o sarcina cu sac fara embrion. Mi s-a recomandat un avort medicamentos, in acelasi timp doctorita mi-a dat si un tratement pt infectia urinara care mi s-a gasit in urma analizelor facute, tratament cu antibiotic. Intrebarea mea este urmatoarea daca incep tratamentul cu Medabon spre exemplu sambata, voi putea continua si cu tratamentul cu antibiotic in paralel sau ar trebui sa il intrerup? O alta nelamurire ar fi in cazul in care dupa ce iau pastila si capsulele vaginale Medabon, daca am crampe sau dureri abdominale pot lua vre-un comprimat pentru ameliorarea durerilor?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 320
Rasfoieste dupa
  • 11020

    by CorinaDani about 23 octombrie 2019

    În prospectul Medabon scrie ca antibioticul poate interfera cu acțiunea acestui medicament. Cel mai înțelept ar fi sa începi tratamentul pentru infecția urinara DUPA ce elimini sarcina.Tot în prospect scrie sa întrebi medicul ce analgezice poți lua. Nu poți sa suni medicul și sa întrebi, ca să fii sigura ca decurge totul normal, fără probleme sau complicații?https://m.csid.ro/medicamente/medabon-pachet-combinat-de-mifepriston-200-mg-comprimate-si-misoprostol-4-x-02-mg-comprimate-vaginale-11546271

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta