Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de bebeyim in Sarcina despre 20 octombrie 2019 deschis - denunta

Restrictie de crestere fetala inainte de 37de saptamani

Buna La efectuarea bitestului mi a iesit ca rezultat restrictia de crestere fetala inainte de 37de saptamani..doctora mi a spus ca bebe poate sa ramana micProteina plasmatica mi a iesit scazuta..doctora mi a zis ca poate fi si o anomalie cromozoniala..riscul la sindrom drown mi a iesit 1:620din 1:502Poate fi un rezultat infricositor

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 356
Rasfoieste dupa
 • 858

  by sandritano1 about 21 octombrie 2019

  Buna! cate saptamani de sarcina ai? varsta ta? bitestul l-ai repetat si la un alt laborator? daca nu ar trebui! in functie de varsta si de rezultat dr tau ce ti-a recomandat dupa ce ti-a spus ca POATE fi o anomalie cromozomiala? nu ti-a recomandat amniocenteza!??

  • Scor: 0
  3 comentarii
  • bebeyim
   by bebeyim
   21 octombrie 2019

   Buna ..am 31 de ani ..bitestul l-am facut in sapt.12de sarcina ..doctora mi-a zis ca nu imi recomanda amniocenteza acum k pot opta daca vreau pr testele non invazive precum panorama.pt un rezultat mai sigur...sau pot astepta urmatoarea ecografie morfologica..

  • sandritano1
   by sandritano1
   21 octombrie 2019

   am inteles! daca banii nu sunt o problema iti recomand sa faci panorama! ecografia morfologica nu are cum sa vada anomaliile genetice(Down, Patau, Edwards etc)! si eu fac Harmony joi! sarcina usoara si Doamne ajuta!

  • bebeyim
   by bebeyim
   22 octombrie 2019

   Multumesc ..sarcina usoara si tie

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta