Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de MădăElena in Sarcina despre 18 octombrie 2019 deschis - denunta

Test Harmony si Triplu Test

Buna seara, Sunt însărcinată in luna a4a, am 28 de ani, este prima sarcina, iar la recomandarea doctorei ginecolog si pt linistea mea si a sotului meu am dorit sa fac Testul Harmony pentru depistarea anomaliilor cromozomiale. Rezultatul testului este unul foarte bun, nu sunt probleme. Intrebarea mea este urmatoarea: Daca am facut acest test mai fac si triplu testul ??Astazi m am programat pentru eco morfologica de trim 2 insa am uitat sa intre dr daca in aceste conditii mai fac triplu testul. Mulțumesc!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 319
Rasfoieste dupa
 • 858

  by sandritano1 about 18 octombrie 2019

  Buna! si eu joia viitoare sunt programata la Harmony! doctorul meu mi-a spus ca nu mai e nevoie de bi-test(dublu test) sau triplu test... odata facut Harmony!!! dar screeningul translucentei nucale da, se masoara imediat dupa ce primesti raspuns la testul Harmony! sarcina usoara

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • MădăElena
   by MădăElena
   18 octombrie 2019

   Multumesc mult! Pai da, eu am facut eco morfologica pt trimestrul 1 dar nu am mai facut si dublu testul pt ca am ales sa fac Harmony. Iar acum urmeaza sa merg la eco morfologica de trim 2 si nu stiam daca va trebui sa mai fac si triplu testul odata ce am ...  mai mult

 • 121

  by moon16 about 18 octombrie 2019

  Buna MadaElena, nu, nu mai e nevoie sa il faci. De fapt TT nici nu prea se mai recomanda. Eu la una din sarcini am facut doar Harmony, rezultat bun, nu am mai facut nici DT, nici TT, doar ecografiile morfologice de trim. 1 si 2. Baietii sunt sanatosi, nu au nimic, deci Harmony a avut dreptate. Felicitari!

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • MădăElena
   by MădăElena
   18 octombrie 2019

   Multumesc din suflet! Si baietelul meu este sanatos si il asteptam cu maaaare nerabdare!
   Multumesc inca odata si multa multa sanatate!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta