Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de Funki in Sarcina despre 10 octombrie 2019 deschis - denunta

Raceala

Buna mamici, din nefericire si din cauza vremii schimbatoare m am ales cu o raceala zdravana .. ce as putea lua in afara de pastile? Cauzele ar fi cam astea: nas infundat, stranut de 15 ori pe zi si uneori mai tusesc sec.Picioarele in apa calda cu sare am voie sa le pun ? Mumtumesc

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 286
Rasfoieste dupa
 • 858

  by sandritano1 about 10 octombrie 2019

  Buna! eu fac lamaie(bio daca ai vreun magazin cu asemenea produse pe langa tine!- daca nu o lamaie a carei coaja o inlaturi) cu miere, amesteci bine, lasi 20-30 min sa se infuzeze dupa care o papi! mai poti pune sosete cu otet, spray pt nas pe baza de apa de mare e foarte ok, daca faci febra, atunci e ok sa te consulti cu dr care te urmareste in aceasta perioada!!!

  • Scor: 0
 • 10959

  by CorinaDani about 10 octombrie 2019

  este o viroza care bantuie in aceasta perioada si are aceste manifestari, a avut si copila mea, o am si eu de vreo 3 zile, mai sunt cativa colegi de serviciu in aceeasi situatie.

  ai voie sa iei doar paracetamol, dar ar fi bine sa intrebi medicul care itit urmareste sarcina, ce recomandari iti face. in schimb, ai voie cu picioarele in apa cu sare, nu iti poate afecta sarcina.

  poti lua in schimb oscillococcinum, este un remediu homeopat, care se poate lua in sarcina si alaptare. pentru tusea seaca poti lua sirop stodal, si el este tot homeopat si permis in sarcina. pentru nas poti folosi picaturi maresyl, sunt permise in sarcina.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta