Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de ancael2 in Sarcina despre 20 septembrie deschis - denunta

Copil dezvoltat

Buna ziua.as avea si eu va rog o intrebare.am 32 de saptamani si copilul meu are greutatea de de 34 de saptamani.as vrea sa stiu daca sunt riscuri.doctora spune doar ca nu este ok dar jimic mai mult.va rog ma puteti ajuta cu niste raspunsuri???va multumesc
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 300
Rasfoieste dupa
 • 7540

  by CorinaDani about 21 septembrie

  Anca, cum sunteți tu și soțul tău, că statura și constituție fizica ? Cu siguranță bebelușul unui cuplu mignon va avea dimensiuni și greutate mai mică decât cel al unui cuplu de oameni înalți/solizi, la aceeași vârstă a sarcinii.Concret, ce greutate ți s-ar spus că are bebe ? Oricum valoarea nu este exactă și reală, marja de eroare e destul de mare.
  • Scor: 0
  1 comentariu
  • ancael2
   by ancael2
   21 septembrie

   Pai eu sunt inalta si claudiu putin mai inalt ca mine.eu am 1,72.si acum la 32 de saptamani are 2440 de grame.ceea ce ar fi trebuit sa aiba la 34 de saptamani

 • 281

  by CristinaAlex88 about 20 septembrie

  Copilul meu in urma măsurătorilor de la 32 de săptămâni era dezvoltat ca un copil de 34, dr a spus ca este un lucru bun. Ca și greutate ecograful are o marja +- cam de 420 g, cu exactitate nu se știe greutatea. Nu ai întrebat care este motivul pentru care ti se spune ca nu este bine?
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta