Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

22

de manmelania1981@gmail.com in Sarcina despre 12 septembrie deschis - denunta

Sarcina

Buna fetelor,am fost azi din nou la control la ginecologie si la ecograful intravaginal medicul mi-a spus ca sarcina ar avea tot 5 saptamani.Precizez ca data trecuta am fost la alt medic acum 8 zile si mi-a spus ca am tot 5 saptamani si ca as avea un fibrom de 4cm.Medicul la care am fost azi nu mi-a spus ca am fibrom.Nu stiu ce sa mai cred,sunt tare tulburata.Azi,cel de-al doilea medic mi-a zis ca a mai crescut putin sarcina insa inca nu vede activitatea embrionului.Fetelor,cred ca si voi sunteti bine informate si atata timp cand ai un ciclu neregulat si ovulatia e dereglata si nu poti spune cu exactitate varsta sarcinii,la 45 de ani cat am eu.Azi mi s-a recomandat o analiza de beta hcg.,dar eu cred ca umblu dupa potcoave de cai morti.Ma las in mana lui D-zeu,el da viata si el o ia.De cand am ramas insarcinata si pana azi m-am consumat nervos cat in 10 ani.Voi ce ati face in locul meu?

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 176
Rasfoieste dupa
 • 7249

  by CorinaDani about 12 septembrie

  Poate ca ar trebui sa cauți un ginecolog care are experienta cu sarcini obținute la vârste mai mature. Pana una-alta, fa testul bhcg și repeta-l la 48 sau 72 de ore. Dacă valorile se dublează, înseamnă că sarcina evoluează normal.
 • 386

  by andreea22can about 12 septembrie

  Pai fa beta hcg si repeta testul la 48h si valorile ar trebui sa se dubleze daca sarcina evolueaza normal...o sa se vada si activitatea cardiaca in curand daca iasa bine valorile la begahcg...
  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta