Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de allyna25 in Sarcina despre 20 august deschis - denunta

Fumatul in timpul primului trimestru de sarcina

Vreau foarte tare sa nu mai fumez. Nu mi-aș putea ierta daca iași dauna copilului. Fetele care au trecut prin a asa experiență, scrieti cum ati reusit.
Raspunsuri: 5 • Score 0 • Vizualizari: 280
Rasfoieste dupa
 • 108

  by Ema1818 about 20 august

  Eu și la prima și la a doua sarcina cum am văzut testul pozitiv nu am mai fumat pur și simplu.. destul ca fumasem 2 sapt pana am aflat de sarcina.. la prima sarcina nu mi-a venit sa fumez, la a doua, acum, pare cv mai greu, îmi mai vine sa fumez dar nu fumez.. nu exista țigări in sarcina.. te motivezi pt copilul tău.. doar dc citești câte lucruri rele se pot întâmpla, nu îți mai vine.. sunt femei care fumează in sarcina și au noroc, dar sunt și femei care pierd sarcini, nu lasă copiii sa se dezvolte etc.. le afectează creierul fumatul..plus ca dr spun ca efectele fumatului in sarcina nu se văd la nașterea copilului, apar in ani.. citește și gândește-te la cât rău poți face copilului și poate așa te motivezi.. ce îmi mai vine și mie sa fumez câte o tigare.. și totuși nu fumez!
  • Scor: 0
 • 4

  by allyna25 about 20 august

  Multumesc! Sper sa pot, imi doresc asta din tot sufletul!
  • Scor: 0
 • 7544

  by CorinaDani about 20 august

  simplu. iti pui pofta in cui, nu mai cauti fel de fel de scuze, si pui sanatatea copilului pe primul plan, sa nu mai conteze pofta de a fuma.

  nu mai cumpara tigari, arunca tigarile pe care le mai ai in casa, arunca/ascunde scrumierele si brichetele, cand iti vine pofta de fumat gandeste-te la bebelusul din burtica, ce nu se poate apara singur de toxinele pe care pe tragi in piept. daca tu nu il aperi, atunci cine ?

 • 43

  by Jusman_Emanuela about 20 august

  La primul bebe m-am lăsat chiar când am aflat ca sunt însărcinată , apoi m-am reapucat după ce am terminat cu alaptatul, la al doilea bebe m-am lăsat cam la 1-2 săptămâni după ce am aflat dar din păcate am pierdut sarcina aceia și m-am reapucat, acum sunt din nou însărcinată in 16 săptămâni și mai fumez foarte rar cam la 2 săptămâni câte o tigare, se poate dacă vrei nu exista “nu pot” trebuie sa ai voința și sa te gândești la bebe. PS: am fumat cam 15 ani cu câteva întreruperi sa zic 10 consecutiv !!!
  • Scor: 0
 • 1089

  by Lisuu about 20 august

  Am Fümat pana pe la 6 luni de sarcina..usor nu a fost am inceput treptat sa le raresc si ajungeam undeva la 3 tigari pe zi..ambitia de a Ma lasa o puneam de fiecare data cand vedeam bebele la ecograf...Daca ai caracterul tare vei reusii cu siguranta si daca chiar iti doresti foarte mult sa nu mai fumezi vei renunta treptat...La mine uite ca minunea de a le lasa Dupa aproape 10 ani sa intamplat..Uite mai am o cunostinta care sia dorit la fel de mult lucru acesta ,dar a reusit sa Se opreaca doar in momentul in care a nascut ,timpul nu ii mai permitea acest viciu Asa ca a renuntat .Eu spun ca totul trebuie sa vina de la tine si vei reusii usor usor.Bafta,si sarcina usoara :)
  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta