Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de andreeaiuliana123 in Sarcina despre 25 mai deschis - denunta

Bună dimineața

Sunt noua pe aici. Am făcut astăzi un test de sarcina a ieșit pozitiv dar a doua liniuta un pic ștearsă dar se vede am o menstruație neregulata am avut ceva a simptome și am zis sa fac un test sa vad. La 4 saptamani cât îmi arata pe aplicație ca am se vede dacă merg sa fac ecografie? Mulțumesc
Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 246
Rasfoieste dupa
 • 6280

  by CorinaDani about 25 mai

  E prea devreme acum pentru ecografie, așteaptă pana la 7-8 săptămâni, numărate de la prima zi a ultimului ciclu, atunci se va vedea sarcina la ecograf, chiar și bătăile de inimioara ale embrionului. Poți sa începi sa iei acid folic, o pastiluțe de 5 mg pe zi.
  1 comentariu
 • 131

  by Adina86 about 25 mai

  Așteaptă până pe la 8 saptamani, parerea mea!!
 • 59

  by mary_d2 about 25 mai

  Buna! Asa imi arata si mie cand am facut primul test si am crezut ca nu este pozitiv dar era! Te sfatuiesc sa îți iei un test de sarcina digital sa fi mai sigura! Iar daca mergi la ecografie nu stiu daca se va vedea doar la 4 saptamani! Pe la 5-6 saptamani la mine se vedea sarcina! Mergi si stai de vorba cu un medic ginecolog!
  1 comentariu
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta