Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de JuliaT in Sarcina despre 10 august inchis - denunta

Oare sunt insarcinata?!

Buna.Am atasat mai jos pozele cu testul de astazi fiind al 3lea.Am facut unul acu o saptamana apoi luni si astazi. La inceput a 2a liniuta ara aproape transparenta luni era ca o umbra si acum arata asa(in realitate arata mai tare) Ne dorim foarte mult un bebe de 5ani(maine facem anii de casatorie) tot asteptam si acum nu stiu daca sa ne bucuram sau nu.Precizez ca nu am menstruatie regulata. As fii recunoscatoare daca imi puteti raspunde acum.multumesc!
Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 207
Rasfoieste dupa
 • 87

  by Criss988888 about 11 august Cel mai bun raspuns

  Din moment ce ti a aparut si a 2 liniuta da esti insarcinata . Fa ti analizele de sange sau du te la eco si iti confirma 100% . Sarcina usoara ❤
  2 comentarii
  • JuliaT
   by JuliaT
   11 august

   Multumesc mult de raspuns. Am pus poza la profil cu celalalt test. Problema e ca testul digital arata rezultatul negativ. Nu sunt in tara si aici dureaza sa iti faci programare etc.. Luni voi merge la doctorul de familie deabia astept sa aflu sigur raspunsul

  • Criss988888
   by Criss988888
   11 august

   Nu stiu cum sunt cele digitale dar probabil este prea mica sarcina ca s o detecteze. Parerea mea din mom ce a aparut 2 liniute (chiar daca e mai putin vizibila) inseamna ca e bebe .

Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta