Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Cinthya in Sarcina despre 7 decembrie 2023 deschis - denunta

Sarcina in stare incipienta?

Buna ziua!
In data de 22 noiembrie mi-a venit CM doar ca a durat fix 2 zile jumate (de obicei dureaza intre 5 si 7 zile - CM regulat). Pana acum nu am avut dereglari de nici un fel. Dupa terminarea CM am avut niste stari ciudate: ameteli, foame excesiva si continua, stari de lesin (simteam ca mi se taie picioarele), oboseam foarte repede, dureri de stomac si stare de voma imediat dupa masa (orice mancam). De cateva zile acestor stari li s-au mai adaugat si dureri de abdomen in zona uterului (asemanatoare menstruatiei), dureri lombare, dureri de cap, gaze si o scurgere maronie (pe care am pus-o in baza ovulatiei). Credeti ca ar fi vorba de o sarcina timpurie?

Mentionez ca am facut si mai multe teste de sarcina de urina si unul de sange si toate au fost negative, iar toate contactele sexuale au fost protejate cu prezervativ.

Multumesc!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 804
Rasfoieste dupa
  • 13264

    by CorinaDani about 8 decembrie 2023

    Repeta testul din sânge (bhcg). Ar fi bine sa faci și o ecografie abdominala.Dacă nici asa nu se confirma sarcina, ar trebui sa mergi la medicul de familie, să-ți dea trimitere pentru un set de analize, sa afli cu ce problema de sănătate te confrunți.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta