Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de GabrielaSoare in Sarcina despre 17 noiembrie 2023 deschis - denunta

Sarcina sau nu?

Buna mamici, viitoare mamici și restul fetelor. Am nascut acum 9 luni jumătate, alăptez, iar menstruația și ovulatia sunt neregulate. Acum câteva zile am avut contact neprotejat. Ziua următoare am fost la medic pt un control de rutina in care mi a spus ca am ovulat zilele precedente. La 7-8 zile distanță de actul sexual, am avut niște scurgeri maronii slab cantitative ( câteva peste pe hârtie/ lenjerie intimă) care au durat undeva la 2-3 zile. Posibil sa fie sângerarea de implantare? După prima zi cu acezte scurgeri.. am făcut un test de sarcina rapid, dar nu am așteptat sa văd rezultatul imediat. m am uitat la el abia după câteva ore... rezultatul pozitiv( test ultrasensibil) in aceeași zi, dar seara, am făcut alt test normal, care nu are ultrasensibil și nici aceeași marca cu primul, rezultatul fiind negativ. ce sfaturi aveți? Sa fi fost primul fals pozitiv? Sau sa fii fost prea devreme pt o detecțațe prin urina.. nu am mai ajuns sa cumpăr alte teste sa le fac din lipsa de timp. fetita îmi ocupa tot timpul.

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1260
Rasfoieste dupa
  • 73

    by roxanaboieru11 about 29 noiembrie 2023

    Pot fi si dereglari, poate fi si o sarcina. Poti apela la un medic ginecolog pentru Beta HCG din sange. Iti recomand dr. mea, care este foarte empatica si grijulie, Ana Chioveanu de la Medicover.

    Numai bine!

    • Scor: 0
  • 13264

    by CorinaDani about 17 noiembrie 2023

    Sfatul meu este sa repeți testul de sarcina sau să-ți faci un test bhcg din sânge la orice laborator de analize medicale.Dacă rezulta ca nu ești însărcinată, și nici nu îți dorești o noua sarcina în viitorul apropiat, folosește o metoda contraceptiva.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta