Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

19

de Ralu20 in Sarcina despre 26 septembrie deschis - denunta

Pastila de a doua zi

Buna ziua. As avea nevoie de puțin ajutor. Am un băiețel de 1 anișor, eu si soțul nu mai dorim copii dar nu acuma, ieri am avut relații intime si a ejaculat in mine. Am luat pastila de a doua zi doar ca este prima data când o iau si din câte am citit, pastilele vin in doza unica si doza dubla, nu am înțeles daca pastila care am luat-o este doza unica sau dubla, daca ma poate lămuri cineva ? Denumirea pastilei este Escapelle. Menționez ca după aplicație in data de 21.09 a avut loc ovulatia iar contactul a avut loc in data de 24.09 (care l-a prima sarcina a fost foarte exactă si m-a ajutat, într-adevăr ca după sarcina s-a schimbat cam tot ). De când am luat pastila au început niște dureri de ovare si sânii ii simt greoi, poate psihicul îmi joaca feste. Va mulțumesc

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1015
Rasfoieste dupa
 • 57

  by roxanaboieru11 about 29 septembrie

  Poate este din cauza ca te gandesti tu prea mult. Eu ti-as sugera totusi sa nu te joci cu hormonii corpului tau. Este bine sa ai un medic care sa te urmareasca si sa te ghideze. eu ti-l recomand pe dr Silviu Istoc din Medicover pentru ca este foarte atent si iti explica tot ce trebuie sa stii.

  Numai bine!

  • Scor: 0
 • 13229

  by CorinaDani about 27 septembrie

  Escapelle este doza unica. Citește cu atenție prospectul, nu scrie nicăieri ca trebuie sa mai iei o doza.Dacă nu va doriți un copil în viitorul apropiat, discuta cu ginecologul, să-ți recomande o metoda contraceptiva, astfel încât sa nu mai stai cu grija atunci când aveți relații intime.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta