Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

10

de GConstantin in Sarcina despre 19 septembrie deschis - denunta

Vaccin anti hpv

Bună ziua. Am făcut doua doze de vaccin anti hpv,A doua fiind făcută pe 19 mai.. Pe 17 august am AVUTultima menstruație iar pe 14 septembrie mai devreme cu 2zile mi am făcut un test de sarcina fiindcă aveam greturi și sunt însărcinată.Au trecut 3 luni de la a doua doza, este vreo problemă?Trebuia sa aștept mai mult?Și tot pe data de 3 septembrie am avut ultima ședință deepilare definitiva, credeți ca va afecta în vreun fel pe bebe ?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 615
Rasfoieste dupa
 • 27

  by Rozica28 about 25 septembrie

  Bună,Felicităru pentru sarcină și că ai fost preventivă și ai făcut vaccinul HPV, eu am tot amânat. Nici acum nu l-am făcut. Revenind, nu văd de de ce ar face rău sarcinii, toți anticorpii mamei se transmit către făt, cel puțin eu așa știu, în orice caz de punctat medicului tău dacă ai unul.Apoi despre epilarea definitivă și eu am pățit la prima sarcină, tot așa, am rămas pe 13 sept iar pe 25 sept am fost la epilare, nu este recomandată așa este însă nu s-a întâmplat nimic, a fost o singură expunere când vorbim de niște mici celule. Poți relua ședințele de epilare după apariția ciclului menstrual.Aveți grijă se voi!🍀

 • 57

  by roxanaboieru11 about 25 septembrie

  Ar trebui s[ discuti cu un medic ginecolog despre toate aceste nelamuriri.

  Eu iti recomand sa mergi la dr Ana Chioveanu din clinica Medicover cu care eu am nascut. Este foarte deschisa si cu siguranta experienta ei medicala te va ajuta.

  Numai bine!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta