Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de BalanC in Bebelusul despre 27 martie 2023 deschis - denunta

Copilul a vomitat mult, a aruncat voma

Buna seara! Bebelușul meu de 5 săptămâni a mâncat lapte de la san și apoi și formula in completare, după puțin timp, l am pus in pătuț, nu a dat aerul afara și a vomitat mult. A aruncat practic pe gurița voma. De la ce poate sa fie?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1173
Rasfoieste dupa
  • 11

    by SilviaAchim about 28 martie 2023

    Și eu am avut aceeași problema cu refluxul...încă o mai am...bebe meu are 2 luni și când îl ridic sa i scot aerul da afara...și dacă se agita la fel...și la fel o perioada cu somnul foarte scurte 20 de min..și foarte greu de adormit...acum ușor ușor revenim la program

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 27 martie 2023

    Cel mai probabil a mâncat prea mult, a înghițit aer. Te-aș sfătui sa încerci sa renunti la suplimentul de lapte praf, sa îl hrănești exclusiv la san. Și oricât ar putea dura, nu-l pune pe bebe în pătut după ce a mâncat, pana nu-l ajuți sa râgâie.Problema cu vomitatul în poziție orizontala, când bebe e mic, este ca poate aspira lapte/vomă în plămâni și asta e periculos pentru bebe.

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • BalanC
      by BalanC
      27 martie 2023

      Multumesc mult pentru raspuns! I as da numai san, dar nu se satura. Trage putin la san si dupa adoarme. Doarme cam o ora si se trezeste. Cand ii dau formula in completare doarme bine. Ziua iarasi am probleme cu el, nu doarme decat afara, in casa cate 15 minute…

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta