Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Elena0012 in Familia despre 19 martie deschis - denunta

Despărțire

Bună! Știu ca nu sunt nici prima, nici ultima care trece prin asa ceva, dar scriu aici pt ca am nevoie de sfaturile și părerile voastre. Am 32 de ani. Am fost căsătorită 7 ani și am 2 copii. Am divorțat pentru ca el avea pe altcineva, și imediat după divorțat s-a recăsătorit, are și un copil. După 4 ani am întrat într-o relație cu un bărbat care are acum 40, niciodată căsătorit și fără copii.  Problema nu a fost niciodată copiii mei. Cea mai mare problema a fost lașitatea lui, frica de responsabilități, pentru ca mereu care apărea o problema, își lua geanta și pleca, dar revenea din prostia mea:eu eram cea care cautam împăcarea. M-a deranjat mult acest lucru în relație, ca e un laș și nu a fost în stare sa rezolve problemele. Ca om, e foarte pasiv, n-ar face nimic, dacă ii dai pace, poate sa stea toată ziua în pat, chiar dacă eu alerg ca nebuna:mâncare, curățenie, copii, programări, serviciu, cursuri. El e omul pasiv căruia ii place sa aibă timpul lui liber. Nu face planuri de viitor, nu vorbea niciodată sa cumparam o casa, sa mergem în vacanță, sa facem copil, sa ne căsătorim. A lucrat de tinăr, dar cu limita: 6 luni lucra, 6 stătea. Acum face la fel, în 2 ani a lăsat lucru și s-a reangajat de 5 ori. Zice mereu ca e obosit. Eu am lucrat întotdeauna, doar 2 ani am stat acasă cu copiii când s-au născut. Am reușit  sa strâng ceva bani, singura, cu 2 copii mici. El tot a reușit și gut sa strângă, dar foarte puțin (va dați seama, dacă 6 luni lucra și 6 luni acasă). În casa eu fac curățenie, mincare, ma ocup de copii, fac și niște cursuri pt o meserie mai buna, și merg și la lucru. As fi vrut sa iau un credit pt o casa, da nu am avut cu cine. El e genul care nu-și ia angajamente: căsătorie, copii, credite, casa, contracte, ii place mult comoditatea. Are 115 kg, eu 45,si mereu când ii zic sa manince sănătos, spune ca lui asa ii place, dar pe mine ma deranjează rău. Am uitat sa menționez ca suntem împreună de aproape 4 ani. În acești 4 ani nu mi-a cumpărat niciodată ceva, haine, nici mie, nici copiilor, sau să-mi dea bani de cheltuiala:niciodată! Chiria o plătim în jumătate, la fel mincarea și cheltuielile, și se vaietă mereu ca consuma mult pe benzina, mincarea... Ideea e ca i-am spus ca nu mai vreau sa stau cu un bărbat care nu vrea sa faca nimic pt viitor, și care e zgârcit și comod.

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 535
Rasfoieste dupa
  • 13168

    by CorinaDani about 20 martie

    Foarte bine ai făcut. Acest om este o povara pentru tine. Și chiar nu ai nevoie de asa ceva în viata ta.Sper sa ai suficienta tărie încât sa nu te împaci cu el. Ai o singura viata, meriți sa fii fericita, iubita, respectata.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta