Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

43

de ploynapat in Sarcina despre 3 octombrie 2022 deschis - denunta

Nu ma simt fericita ca voi fi mama

Cu toate ca sunt insarcinata nu ma simt fericita ca voi fi mama 

mereu snt slaba azi am lesinat nu stiu ce  sa mai fac.

Asta ar fi depresie?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 535
Rasfoieste dupa
  • 15

    by xgionela about 4 octombrie 2022

    Dragă mămică, nu te panica! Sunt mămici care nu fac din sarcină o Nebunie de genul “vai ce fericita sunt eu”, unele o tratează ca pe ceva normal. Și eu sunt in aceeași categorie, nu îmi place și nu simt sa epatez cu comportamente exagerate. Important este ca tu să te înțelegi cu tăticul, sa înțelegi ca este o responsabilitate și ca vei iubi copilul ala necondiționat. Este greu sa renunți la tot ce ai fost tu ca om atâta timp și să conștientizezi că vei fi răspunzătoare de viața cuiva toată viața! Nu cred ca este depresie, încearcă sa te liniștești un pic și sa privești lucrurile in perspectivă! Sunt convinsă ca-ti va fi bine și ție și lui bebe și tuturor! Sarcină ușoară îți doresc și un pic de optimism!!

    • Scor: 0
  • 702

    by Mihaela0000 about 4 octombrie 2022

    Sigur ai carente de fier, vitamine. Fa analize si discuta cu medicul sa iei suplimente si mai ales alimenteaza-te corect. Nu, depresia este o stare psihica foarte profunda de neliniste, griji, ganduri negre etc. de care de cele mai multe ori persoana in cauza nu realizeaza, sau realizeaza foarte tarziu. Discuta cu oamenii dragi apropiati in care ai incredere, prietene etc despre cum mai esti, cum te simti, ca sa iti imbunatatesti si modul in care te simti.

  • 86

    by kriszz about 3 octombrie 2022

    Ati fost la.medic ati facut analizele?.Vitamine ,ptr anemie ? Luati.ceva ?Ca prescris medicul .Cat timp.aveti

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta