Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de Lucretia07 in Sarcina despre 27 septembrie deschis - denunta

Bebe e la limita inferioara! 🙏

Bună ziua dragi mamici ! Va rog sa ma ajutați, cele care ați făcut controlul la 32 de săptămâni, sa îmi spuneți cât a cântărit bebe al vostru!? Mie medicul mi-a spus ca bebelina mea e la limita inferioara ,având 1500 gr. Atâtea griji îmi fac de atunci, a mai trecut cineva prin asta ? Va mulțumesc!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 355
Rasfoieste dupa
 • 660

  by Mihaela0000 about 28 septembrie

  Probabil se gandeste ca nu cumva placenta sa nu ii mai furnizeze suficienti nutrienti. Imi inchipui ca te-a chemat la un control ulterior. Chiar si peste o saptamana, o sa se vada o schimbare de greutate. Mai e o proglema ca nici ecografiile nu sunt exacte, estimeaza greutatea. Mie imi spusesera ca nasc copii peste 3500 kg, si au avut 3100 si 3200 la 41 saptamani.... Am o prietena care a nascut la 33s, iar bebe avea 2400 kg daca imi amintesc bine. Ideea e ca, faci ce spune medicul. Problema nu tine doar de cat te hranesti tu, cat de faptul ca e posibil ca placenta sa nu functiineze corect DACA situatia se mentine. In rest cu tensiunea esti ok? Sunt anumite situatii precum riscul de preeclamsie in care copilul se poate sa nu se mai dezvolte corespunzator. Mergi la controale si incearca sa ai cat mai multa grija de tine, urmeaza sfaturile medicului.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Lucretia07
   by Lucretia07
   28 septembrie

   Îți mulțumesc tare mult pentru răspuns 🙏 daa cu tensiunea nu am probleme, nu mi-a zis medicul nimic, ca nu ar fi în regula ...Am iar control peste 2 săptămâni, abia aștept sa merg , sa vad ce îmi spune ...ca stau intr-un stres de numa 🙈🙈 el nu mi-a zis ...  mai mult

 • 8

  by florin146 about 27 septembrie

  Băiețel - 31s - 1517gr, nu mi-a zis nimic.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Lucretia07
   by Lucretia07
   28 septembrie

   Mulțumesc tare mult 🙏 a mea e fetita, posibil și sa fie mai micuța, oricum și prima a avut la naștere 2800 gr ...mulțumesc mult și sarcina ușoară în continuare 🤗

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta