Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

8

de arianaand in Sanatate despre 8 august inchis - denunta

Transpirația mirositoare

Am o problema atâta de urata..de pe la 18-19 ani am început sa miros foarte urat sub braț. După ce am trecut de pubertate a fost bine vreo câțiva ani dar de la anii menționați mai sus am probleme pana în prezent (23). Pe timpul sarcinii nu am avut deloc probleme ,puteam sa port un tricou și de 3 ori ca nu mirosea deloc. Dar după ce am născut iar am început sa miros. Oare care sa fie cauza? E ceva hormonal? Niciun deodorant nu face fata. Am încercat n deodorante ,nici nu le mai stiu numărul..nici bicarbonatul nu ajuta,deci mor cu problema asta,o groaza de tricouri mi-am stricat și am făcut cârpe din ele :)). S-a mai confruntat cineva cu asa problema? Dacă da , ați găsit o rezolvare a acestei probleme enorm de enervanta?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 247
Rasfoieste dupa
  • 12897

    by CorinaDani about 8 august Cel mai bun raspuns

    Ai încercat piatra/cristalul de alaun?Aceasta inhiba dezvoltarea bacteriilor care produc mirosul neplăcut al transpirației.Dacă spui ca în perioada sarcinii a dispărut mirosul neplăcut, cel mai probabil este vorba și despre o dereglare hormonala. Ar fi bine sa consulți un medic endocrinolog și sa faci un set de analize/investigații.
    • Scor: 0
Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta