4

de andreia09 in Copilul 1 - 3 ani despre 28 mai deschis - denunta

Temperatura ușor crescută

Bună seara. Aș dori și eu un răspuns dacă poate cineva sa îmi ofere. Fetița mea de 1 an și 9 luni are temperatura in permanență cam mare, acest lucru l-am observat de cam 3 luni. Ea in fiecare seară are temperatura in jur de 37, 7-37, 8 măsurată intra-rectal. Rar când are seara 37, 4-37, 5. Iar peste zi are cam in jur de 37, 4 Eu știam că o temperatura normală ar trebui sa fie până în 37. Ea are o temperatură in jur de 37 doar după ce se trezește din somn.S-a mai confruntat cineva cu așa ceva? Poate să fie normal sau ar trebui sa mă îngrijorez? Vreau sa specific că fetița mea e predispusa la convulsii febrile.

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 403
Rasfoieste dupa
 • 4

  by andreia09 about 29 mai

  Am vorbit cu doctorița de familie și a spus că nu a mai pomenit așa ceva, dar că poate așa este temperatura ei, având în vedere că este un copil foarte energic.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • CorinaDani
   by CorinaDani
   29 mai

   Medicul de familie e una, pediatrul e alta. Nu toți medicii de familie sunt specializați în pediatrie. Cauta un pediatru bun, căruia să-i ceri părerea.

 • 12843

  by CorinaDani about 29 mai

  Când masori temperatura intrarectal, trebuie sa scazi 0,5 grade din valoarea măsurată, pentru a afla temperatura reala.Întotdeauna seara temperatura corpului este mai mare decât în timpul zilei.Așadar, nu cred ca ai motive de îngrijorare.Totuși, discuta și cu pediatrul.

  1 comentariu
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.