Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

12

de Maria312 in Sarcina despre 21 mai 2022 deschis - denunta

Grețuri matinale

Bună mămici, Am o întrebare care ma roade ingrozitor. Sunt însărcinată în 7 săptămâni și mi-adispărut aproape de tot starea de rau din timpul zilei. S-a întâmplat după ce am început sa iau vitaminele prescrise de medic. Este motiv de îngrijorare, ar trebui sa merg la un consult?Daca ati trecut prin aceiasi situație, m-ar ajuta foarte mult un răspuns. Multumesc mult!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 1 • Vizualizari: 1038
Rasfoieste dupa
  • 12

    by Maria312 about 21 mai 2022

    Bună Ralu,Da, iau acid folic, cetebe încă un complex de vitamine care îmi scăpa acum. Am stresul sa nu se oprească din evoluție având în vedere ca între saptamana 6 și 7 mi-a fost foarte rău. Am și acum de cateva ori pe zi un fel de stare de rau dar la nivel extrem de redus fata de saptamana anteriora. Sânii ma dor la fel de tare. Sper sa fie doar efectul medicamentelor 🤞 În majoritatea cazurilor am citit la fel cum ai spus și tu ca dispar aceste stări de rau cam prin saptamana 12.

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • Raluzzz
      by Raluzzz
      21 mai 2022

      O sa fie bine , ai sa vezi! si eu m-am preocupat , ma temeam ca se opreste din evolutie. trebuie sa gandim pozitiv. Sa stii ca nu e regula cu starea de rau , deci nu te stresa :) Sarcina usoara , sa ne mai scrii ! te pup

    • Maria312
      by Maria312
      21 mai 2022

      Multumesc, Ralu! Va țin la curent. Sper sa fie totul bine 😃

  • 31

    by Raluzzz about 21 mai 2022

    Buna! Vreau sa- ti spun ca la inceputul sarcinii eu doar seara avem greturi , adica dupa ora 17 incepeau. au tinut asa pana in saptamana 11 , apoi au disparut . :) din ce am inteles este foarte important sa te hidratezi corespunzator , am baut foarte multa apa si m-a ajutat. Sora mea nu a avut deloc greturi , deci nu cred sa fie un motiv de ingrijorare. Ce vitamine ti-a prescris medicul? Acid folic bei?

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta