Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de AlexA494 in Copilul 3 - 6 ani despre 16 mai 2022 deschis - denunta

Copilul de 3 ani,nu vorbeste..

Bună seara ,am.u copil de 3 ani si o luna .deocamdată nu vorbeste doar 30 de cuvinte ușoare stie Mereu răspunde cu nuEste nervosFoarte jucaus.ia totul în joaca Nu prea conștientizează ce e bine și rău Dacă vrea un lucru întinde manaDacă îl.trimit cu un produs sa îl ducă la.locul lui se duce stie unde eNu ma asculta este ambițios Nu știu cum sa mai procedez.este agresiv stica totul în casa .ma.musca,pisca .cred ca ultima.solutie ar fii logoped ,pshilog Ce credeți este ceva normal? Multumesc

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 878
Rasfoieste dupa
  • 31

    by Raluzzz about 17 mai 2022

    buna! Cel mai indicat este sa mergi cu el la medic, sincer din ce ai descris nu prea este deloc normal comportamentul lui. cauta un  psiholog cu experienta in lucrul cu copii , apoi la indrumarea lui te vei duce si la logoped. interactioneaza dificil cu ceilalti cu ceilalti copii? evita respinge contactul fizic? incearca sa va imite comportamentul?

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • AlexA494
      by AlexA494
      17 mai 2022

      Interacționează cu ceilalți copii..nu evita respingerea contactului fizic..și ne imite în comportament....

  • 379

    by Judoka02 about 17 mai 2022

    Copilul trebuie stimulat, vorbeste  mult cu el, explica i tot timpul lucruri(cand mergeti la plimbare, cand va jucati) , pune l sa repete daca cere ceva/aduce un obiect. Agresivitatea si nervozitatea trebuie si ea educata. Ideea cu psihologul/logopedul e f buna.

    La unii copiii faptul ca nu pot sa comunica corect duce la frustrare sau agresiune.

  • 13258

    by CorinaDani about 17 mai 2022

    Nu prea e normal. Te-ai gândit bine sa mergi cu el la logoped și psiholog. Curând va trebui să-l dai la grădiniță și cu un astfel de comportament nu cred ca se va integra în colectivitate.Poate ți se pare ciudata întrebarea, dar ce mănâncă/bea de obicei copilul tău, pe parcursul unei zile? Excesul de zahar și anumiți aditivi/coloranți alimentari pot induce stări de agitatie și nervozitate.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta