Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Ionelast90 in Panic despre 21 ianuarie 2022 deschis - denunta

Sarcina 6 saptamani infectata covid

Buna seara!Avand simptome (febra,dureri musculare,tuse,dureri de cap) facut test covid acasa si a iesit pozitiv Am facut apoi test la centrul de testare dar a fost negativ Acasa am mai facut inca 2 teste dintre care unul pozitiv In caz ca sunt pozitiva covid ce trebuie sa am in vedere?Mentionez ca ginecologul meu are cabinetul inchis pana luni Multumesc!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 733
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 22 ianuarie 2022

    100% ai covid, nu degeaba ti au iesit 2 teste pozitive, ai si simptome specifice Suna la 112 sau dsp si cere recoltare test pcr la domiciliu Nu iesi din casa, nu te duci la medic, ii poti imbolnavi pe altii Contacteaza medicul de familie, sa ti dea pe mail/whatsapp tratament, rogi pe cineva sa iti cumpere medicamentele Teoretic si sotul tau ar trebui sa intre in izolare, fiind contact direct, la fel si celelalte persoane cu care locuiesti, daca e cazul Intreaba aceste detalii atunci cand suni la dsp Daca ai febra poti lua paracetamol simplu, pentru tuse sirop stodal, e permis in sarcina Insanatosire rapida!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta