Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de poatealtadata in Sarcina despre 2 decembrie 2021 deschis - denunta

NU RECOMAND!

NU RECOMAND!!! Doctor Carauleanu Alexandru de la Cuza Voda are si cabinet particular in Pacurari langa scoala Petru Poni.
M-am mutat la el deoarece am vrut sa nasc la Cuza Voda Iasi, si in urma unei recomandari, am mai citit despre el si parea sa fie ceea ce trebuie. Am mers la el in saptamana 9, in saptamana 12 cand am facut si morfologia de trim I si in saptamana 16 la o alta ecografie. Particularitatea sarcinii a fost ca a fost o sarcina gemelara cu o singura placenta si 2 saci amniotici. Un fat nu s-a dezvoltat corespunzator (acardiac = nu avea inima), fapt observat din saptamana 8, iar dupa cum am mentionat in saptamana 9 deja am mers la el. Intre cei 2 copii a existat de la inceput o conexiune care treptat a continuat sa creasca (vascularizare). Astfel copilul sanatos il alimenta cu sange pe cel oprit din evolutie astfel acesta din urma continua sa creasca.. DOCTORUL CARAULEANU ALEXANDRU nu l-a masurat niciodata pe cel oprit din evolutie cu toate ca observa ca nu se retrasese asa cum e normal in cazul sarcinilor gemelare. Ultimele lui cuvinte de la ultima vizita, care m-a si pus pe ganduri, au fost: "Hmmm interensant", dar chemandu-ma oricum peste o luna, nerecomandandu-mi sa merg poate la altcineva mai specilizat in astfel de cazuri. Practic intre cei 2 copii a fost sindromul transfuzor-transfuzat. In cazul unor astfel de situatii este recomandat sa se ia masuri cat mai din timp (saptamana 12) pentru ca exista o anumita procedura (ablatie laser) in care se incearca oprirea conexiunii dintre cei 2 feti, sansele acestora de supravietuire fiind mult mai mari cu cat procedura se face mai din timp. Asadar am ajuns in saptamana 22 la Bucuresti, facand 2 interventii foarte dificile (2 deoarece fatul acardiac ajunsese sa aiba greutatea aproape dubla in comparatie cu fetita sanatoasa, in mod normal fiind indeajuns doar o intereventie). Dupa a doua interventie, din cauza anemiei deprinsa in ultimele saptamani, inima fetitei a cedat.
Asadar, nu recomand doctor Carauleanu Alexandru, poate nici macar pentru sarcini normale, fara nici un fel de probleme.
p.s: sotul meu a tinut sa poarte o discutie cu dl doctor, la 2 saptamani dupa cele intamplate iar replica lui a fost: "Cine nu munceste, nu greseste"... desi daca isi facea munca cum trebuie fetita ar fi fost salvata.

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 310
Rasfoieste dupa
 • 396

  by kri. about 3 decembrie 2021

  Imi pare foarte rau multa putere va doresc.!

  • Scor: 0
 • 287

  by Judoka02 about 3 decembrie 2021

  Imi pare rau pt pierderea suferita. Daca mai aveti resurse, ar trebui sa l dati in judecata.

  • Scor: 0
 • 18

  by Marox about 2 decembrie 2021

  Imi pare foarte rau pentru voi! Va doresc multa putere, tie si sotului.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta