Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de roxana8824 in Sarcina despre 27 septembrie inchis - denunta

Sarcina care nu se vede

Buna ziua. In data de 8 septembrie mi-am facut un test si a iesit negativ in data de 13 si 14 ambele au iesit pozitive. De pe 14 pana pe 25 doctorita m a vazut de 2 ori si doar a observat un endometru foarte gros. Duminica am fost la spital si mi a comunicat ca este o sarcina extrauterina dar nu se vede nimic dar totusi endometrul e gros si ar trebui sa fie o sarcina de 6 saptamani. Betahcg creste la 48 de ore dar nu se dubleaza. Sambata am facut iar analiza dar inca nu am primit rezultatul. Ea a vrut sa ma oprească pt a face întrerupere de sarcina ca s a oprit din evolutie. Nu am fost convinsa si am refuzat. Am fost la un alt medic si mi a recomandat sa mai aștept ca poate e mai lenta e mai mica de 6 săptămâni. Nu am sangerari si nici dureri. Azi mi am facut iar betahcg si creste. Nu stiu cum sa procedez. La prima sarcina pierduta am avut si sangerari si dureri. Acum nimic. Daca e sa o calculam strict medical ar trebuie sa am 6 săptămâni si 5 zile. Dar calculând cand a fost contactul ar trebui sa am 4 săptămâni si o zi. Ați patit asa ceva?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 250
Rasfoieste dupa
 • 1326

  by andreea22can about 27 septembrie Cel mai bun raspuns

  Sarcina nu se calculeaza dupa cand ai avut contactul,calculezi de la prima zi a ultimei menstruatii,daca ai cm mai lung de 28 de zile cu siguranta ai ovulat mai tarziu de ziua 14.teoretic la 8s de sarcina ar trebui sa se vada activitatea cardiaca daca ai ovulat mai tarziu.Care sunt valorile mai exact la ultimele 2 beta facute?
  • Scor: 0
  3 comentarii
  • roxana8824
   by roxana8824
   27 septembrie

   Prima 635 a doua la 48 de ore 749.5 si a treia 1131. Doctorița spunea ca la a treia ar trebui sa scada ca ea e sigura ca e sarcina oprita din evolutie. Ca nu se vede nimic

  • kri.
   by kri.
   28 septembrie

   Consultați si alt medic

  • andreea22can
   by andreea22can
   28 septembrie

   Cand e oprita in evolutie trebuie sa scada dar eu stiu ca in situatia cand ba creste ba scade este posibil sa fie extrauterina,mai cereti si parerea altui medic.

 • 363

  by kri. about 27 septembrie

  Buna stiu ce este greu dar mai.asteptati câteva zile. Nu.va grabiti. Si eu am.fost in aceeasi situatie, si regret enorm.ca am.ascultat de medic

  • Scor: 0
Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta