Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

1280

de andreea22can in Sarcina despre 14 mai deschis - denunta

Sangerare in primul trimestru

Buna fetelor,intreb si aici,poate a fost cineva in situatia asemanatoare cu a mea,sarcina de7s6z in evolutie,de la fix 5s au inceput scurgeri maro/roz,uneori picaturi de sange,in aceste 3 saptamani am fost la dr meu pentru confirmare+ de 3 ori in urgenta( urmeaza a 4 a oara,astept sotul),am tratament pentru sustinere de la 5s,luni am inceput clexane de 0,4,la 3h dupa injectie am facut inundatie in baie,am vorbit cu hematologul,a scos aspenterul si am ramas doar cu injectabilul,miercuri am eliminat un cheag de sange,acum altul,nu am dureri de nici un fel....dar cu toate acestea nu se gaseste cauza, mi s-a spus ca au mai intalnit cazuri cu sangerare in primul trimestru si nu au descoperit cauza.

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 256
Rasfoieste dupa
 • 1025

  by Becky13 about 14 mai

  Ai fibroame cumva? 

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • andreea22can
   by andreea22can
   14 mai

   Am adenomioza difuza dar la celelalte sarcini nu am avut nici o sangerare in afara de cea de implantare...teoretic daca ar fi de la adeno ar fi trebuit sa am problema asta si la celelalte sarcini

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta