Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de GConstantin in Sarcina despre 12 mai deschis - denunta

Ventricul lateral stâng

Bună dimineața. Vreau sa știu dacă s a mai confruntat vreo mămică cu astfel de situație. La morfologia de trimestrul 2, doctorul la care am fost trimisă de către Doctora mea ginecolog, A observat 2 aspecte care trebuiesc urmărite și anume1. ventricul lateral stâng de 10 mm, reevaluarea neurocraniu peste 4 săptămâni2.bazinet renal drept 5. 20 mm de reevaluat în sarcina și după naștere.Deci bebelușul ar avea un rinichi mai mare decât celălalt Și ceva mai mult lichid cefalorahidian la ventricul Acum nu știu ce sa mai fac, trebuie sa aștept ecografia sa vad dacă se schimba ceva pe parcurs Vi s a întâmplat asa ceva?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 170
Rasfoieste dupa
  • 253

    by Judoka02 about 12 mai

    Copilul meu s a nascut cu defect renal la 37 se saptamani. Nu s a vazut decat la ultima ecografie si oricum nu se putea interveni in timpul sarcinii. Poti cere o alta parere specializata sau astepta pana la urmatoarea ecografie. Sau sa te interesezi din timp de un chirurg pediatric bun, nu stiu. 

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta