Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de georgi121 in Sarcina despre 18 aprilie deschis - denunta

Contracții false foarte dese

Buna ziua! Sunt însărcinată în 30 săptămâni, de câteva zile ma confrunt cu contracții false foarte dese, asta însemnând și la 3 minute, 5 minute, nu au nici o regula, sunt de intensitate foarte mica, unele nu știu dacă durează 5 sec, pur și simplu se întărește burta și se relaxează imediat, fără durere. Am mers la medicul care îmi urmărește sarcina, totul era bine doar ca la câteva zile m-a întrebat pe whatsapp dacă le mai am și i-am zis ca da, mi-a zis sa stau la pat și sa iau buscopan sau no spa și uscosin supozitoare, la nevoie. Vroiam sa știu dacă mai sunt gravidute care trec sau au trecut prin asta cum a decurs sarcina, dacă au fost probleme și ce v-au spus medicii? Îmi e greu sa stau la pat, mai am o fetita de 3 ani și 4 luni, soțul e la servici. Mulțumesc!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 228
Rasfoieste dupa
  • 6

    by ionelabadea about 30 aprilie

    Bună! La prima sarcină m-am confruntat asa ceva, poți lua no-spa la 6 ore, trei zile la rând și dureri mai mari Uscosin.Iti trebuie mai mult repaus.

    • Scor: 0
    1 comentariu
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta