Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Pantazi Nicoleta Ioana in Sarcina despre 21 octombrie deschis - denunta

Sangeraru vaginale in sarcina 13saptamani și 2 zile

Bună, am si eu o problema sa spunem asa man trezit într-o seara de marți și am mers la toaleta pe la ora 1 am văzut pe hârtie foarte puțin sânge am zis sa aștepte sa vad ce se petrece și dimineața sa merg la ginecolog, dimineața la 5 cand am mers iar la toaleta am sângerat in vas de sa înroșit apa sun la salvare ma duc la spital de urgenta mi se face control totul e ok colul uterin este ok, bebe este ok, placenta este ok totul este ok nici măcar sânge nu mai era pe vagin ci scurgeri maronii, bun ajung acasă nu am mai avut nimic am crezut ca a fost doar un episod, a 2 noapte iar ma-m trezit la toaleta la 2noaptea iar am sângerat puțin stau liniștita crezând ca îmi trece repede asa a și fost mi-a trecut, după amiaza la 15iar am sângerat in toaletă iau legătura cu medicul care îmi supraveghează sarcina îmi spune arefam 200 + nospa 80la 8 ore fără contact sexual fără efort, întreabarea mea este de ce sângerez dacă totul este ok, care este cauza? Maine merg la dansul pt ca nu pot sta asa vreau sa vorbesc sa mai fac analizele sa vad ce și cum, a mai pățit cineva episoade de sangerari dar care trec repede? Și nu sunt foarte mari cantitativ dar sunt repetate!?? Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 364
Rasfoieste dupa
 • 352

  by Mihaela Mirela about 22 octombrie

  Sângerarea poate reprezenta o iminenta de avort spontan . Cel puțin așa a fst in cazul meu . Am primit tratament cu doxometazona intravenos și injecții plus arefam pt susținerea sarcinii . Trb să te investigheze medicul mai bine . Posibil la tn sa fie alte cauze tot ce știu sigur e că sângerările nu sunt ok in sarcina .

  • Scor: 0
 • 58

  by JimmysGirl about 21 octombrie

  Cel mai bine e sa vorbesti cu medicul ca diagnostic pe net nu are sens, te poti speria mai tare sau linisti cand nu e cazul. Cel mai bine te lamureste doctorul, si daca nu iti da cate detalii te satisfac, insista ca nu-i o rusine si nu-ti fie frica sa intrebi o a doua / treia / patra opinie (alti doctori). E treaba lor sa explice pacientelor ce si cum.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta