Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

8

de Alinaiacob12 in Panic despre 24 mai deschis - denunta

Reaparitia sangerarii dupa cezariana

Buna !! Am 5 saptamani si 2 zile de la nastere ( cezariana) si cand am facut o luna am avut contact sexual , mentionez ca sangerarea mi se oprise .. de la acel contact sexual au trecut cateva zile si am observat o sangerare pe hartia igienica ( nu este abundenta , nu e nevoie de absorbant ) nu am alte dureri .. , ce credeti ca e ? Trebuie sunat medicul?? Multumesc

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 298
Rasfoieste dupa
 • 1534

  by BlackCat4evR about 25 mai

  Eu am trect direct de la lohii la ciclu menstrual, cu o pauza de ... o saptamana cred intre ele. La ambele nasteri. Asa ca ar putea fi si asta, dar neaparat sa-i povestesti medicului la control.

  • Scor: 0
  2 comentarii
  • Alinaiacob12
   by Alinaiacob12
   25 mai

   M am gandit la asta .. dar curge foarte putin .. inainte sa raman insarcinata .. curgea mult, si daca ar fi ciclu menstrual , ar veni fara nicio durere? Multumesc pt raspuns !

  • BlackCat4evR
   by BlackCat4evR
   25 mai

   Nu, ce e drept e drept, pe mine m-a durut ca naiba si era... ca un robinet...

 • 10328

  by CorinaDani about 24 mai

  Nu degeaba se spune ca perioada de lăuzie tine 40 de zile. Trebuia sa mai așteptați cu contactul sexual, gândește-te ca ai avut uterul tăiat și durează pana se vindeca cicatricea interna. Teoretic la 6 săptămâni trebuie oricum sa mergi la control la medicul care te-a operat. Dacă sângerarea continua și devine abundenta, ia legătura cu medicul cât mai curând. În plus, dacă nu alăptezi, grija mare sa nu ramai din nou însărcinată, nu știi exact când va avea loc prima ovulație după naștere, așadar folosiți prezervativul.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta