Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de militaruancuta in Bebelusul despre 5 aprilie deschis - denunta

Varsaturi bebe

Bună seara. Bebelușa mea este alăptat și vomita dupa fiecare masa. Cam mult aproape tot ce mănâncă as putea spune. De la ce sa fie oare?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 255
Rasfoieste dupa
 • 28

  by Amira82 about 8 aprilie

  Bună, eu sunt o mămică de.. 6 copii, si din experiența mea de până acum cu copiii căci la copiii nr 3,4 și 5 toți au avut această problemă care o aveți dvs, îmi vomitau în jet tot ce mancau, ba chiar am fost internată în spital cu unul dintre ei și nu mi-au făcut nimic in afara faptului că experimentau tot felul de lapticuri pe el, până cand m-am săturat să imi vad copilul mort de foame și i-am cumpărat și i-am dat, ce am dat si la ceilalți copii laptele praf Humana AR pt copii, care nu are nr sau vârstă, eu le-am dat copiilor mei pana la 1 an si jum si acum copii mei sunt bine, nu am avut probleme cu stomacul, nu am avut probleme de boli și multe alte avantaje. Dar, dupa cum am spus asta a fost experienta mea cu cei 3 copii din 6.Dupa câte stiu eu este vorba despre acel reflux sau regurgitare la copii.

  • Scor: 0
 • 9987

  by CorinaDani about 6 aprilie

  Ce vârstă are? Cu ce greutate s-a născut și cât are acum? Fontanela pare mai adâncita? Dacă vomita asa des și mult, exista riscul sa se deshidrateze rapid. Sau sa aspire lapte în plămâni. Ar trebui să-l suni pe pediatru, să-i ceri părerea, sau la Peditel, dacă nu reușești sa vorbești cu pediatrul.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta