Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

12

de alexandrasebastianov in Sarcina despre 11 decembrie 2019 deschis - denunta

Răceala in sarcina

Buna mamici. sunt însărcinată in 15 săptămâni , de ieri sunt răcita atât de tare , ma doare tot și capu , ce pot sa fac ?ce am voie sa beau ?sper ca pe bebe nu îl afectează cu nimic răceala mea .. sper sa fie bine doamne ajuta

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 259
Rasfoieste dupa
 • 1669

  by Camelia09 about 11 decembrie 2019

  Si eu am luat osciloccocinum cand a fost racita, mi l-a recomadat medicul si m-a ajutat. Odihneste-te, hidrateaza-te bine, multe ceaiuri si vitamina C, cum spunea si Corina. Febra e periculoasa asa ca ai grija sa-ti iei temperatura si la nevoie sa iei un paracetamol simplu. Pentru febra care nu cedeaza la paracetamol si depaseste 39 grade ar trebui sa consulti de urgenta un doctor. Bebe n-ar trebui sa aiba probleme in cazul unei viroze obisnuite, mai ales ca esti deja in trimestrul II, dar ai grija la febra. Insanatosire grabinica!

  • Scor: 0
 • 8591

  by CorinaDani about 11 decembrie 2019

  Până ajungi la medic, poți lua oscilococcinum, este homeopat și se poate administra in sarcina. Bea ceaiuri călduțe cu miere și lămâie, ia vitamina C cu zinc. Daca faci febră poți lua paracetamol simplu. Răceală nu îl afectează pe bebe, doar febra foarte mare poate avea efecte negative.

  • Scor: 0
 • 615

  by andreea22can about 11 decembrie 2019

  Cel mai bine e sa discuti cu medicul care iti supravegheaza sarcina sa iti dea ceva tratament

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta