Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

22

de adrian103 in Sarcina despre 22 noiembrie 2019 deschis - denunta

Dureri la 37 de săptămâni

Buna mamici. Am 37 de săptămâni si 4 zile. Si aseara m-a cam durut burta pe jos. Erau dureri suportabile, de fapt erau ca niste înțepături de cuțit asa nu stiu cum sa ma exprim, cateva secunde iar ma lasau.. si acum la fel dar foarte rar si înțepături asa ușoare. Oare este cazul sa merg la doctor? Luni sunt programata pentru cezariana.

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 358
Rasfoieste dupa
 • 1777

  by Camelia09 about 22 noiembrie 2019

  Corpul se pegateste de nastere. Dupa cum descrii nu a inceput travaliul, contractiile ar trebui sa fie regulate si de mai lunga durata. Eventual poti lua un no-spa cand resimti aceste dureri.

  • Scor: 0
 • 813

  by Becky13 about 22 noiembrie 2019

  Nu cred că e cazul dacă sunt ușoare și rare. Sunt dureri normale; e organismul care își începe pregătirea pentru naștere cu tot felul de dureri. Corpul nu ține cont de faptul că o să faci cezariană, el e 'programat' de la natură să se pregătească pentru eventualul travaliu. Eu o să nasc natural și am avut durerile de care spui, am fost la doctor (pentru că oricum aveam programare) și totul era în regulă, bebe nici gând să se grăbească. Așa că naștere ușoară! 

  1 comentariu
  • adrian103
   by adrian103
   22 noiembrie 2019

   Mulțumesc mult. La fel

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta