Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de ramo1990 in Sarcina despre 19 noiembrie 2019 deschis - denunta

Info

Am fost azi la medic si mi a zis ca nu prea ii place sarcina de 5 săptămâni ca se vede prea mic si fără semn de inima adică ce vrea sa însemne?? Mi a mai zis ca sa astept vreo 2 zile sa vadă evoluția?? Ce se poate vedea in 2 zile??

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 314
Rasfoieste dupa
 • 1777

  by Camelia09 about 20 noiembrie 2019

  Si eu zic la fel, la 5 saptamani nu se aud bataile inimii. Abia dupa 6 saptamani se aud, dar nici atunci daca ai avut o ovulatie tarzie. Fa o dozare betaHCG daca nu ai rabdare sa astepti 2 saptamani, acesta iti va spune daca sarcina evolueaza bine. De asemenea iti recomand sa incerci un alt doctor, atitudinea acestuia si felul cum a pus problema mi se par nepotrivite. Cele 2 zile sunt relevante daca faci o dozare betaHCG, cele doua teste de sange se fac la o diferenta de 48 ore, altfel nu are sens sa revii asa repede.

  • Scor: 0
 • 901

  by sandritano1 about 19 noiembrie 2019

  La 5 saptamani nu cred ca se aude inca inimioara! din cate stiu bataile inimii incep din a 7a saptamana...eu zic sa reprogramezi vizita peste 2 saptamani sau sa schimbi medicul!!!

 • 11065

  by CorinaDani about 19 noiembrie 2019

  e posibil ca tu sa fi ovulat mai tarziu, mai ales daca ai un ciclu neregulat, de aceea sarcina sa fie mai mica decat varsta calculata numarand saptamanile de la prima zi a ultimului ciclu.

  de obicei activitatea cardiaca se observa cu certitudine incepand din saptamana 7, tocmai pentru ca unele femei au ciclul neregulat, ovuleaza mai tarziu, si varsta biologica a sarcinii e mai mica decat cea calculata.

  sfatul meu ar fi sa mergi si la alt medic, sa-ti faca o noua ecografie.

  sarcina e fost confirmata prin test clasic sau din sange ? cate zile de intarziere a menstruatiei ai in acest moment ?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta