Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

57

de StefSerb in Sarcina despre 15 noiembrie 2019 deschis - denunta

Semnele nașterii sau nu?

Bună, fetelor! Am 34+4 săptămâni și azi m-am speriat puțin. Am simțit ca îmi ard foarte tare obrajii, bebe se făcuse ghemotoc, (aveam contracție falsă (le am de la 18 săptămâni)) și simțeam nevoia sa ma duc la baie pt ca ma durea burta ca și când m-as fi strica la stomac. Bebe se mișcă, sughite deci e bine. Am luat o pastila de no-spa de 80mg și mi a trecut, dar am o durere în spate dreapta care se lasă pe fund. Sa fie oare semnele nașterii? O sa ma duc și la doctor, dar voi ce ziceți? Sunt foarte speriată de gândul ca nu o sa stea bebe pana la 37,tututor le zic ca nu o sa stea și ca îmi e foarte frica.

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 419
Rasfoieste dupa
 • 57

  by StefSerb about 17 noiembrie 2019

  Mulțumesc mult pentru răspuns! Chiar m-am panicat pentru ca pana acum nu am mai "experimentat" aceasta durerea a nervului sciatic. Da, sa știi ca azi chiar mi-a ajuns și mie la genunchi, iar acum ma dor oasele dintre picioare. Intradevar sunt dureri noi pe care nu le am mai avut și se vede ca mai e putin si nașterea se aproprie. Abia aștept și eu sa ajung la 37. Sa ai naștere ușoara și sa fiți sănătoși!

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Becky13
   by Becky13
   17 noiembrie 2019

   Mulțumesc la fel!

 • 813

  by Becky13 about 16 noiembrie 2019

  Durerea în spate care se lasă în jos pe fund este de la nervul sciatic. Pe mine mă încearcă de pe la 26 de săptămâni, când și când, înainte ajungea chiar și aproape de genunchi. E normal să apară tot felul de dureri spre finalul sarcinii, e multă presiune pe toate cele și nașterea se apropie, organismul se pregătește. Și restul simptomelor pe care le descrii le-am avut și le am și eu în continuare și am ajuns la 37 de săptămâni. 

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta