Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Rafami79 in Bebelusul despre 14 noiembrie 2019 deschis - denunta

Criza înainte de somn

Înainte de somnpe bebiță o apuca criza de plans gen istericale. O tine cam între 10-15 minute . Sunt normale ieșirile acestea la 14 săptămâni?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 421
Rasfoieste dupa
 • 11083

  by CorinaDani about 15 noiembrie 2019

  despre care somn este vorba, cel de noapte, sau face asa si in timpul zilei ? la ce ora o culci seara, cate reprize de somn are ziua, la ce ora se trezeste, in ce interval are somnul de dupa-amiaza ?

  varsta copilului, dupa nastere, se exprima in luni si ani, doar in sarcina se numara saptamanile.

  asadar, cate luni are copila ta, in ce data s-a nascut ?

  • Scor: 0
 • 4969

  by andaghe about 15 noiembrie 2019

  14 saptamani i seamna cate luni, mai exact? Dupa nastere varsta este in luni si ani, ca doar nu o sa mai calculeze nimeni 30 de saptamani, aeica atatea zile, adica atatea luni, dar stai, ca anul asta e bisect.. etc etc.Asta in primul rand. :) In al doilea rand, nu cred ca e corect sa spui "iesiri", ardica anormalitati, pentru ca asta fac bebeii... plang, tipa, urla, suspina, sughita, adorm, ganguresc, iar plang, iar dorm, iar , iar... copiii mici plang daca se sperie, daca le e foame, cald, drig, daca ii supara digestia, daca sunt obositi, entuziasmati... cam la orice plang, ca nu stiu inca alta exprimare. Verifica toate posibilele cauze, de la foame oana la oboseala, si iti vei da seama usor, usor, de ce plange. Atunci vei sti cum sa eviti eventual, sau s aameliorezi. Daca suspectezi totusi o cauza medicala, mergi la pediatru si verifica! Succes si sanatate!!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta