Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de anamariapreda in Sarcina despre 14 noiembrie 2019 deschis - denunta

Avort spontan

Este normal ca intr-o zi sa fac ecografie transvaginala si sa mi se confirme sarcina, sa aud bătăile inimii și a doua zi sa pierd sarcina? Aveam 6 saptamani si 2 zile.Cand am ajuns a doua zi la camera de garda inca era prezent, se vedeau pe monitor bătăile si peste noapte am sangerat fără oprire, cu cheaguri si a doua zi nu mai era nimic. Am pierdut sarcina. Mentionez ca la analize nu mi-a ieșit nimic anormal.Multumesc

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 347
Rasfoieste dupa
  • 4969

    by andaghe about 15 noiembrie 2019

    :( din pacate da, sunt cazuri, asa se manifesta pierderea spontana. Nu e obligatoriu sa fie ceva in neregula la analizele tale, ci embrionul insusi poate avea probleme de dezvoltare, fiind astfel un efect natural al evolutiei lui anormale. Insista totusi la medic sa iti dea si alte posibile cauze care pot fi depistate prin analizele mai outin uzuale in sarcina (ma gandesc la trombofilie, de exemplu) . Astfel , daca depistezi ceva, vei putea trata din timp!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta